Sari la conținut

Recenzii

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ma uitai la fetele de la top si, legat de ultima recenzie primita, am gasit asa:

Erika            12.09.2014 - jumuga

Adela:          22.09.2014 - Grasu' XXL ( o sa scriu mai tarziu )

Sorina:         01.09.2014 - mariorevine

Maya:          19.09.2014 - zuhu

Lory:            18.09.2014 - dick

Alexandra:   29.08.2014 - ilgladiatore

Michelle:      25.08.2014 - kingool

Karina:         18.09.2014 - TheOno

Eliza:           15.09.2014 - xdream

Bety:            18.09.2014 - superone

Pustoaica:   16.09.2014 - Guy Fawkes

Cristina:       16.09.2014 - marix

Mary:           11.09.2014 - geronisis

AlinaSexy:   22.08.2014 - Grasu' XXL

Loredana:    06.09.2014 - zzat

Delya:          29.07.2014 - Daniel Best

Acum, stiu ca s-a mai discutat pe tema asta, dar de ce totusi nu mai scrie lumea recenzii? Din 16 fete cate sunt la top ( sper ca n-am omis vreauna, iar daca am facut-o imi cer scuze ) am vizitat 4 si toate mi-au placut. In semn de apreciere am scris si o recenzie buna. Fetele isi pierd timpul cu noi pe forum, pun poze, raspund la mesaje, etc si noua ne este prea lene sa scriem o recenzie? O sa ziceti ca e marketing, ca d-aia stau pe forum si poate ca este, dar ideea e ca n-ar muri de foame nici fara. Am doua intrebari:

1) care ati vizitat oricare dintre aceste fete dupa ce a fost scrisa ultima recenzie pe topicul lor ?

2) avand in vedere ca o recenzie dureaza 5 minute sa o scri si faci un bine atat comunitatii cat si fetelor, de ce nu o faceti?

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Ai stat sa cauti ultimele recenzii? Ai avut timp :)))

Ps- de ce nu se mai scriu recenzii? Parerea mea :

- clar nu se mai merge ca inainte la futut, nu mqi sunt bani destui

- da mi un motiv ( nu mie, oricui de pe acest site- in afara de pesti si indragostiti) sa scriu o recenzie

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Ai stat sa cauti ultimele recenzii? Ai avut timp :)))

Ps- de ce nu se mai scriu recenzii? Parerea mea :

- clar nu se mai merge ca inainte la futut, nu mqi sunt bani destui

- da mi un motiv ( nu mie, oricui de pe acest site- in afara de pesti si indragostiti) sa scriu o recenzie

eu sunt indragostita mereu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu cred ca oamenii nu mai scriu fiindca sunt suparati ca este permis off topicul si limbajul suburban. Acum, chestia asta, supararea lor, se intoarce ca un bumerang: ei nu mai scriu alegand sa-si exprime in acest mod supararea, iar acest comportament, oarecum ofensiv, hraneste ratatii si analfabetii care sunt liberi sa-si faca de cap pe toate topicele.

Stiti cum fac femeile cand sunt suparate si refuza sa mai manance?!? Se supara pe mancare  :laugh2 Eh, cam asa si cu acesti curvari ai nostri...Nu ar fi fost mult mai simplu daca fiecare alegea sa ignore ratatii si sa nu le dea apa la moara?!?! Oooo, ba daaaa  :bow

Dupa ce ma intorc de la Oradea, ma apuc EU sa fac recenzii. In fiecare zi, dupa fiecare vizita. Fara sa dau nume, fara sa dau indicii personale...daca voi avea timp, poate fac o proba azi, sa vedem ce iese   :boob

• Like 3
  • Oras:aici
  • Oras:aici
Postat

Dupa ce ma intorc de la Oradea, ma apuc EU sa fac recenzii. In fiecare zi, dupa fiecare vizita. Fara sa dau nume, fara sa dau indicii personale...daca voi avea timp, poate fac o proba azi, sa vedem ce iese   :boob

mazel tov, ai fi o pionera in domeniu

Postat

Eu cred ca oamenii nu mai scriu fiindca sunt suparati ca este permis off topicul si limbajul suburban. Acum, chestia asta, supararea lor, se intoarce ca un bumerang: ei nu mai scriu alegand sa-si exprime in acest mod supararea, iar acest comportament, oarecum ofensiv, hraneste ratatii si analfabetii care sunt liberi sa-si faca de cap pe toate topicele.

Stiti cum fac femeile cand sunt suparate si refuza sa mai manance?!? Se supara pe mancare  :laugh2 Eh, cam asa si cu acesti curvari ai nostri...Nu ar fi fost mult mai simplu daca fiecare alegea sa ignore ratatii si sa nu le dea apa la moara?!?! Oooo, ba daaaa  :bow

daca tot mergi la Oradea, hai si pana la Baia Mare ca nu-i departe, sa avem si noi parte de o domnita VIP de Bucuresti :P

Postat

Eu recunosc, pe acest user inca nu am facut recenzie, insa trebuie s-o si vizitez pe domnisoara in cauza pentru a putea intreprinde acest demers literar, n-as vrea sa scriu din amintiri :) deci fiti pe pace, cum o prind cum ii "ard" o recenzie :)

Postat

...daca voi avea timp, poate fac o proba azi, sa vedem ce iese   :boob

Nu vrei tu sa incepi de... maine, de exemplu? :)))  :))))  

Vizitator
Postat

Urmatoarea recenzie o fac cand ajung mov ......... pana atunci nu am credibilitate  :laugh2 

• Like 1
Vizitator
Postat

tine-ti rasuflarea 30 de secunde si te faci mov

Acum ?

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

eu fac recenzii false in fiecare zi!

• Like 1
Vizitator
Postat

eu fac recenzii false in fiecare zi!

nu sunt false :) sunt 100% real...doar un pic exagerate :) gen in gang-bang eram 6 nu 7 :))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Gataaaa, am material. Voi posta recenzia pe topicul meu =))

Pfoi da capu' meu..

Ia ba  d-aci 1 leu si du-te si  canta la alta masa!

UAHAHAHAHAHAHAHAH

:laugh2  :laugh2  :hooray  :hooray  :clap2  :biggrinking  :X  :bad  =))  =))

Postat

Gataaaa, am material. Voi posta recenzia pe topicul meu =))

Speram sa nu fie...cu note mici, macar sa fie pste 5  :))))

PS- chilotii...cum avea chilotii :)))) pune o poza cu ei :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...