Sari la conținut

0755259982 Rica langa Topaz

amadeus111222

Postări Recomandate

• Oras:iasi
Postat

Am telefonat si mi-a zis tarifele 150 numarul, 200 normal = oral, 250 ora. Vorbind frumos la telefon si recomandanduse pe net ca fiind de lux si avand si niste poze cu corp frumos ma duc. Am intrat in apartamentul modest si am vazut ca e f grasa. Totusi raman , poate ofera calitate. Nu ofera nimic. Cand ma uitam la ea nici erectie nu aveam. A inceput un masaj prin care m-a uns cu crema si atat. Nimic erotic. Incepe o felatie cu prezervativ si cand sa o pun in normal isi scoate chilotii si incep sa se simta mirosurile.

GFE 1

Corp 1 grasa

Oral 1

Normal 3

• Like 1

Postat

Am telefonat si mi-a zis tarifele 150 numarul, 200 normal = oral, 250 ora. Vorbind frumos la telefon si recomandanduse pe net ca fiind de lux si avand si niste poze cu corp frumos ma duc. Am intrat in apartamentul modest si am vazut ca e f grasa. Totusi raman , poate ofera calitate. Nu ofera nimic. Cand ma uitam la ea nici erectie nu aveam. A inceput un masaj prin care m-a uns cu crema si atat. Nimic erotic. Incepe o felatie cu prezervativ si cand sa o pun in normal isi scoate chilotii si incep sa se simta mirosurile.

GFE 1

Corp 1 grasa

Oral 1

Normal1 frate mai multe detalii si nu a comfirmat nimeni spusele tale

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...