Sari la conținut

SUNT CUMINTE,DAR ŞTIU MESERIE

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nici vorbă :*

asa imi place...tot sa imi zici "ba" :)

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

Tu de ce te balbai ?

Probabil la unii internetul sughita... :)

Vizitator
Postat

Probabil la unii internetul sughita... :)

Cred ca vine cocoloashe  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:PloieÅŸti
  • Oras:PloieÅŸti
Postat

nu stiu cum sa sterg parti din anunturile facute,postarile date deja si daca sterg urmarirea pot incepe alta postare si sa primesc alte notificari.La opreste urmarirea scrie ca nu mai primesc notificari daca dau click.

Anjntul este real, pozele de asemenea dar sunt la intervale de timp, de-a lungul anilor probabil.

Ca si sfat, sa iti dai adresa exacta nu stiu cat de buna e ideea, poti avea vizite neanuntate.

Postat

NEDRAGII MEI DOAR VOI SUNTEŢI DRACI CURVARI PERVERŞI REALI CĂSĂTORIŢI IUBIŢI NEDORIŢI

Urata esti fa !

• Like 1
Vizitator kurac
Postat

cocosei..anuntul este real. tipa chiar presta....  era chiar o postare cu ea gen "id_floresku..." nusht cum...o sa incerc sa dau de postare...din cate citisem eu din recenzii...tipa nu are toate tiglele pe casa. Adica ea zice la un moment dat "...iti aduci prezervativ daca vrei cu prezervativ..."  pe bunee???  nusht..o sa incerc sa gasesc postarea. grija mare!!!

• Telefon: ciobanucalin
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Telefon: ciobanucalin
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Cum sa zic... io imi respect pula, nu o bag oriunde.

Pe tanti asta, nu as fute-o nici daca m-ar plati ea. 

Pai unde e GFE??? Mie imi place sa ma simt bine cu o femeie... sa pup, sa ling, sa miros... pai la cum suna anuntul ala... mai lipseste sa imi spuna ca plata se poate face prin SMS si ca presteaza si in parcare....

Auzi ca are apa rece la chiuveta, da macar are sapun lichid... sa imi spal numai capul pulii... ca de dau peste tot cu apa rece risc o hipotermie.... mama lor de curve... cica domni destepti sa o imbogateasca.

Pai daca is destept, am si bani, ea ce ofera? O pizda? hahaha sunt milioane de pizde disponibile ar fi culmea ca un domn destept sa raspunda la un anunt prost.

Doamneeee mare gradina si totusi multi sar si gardul.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...