panda Reputație: 5 Postat Martie 8, 2011 Postat Martie 8, 2011 de curand mi-a atras atentia anuntul DOAMNA 44 ani, voluptoasa, cu fundulet bombat, sini nr. 6, ofer masaj autentic de relaxare si erotic, companie intima, cu analingus foot loving, finalizare orala, normala, in apartamentul ei curat si discret, Titan 07 Mar 11:00 0726.418.817 am sunat azi si s-a recomnadat GINA.am intrebat de poze si mi-a confirmat ca sant reale.spune ca are locatia in titan langa metrou.saptamana viitoare sant tentat sa-i fac o vizita,dar daca pana atunci cineva poate da ceva relatii ar fi bine venite.oricum daca ajung la ea urmeaza un post cu amanunte.
ciocan Reputație: 382 Postat Martie 8, 2011 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Martie 8, 2011 Salut!In primul rand ai postat la sectiunea gresita. Trebuia sa postezi la Orientare,Consiliere, Informare.In al doilea rand eu nu cred nici in ruptul capului ca alea-s pozele ei, poate nu sunt recente, la 44 de ani m-as mira sa mai arate asa ca in poze.Bafta si ciocane tari!
madox Reputație: 78 Postat Martie 9, 2011 Postat Martie 9, 2011 Nici mie nu prea imi vine sa cred ca sunt reale pozele. Nu prea are fata de romanca. Da, cine stie, poate verifica vre-unul din noi.
Vizitator scrat Reputație: 0 Postat Martie 9, 2011 Postat Martie 9, 2011 Fratilor sa va luminez eu. Astea sunt poze furate de pe un site cu MILF si Over40. Tipa este o nemtoaica deci nicio legatura cu pozele. Era mai deunazi un anunt de la doamna in AT cu niste poze diferite, m-am uitat si eu ca imi plac si mie maturele mai voluptoase, dar nu arata decat niste sani atarnati.Oricum puteti incerca, dar sunt 100% sigur ca nu sunt pozele ei.
Vizitator maier Reputație: 0 Postat Martie 9, 2011 Postat Martie 9, 2011 NU sunt pozele ei. Arata ca dracu' in realitate, am mers eu la ea cand era prin zona Posta Vitan, Octavian Goga. Are peste 50 de ani cu siguranta si arata nasol, am plecat instant. Cand a vazut ca plec a chemat-o si pe colega ei, in jur de 37-40 ani dar nimic interesat ... si am plecat linistit.
panda Reputație: 5 Postat Martie 9, 2011 Autor Postat Martie 9, 2011 era prea frumos ca sa fie adevarat-bine ca s-a facut lumina in sat!
gylson Reputație: -2 Postat Martie 15, 2011 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2011 acum are locatia in titan dar are dreptate colegu e terminata rau si mie imi plac maturele dar femeia asta e prea de tot.nu recomand.
heatseeqer Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2011 Postat Aprilie 27, 2011 Am fost la ea, pe la Nerva Traian (nu Titan), acum vreo 2 ani. Este nasoala, batrana, in prima clipa am vrut s-o sterg, iar cand s-a dezbracat in pizda goala am vrut chiar sa sar pe geam )Totusi, cum venisem chitit doar sa-mi dea limbi in cur, asta am si facut si vreau sa va spun ca a fost superb. Da limbi in cur de innebunesti, vorbeste porcos, face cam ce vrei. Nu mai retin exact, dar cred ca mi-am dat drumul pe fatza ei - desi e posibil sa nu retin exact.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum