ozzy2014 Reputație: 139 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:pe ici, pe colo Oras:pe ici, pe colo Postat Noiembrie 7, 2014 aveti dreptate :
procust Reputație: 53 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 7, 2014 lasand gluma la o parte cica fenomenologia lui Edmund Husserl(si cand scriu numele astea mai trag odata cu ochiul pe net sa nu sar vreo litera sa aiba care pe ce sa faca specula cand se incurca in rationament cu mine) a contrazis critica lui Kant, desi eu nu cred vrajeala asta
croco24 Reputație: 100 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 7, 2014 Salutare.Sa revenim la recenzii ...mai bine.Acum 3 zile am contactat-o pe domnisoara, mi-a spus ca in 30 de minute este libera, astfel ca am mers la adresa de pe strada Saturn.Cand mi-a deschis usa probabil am avut cel mai placut sentiment din acea seara, deoarece este intr-adevar frumusica foc la fata...insa asa cum spune vorba..aparentele inseala.Am vorbit putin, despre preturi, am optat pentru O+N cu CIM 130 lei ( era 100 lei insa a solicitat 30 de lei extra pt. CIM).Buun, aici incepe sa se deterioreze situatia, o intreb daca pot merge la dus pt igienizare, iar ea imi raspunde ca ma sterge ea cu servetele umede , m-am conformat, insa nu mi se pare in regula pentru igiena fetei si implicit a confratilor.Am intrebat-o daca face FK si 69 a spus ca da..insa a trebuit sa o cred pe cuvant...A inceput cu un oral mediu, destul de grabit, apoi trecut putin la normal pozitia , insa nu a fost nicio chimie, am rugat-o sa ma calareasca ea, a facut-o insa mecanic, pentru ca apoi sa finalizez in gurita ei la cererea mea.Iginizarea de dupa am facut-o tot cu servetele umede...Din punctul meu de vedere atitudinea ei lasa de dorit...nu acorda atentie, chiar statea cu telefonul in mana deranjant de mult. Note: Locatie - 8 ( baia nu am avut ocazia sa o vad)Aspect- 7,5 ( Genul slim, frumusica la fata si atat)Igiena - 7,5 (pentru faza cu servetelele, insa tin sa precizez faptul ca nu am detectat mirosuri neplacute sau altfel de indicii urate)GFE - Inexistent , deci 0Oral - 6Normal - 3Pret - 130 Eu , nu mai revin. 8
procust Reputație: 53 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 7, 2014 deci nimeni n-a inteles nimic desi toti sunteti deacord ca eu tre. sa nu mai silabisesc asa des asta e tot ?????
procust Reputație: 53 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 7, 2014 exact cum m-am asteptat nimeni nu a inteles si acum tacem malc
temistocle Reputație: 36 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 13, 2014 A.mai.fost.cineva.la.scumpika.de.alexandra?@.ador.sa.ma.mai.duc.la.ea.ce.oral.misto.ce.pizda.gustoasa!
procust Reputație: 53 Postat Noiembrie 13, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 13, 2014 nu faci decat provocari, altfel nu vad de ce te-ar interesa daca a mai fost cineva la ea atat timp cat tu te simti bine daca te duci nu ar tre sa-ti pese deeeeci nu vrei decat ori sa enervezi ori esti peste si atunci evident ca te intereseaza
temistocle Reputație: 36 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 22, 2014 Am.fost.vinerea.atrecuta.la.alexandra.aceiasi.locaţie.cocheta..pe.la.ora5.sunat.de.la.ora12.si.mam.programat.am.optat.pt.un.nr.ma.asteptat.tot.in.chiloţei..a.inceput.cu.un.oral.neprotejat..cu.ea.deasupra.in.69.am.dat.si.eu.citeva.limbi.si.ma.terminat..,cam.grabita.avea.programare.la.pensat.la.5.30..eram.foarte.excitat.si.mi.se.scurgea..intruna..ma.stergea.cu.serveţele.pina.la.urma.mia.pus.preze.dar.am.finalizat.foarte.repede.asa.in.69.normal.nu.am.mai.apucat.sa.mai.fac.am.platit100.lei.si.am.plecat.am.sa.mai.revin.cu.rugamintea.pt.alexandra.sa.fii.mai.lipicioasa.si.mai.puţin.grabita"...mulumesc.alex. 2
mihainegrea Reputație: 25 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 22, 2014 Alexandra asa este ea, grabita mereu, indiferent de ce programari are si pe unde le are...e defectul ei asta, nu e nicio noutate. Daca nu ar fi avut programare la pensat s-ar fi uitat din 5 in 5 minute la mobil ca sa vada cand pleci mai repede...nimic nou sub soare
croco24 Reputație: 100 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 24, 2014 Din pacate, ai dreptate ...si dupa cum se stie..."Graba strica treaba".
cristi_virgil_1978 Reputație: 33 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 26, 2014 Ce teapa mi-a tras Alexandra...si mai era si frig afara..Rusineeeee!...Nu se face asa ceva. Puteai sa anunti cel putin.
mihainegrea Reputație: 25 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 27, 2014 Mai baieti, voi inca va mai duceti la fatuca asta? Nu cititi pe-aici ce recenzii de toata jena are? Asa va trebuie, nu mai protestati aiurea...va meritati soarta.
sergium Reputație: 135 Postat Decembrie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 3, 2014 Am revenit la domnita Alexandra zilele acestea, dupa o programare cu 1 ora inainte. Aceeasi persoana, foarte draguta la fizic dar cu GF spre 0 (mai mult interesata de programul de la TV sau de notificarile de pe mobil). Pacat... Notele: Locatia 8 garsoniera curata dar intr-un bloc destul de sumbru, dusul cu probleme (chiar nu inteleg de ce nu-l repara de atata timp) Lipsa prosop Fizic 9 piele fina , ferma, corp slim, fata Oral: 8 cu atentie la zonele adiacente Normal:8 Tarif:100 lei / numarul (30 minute) Concluzie: De revenit, dar mi-as dori o schimbare la atitudine (GF), dusul reparat si prosop curat. 3
nicolae8686 Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 4, 2014 Mai stie cineva de tipa ..? Mai presteaza sau nu....?...Ms
mihainegrea Reputație: 25 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 4, 2014 Mai stie cineva de tipa ..? Mai presteaza sau nu....?...MsNicu, daca vrei un sfat prietenesc du-te la Darya, Soryna sau la Flory, ca arunci banii degeaba pe fata asta, asculta-ma ce-ti spun eu...
nicolae8686 Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 4, 2014 Da ms acum am citit si eu mai multe pareri si nu ma incanta idea sa ma duc pe la ea.... Ms ....
adult_69 Reputație: 115 Postat Februarie 9, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Februarie 9, 2015 Astăzi fiind în trecere prin Galaţi şi odată ajuns pe strada Saturn mi-am adus aminte de Alexandra. Mă surprinde faptul că din 5.12.2014 nimeni nu mai discută despre această fată care, cel puţin din punctul meu de vedere , mi se pare destul de OK.Fiind singura fată care mi-a răspuns prompt, mi-a confirmat că mai lucrează şi m-a programat peste 10 minute. Nu eram la prima vizită dar am rămas plăcut surprins de aspectul d-rei ( acum blondă)dar şi de degajarea cu care te primeşte.Este într-adevăr o fată foarte frumoasă, finuţă, cu un zâmbet plăcut care lasă să se vadă o dantură perfectă, aşa cum stă bine unei tinere la 19 ani. Prestaţia este în limitele normalului, cu un oral soft la care oboseşte totuşi prea repede şi un normal la care ţine cont de preferinţele clientului. Care client dacă nu reuşeşte să termine în 30 de minute, cu toată strădania d-rei , poate alege să dea vina pe telefoanele care sună continuu sau să-şi propună să revină cu altă ocazie (cum am procedat eu).Notele:Locaţie: 9 (pentru aspectul ghetoului, nu şi pentru interior care este adecvat)Fata : 10 ( chiar îmi place genul)Oral: 9 ( nu face faţă unui oral susţinut, dar cât face e plăcut)Normal: 8 (nu se poate să butonezi telefonul în poziţia doggy)GFE: 8 (poate îmbunătăţi nota dacă se străduieşte)Tarif: 100 RON- 30 minuteObservaţii: 1. Închide telefoanele în timpul dedicat unui client şi vei fi mult mai apreciată2. Închide şi pisica aceea care reprezintă un adevărat pericol 4
sergium Reputație: 135 Postat Martie 15, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 15, 2015 A mai fost cineva pe la Alexandra in ultima vreme? Am incercat in mai multe zile si nu avea telefonul deschis....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum