amadeus111222 Reputație: 18 Postat Septembrie 20, 2014 Oras:iasi Oras:iasi Postat Septembrie 20, 2014 Am telefonat si mi-a zis tarifele 150 numarul, 200 normal = oral, 250 ora. Vorbind frumos la telefon si recomandanduse pe net ca fiind de lux si avand si niste poze cu corp frumos ma duc. Am intrat in apartamentul modest si am vazut ca e f grasa. Totusi raman , poate ofera calitate. Nu ofera nimic. Cand ma uitam la ea nici erectie nu aveam. A inceput un masaj prin care m-a uns cu crema si atat. Nimic erotic. Incepe o felatie cu prezervativ si cand sa o pun in normal isi scoate chilotii si incep sa se simta mirosurile. GFE 1Corp 1 grasaOral 1Normal 3 1
isismen Reputație: 6 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:iasi Oras:iasi Postat Septembrie 23, 2014 Am telefonat si mi-a zis tarifele 150 numarul, 200 normal = oral, 250 ora. Vorbind frumos la telefon si recomandanduse pe net ca fiind de lux si avand si niste poze cu corp frumos ma duc. Am intrat in apartamentul modest si am vazut ca e f grasa. Totusi raman , poate ofera calitate. Nu ofera nimic. Cand ma uitam la ea nici erectie nu aveam. A inceput un masaj prin care m-a uns cu crema si atat. Nimic erotic. Incepe o felatie cu prezervativ si cand sa o pun in normal isi scoate chilotii si incep sa se simta mirosurile. GFE 1Corp 1 grasaOral 1Normal1 frate mai multe detalii si nu a comfirmat nimeni spusele tale
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum