Sari la conținut

Xo Xo este administrator sau moderator al forumului?

Postări Recomandate

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

Pe mine ma roade/doare altceva  - cei apropiati mie stiu ce anume - ce nu cred ca ar interesa membrii acestui forum! Dar intr-adevar ma deranjeaza ceva..si anume,,,,fariseismul

Legat de lada de moet nici o problema, indiferent daca raspunzi sau nu la intrebare!

Ganduri bune!

cine e fariseism asta ? suna a cutremur

e roman sau tigan?

• Like 3
  • Oras:Bora Bora
Postat

Cand intra Sofistricatul in sectiunea adminilor XOXO se juca cu puţa în ţărâna. :laugh2

Toata vara trecuta am stat acolo =)) =))

• Like 7
Postat

Te-au tinut arestat? =)) =))

*unora

Am vrut sa scriu la 'neşte unii'...m-am grabit :)

M-au tinut in carantina tot anul 2013...neşte insensibili :)

• Oras:priza
Postat

'neste unii' e corect :D

Cred ca te-ai simtit nasol acolo in carantina, parca erai la inchisoarea datornicilor. :laugh2

Bine ca te-ai eliberat...

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

cine e fariseism asta ? suna a cutremur

e roman sau tigan?

Vezi tu @xo xo

Imi este indiferent punctul de reputatie pe care mi l-ai acordat pentru interventia mea anterioara! 

Dar..interventia ta de mai sus ma face sa zambesc! Stii de ce? Pentru ca nu mai esti acelasi @xo xo ! Si sunt convins ca intelegi ce vreau sa spun..doar esti baiat destept, nu ca o spun eu ci pentru ca esti convins tu! Prin interventiile tale de pana acum pe acest forum ai vrut sa dovedesti ca esti un tip coios ! Dovedeste ca intr-adevar ai coaie - si nu neaparat mie ci sutelor/miilor de berbeci care tin in viata acest forum - raspunzand la intrebarea: cum de ai acces. tu, un membru (chiar daca esti unul platitor), la un thread rezervat in exclusivitate administratorilor si moderatorilor?

Nreraspunzand la aceasta intrebare vei dovedi ca esti doar un...FFFFSSS!

Ganduri bunr!

• Oras:Paris Spagnia
  • Oras:Paris Spagnia
Postat

Vezi tu @xo xo

Imi este indiferent punctul de reputatie pe care mi l-ai acordat pentru interventia mea anterioara! 

Dar..interventia ta de mai sus ma face sa zambesc! Stii de ce? Pentru ca nu mai esti acelasi @xo xo ! Si sunt convins ca intelegi ce vreau sa spun..doar esti baiat destept, nu ca o spun eu ci pentru ca esti convins tu! Prin interventiile tale de pana acum pe acest forum ai vrut sa dovedesti ca esti un tip coios ! Dovedeste ca intr-adevar ai coaie - si nu neaparat mie ci sutelor/miilor de berbeci care tin in viata acest forum - raspunzand la intrebarea: cum de ai acces. tu, un membru (chiar daca esti unul platitor), la un thread rezervat in exclusivitate administratorilor si moderatorilor?

Ganduri bunr!

Ba da ce te mai roade =)) degeaba esti Mov ;) e foarte simplu raspunsul daca iti folosesti neuronul ;)

Postat

@XOXO, vezi ca te-a rugat fata aia, Anna, sa-i stergi pozele cu mecla daca tot esti in Administratie. Dovedeste ca poti! :)

Postat

Vezi tu @xo xo

Ganduri bunr!

pentru ca sunt convins ca sunt baiat destept, nu ma pacalesti asa usor =)) cu cat vad ca te agiti mai mult cu atat scad sansele ca eu sa spun care e treaba :))

• Like 4
Postat

@XOXO, vezi ca te-a rugat fata aia, Anna, sa-i stergi pozele cu mecla daca tot esti in Administratie. Dovedeste ca poti! :)

nu e ea in poze asa ca nu e panica :))

Postat

...nu e ea in poze ...

Vezi c-a mai pierdut unul pariul, cu tine merg pe Moet. ;)

Nu-i spune!

Postat

de care anna vorbim?

Postat

pentru ca sunt convins ca sunt baiat destept, nu ma pacalesti asa usor =)) cu cat vad ca te agiti mai mult cu atat scad sansele ca eu sa spun care e treaba :))

Ca esti convins ca esti baiat destept, nu aveam nici o indoiala. Este dreptul tau sa crezi acest lucru, indiferent daca este adevarat sau nu! Ca vei spune tu care este "treaba", personal pe mine nici in pwla nu ma doare. Acest topic l-am deschis, doar.doar sutele/miile de berbeci care tin in viata acest forum vor realiza ca si in lumea virtuala exista paraziti ( chiar daca existenta si-o platesc prin pretul unui pachet de tigari, asigurandu-si astfel "imunitatea")!

Ganduri bune!

Postat

sa fac boala daca inteleg ce-ai vrut sa scrii =))

Postat

Ca esti convins ca esti baiat destept, nu aveam nici o indoiala. Este dreptul tau sa crezi acest lucru, indiferent daca este adevarat sau nu! Ca vei spune tu care este "treaba", personal pe mine nici in pwla nu ma doare. Acest topic l-am deschis, doar.doar sutele/miile de berbeci care tin in viata acest forum vor realiza ca si in lumea virtuala exista paraziti ( chiar daca existenta si-o platesc prin pretul unui pachet de tigari, asigurandu-si astfel "imunitatea")!

Ganduri bune!

Acest topic l-ai deschis ca sa te faci de ras =))

Toti userii vechi stiu in ce conditii ajungi in sectiunea moderatorilor....mai putin tu ;)

Intreaba-l pe Gabriel si o sa te lamureasca el....dupa ce ca insisti a paguba,vad ca ai inceput si sa jignesti.....de ce??? :(

• Like 2
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat
:)

post-3169-0-10476600-1411508969_thumb.jpeg

Postat

=))

ma eu cred ca a uitat sa puna un i la paraziti

Parazitii e nr 1 =))

Postat

daca stau mai bine sa ma gandesc.. cred ca e invidios pe forta si talentul meu!

Postat

Toti userii vechi stiu in ce conditii ajungi in sectiunea moderatorilor....mai putin tu ;)

ai inceput si sa jignesti.....de ce??? :(

Dar tu unde stii? Ca doar esti nou pe forum!  :thinking

Si jignirea unde ai vazut-o?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...