trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 23, 2014 Cand intra Sofistricatul in sectiunea adminilor XOXO se juca cu puţa în ţărâna. 2
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 23, 2014 Pe mine ma roade/doare altceva - cei apropiati mie stiu ce anume - ce nu cred ca ar interesa membrii acestui forum! Dar intr-adevar ma deranjeaza ceva..si anume,,,,fariseismul! Legat de lada de moet nici o problema, indiferent daca raspunzi sau nu la intrebare! Ganduri bune! cine e fariseism asta ? suna a cutremure roman sau tigan? 3
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Postat Septembrie 23, 2014 Cand intra Sofistricatul in sectiunea adminilor XOXO se juca cu puţa în ţărâna. Toata vara trecuta am stat acolo =)) 7
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Postat Septembrie 23, 2014 La cate unii le place sa doarma-n ghete,n-ai vazut asa ceva
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 23, 2014 Toata vara trecuta am stat acolo =))Te-au tinut arestat? =)) *unora 2
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Postat Septembrie 23, 2014 Te-au tinut arestat? =)) *unoraAm vrut sa scriu la 'neşte unii'...m-am grabit M-au tinut in carantina tot anul 2013...neşte insensibili
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 23, 2014 'neste unii' e corect Cred ca te-ai simtit nasol acolo in carantina, parca erai la inchisoarea datornicilor. Bine ca te-ai eliberat... 2
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 23, 2014 cine e fariseism asta ? suna a cutremure roman sau tigan?Vezi tu @xo xo Imi este indiferent punctul de reputatie pe care mi l-ai acordat pentru interventia mea anterioara! Dar..interventia ta de mai sus ma face sa zambesc! Stii de ce? Pentru ca nu mai esti acelasi @xo xo ! Si sunt convins ca intelegi ce vreau sa spun..doar esti baiat destept, nu ca o spun eu ci pentru ca esti convins tu! Prin interventiile tale de pana acum pe acest forum ai vrut sa dovedesti ca esti un tip coios ! Dovedeste ca intr-adevar ai coaie - si nu neaparat mie ci sutelor/miilor de berbeci care tin in viata acest forum - raspunzand la intrebarea: cum de ai acces. tu, un membru (chiar daca esti unul platitor), la un thread rezervat in exclusivitate administratorilor si moderatorilor? Nreraspunzand la aceasta intrebare vei dovedi ca esti doar un...FFFFSSS! Ganduri bunr!
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 23, 2014 Vezi tu @xo xo Imi este indiferent punctul de reputatie pe care mi l-ai acordat pentru interventia mea anterioara! Dar..interventia ta de mai sus ma face sa zambesc! Stii de ce? Pentru ca nu mai esti acelasi @xo xo ! Si sunt convins ca intelegi ce vreau sa spun..doar esti baiat destept, nu ca o spun eu ci pentru ca esti convins tu! Prin interventiile tale de pana acum pe acest forum ai vrut sa dovedesti ca esti un tip coios ! Dovedeste ca intr-adevar ai coaie - si nu neaparat mie ci sutelor/miilor de berbeci care tin in viata acest forum - raspunzand la intrebarea: cum de ai acces. tu, un membru (chiar daca esti unul platitor), la un thread rezervat in exclusivitate administratorilor si moderatorilor? Nreraspunzand la aceasta intrebare vei dovedi ca esti doar un...FFFFSSS! Ganduri bunr! Ba da ce te mai roade degeaba esti Mov e foarte simplu raspunsul daca iti folosesti neuronul
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 23, 2014 @XOXO, vezi ca te-a rugat fata aia, Anna, sa-i stergi pozele cu mecla daca tot esti in Administratie. Dovedeste ca poti!
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 23, 2014 Vezi tu @xo xo Imi este indiferent punctul de reputatie pe care mi l-ai acordat pentru interventia mea anterioara! Dar..interventia ta de mai sus ma face sa zambesc! Stii de ce? Pentru ca nu mai esti acelasi @xo xo ! Si sunt convins ca intelegi ce vreau sa spun..doar esti baiat destept, nu ca o spun eu ci pentru ca esti convins tu! Prin interventiile tale de pana acum pe acest forum ai vrut sa dovedesti ca esti un tip coios ! Dovedeste ca intr-adevar ai coaie - si nu neaparat mie ci sutelor/miilor de berbeci care tin in viata acest forum - raspunzand la intrebarea: cum de ai acces. tu, un membru (chiar daca esti unul platitor), la un thread rezervat in exclusivitate administratorilor si moderatorilor? Nreraspunzand la aceasta intrebare vei dovedi ca esti doar un...FFFFSSS! Ganduri bunr! pentru ca sunt convins ca sunt baiat destept, nu ma pacalesti asa usor cu cat vad ca te agiti mai mult cu atat scad sansele ca eu sa spun care e treaba ) 4
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 23, 2014 @XOXO, vezi ca te-a rugat fata aia, Anna, sa-i stergi pozele cu mecla daca tot esti in Administratie. Dovedeste ca poti! nu e ea in poze asa ca nu e panica )
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 23, 2014 ...nu e ea in poze ...Vezi c-a mai pierdut unul pariul, cu tine merg pe Moet. Nu-i spune!
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 23, 2014 de care anna vorbim?
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 23, 2014 Halal Admin, nu stie cine-si face cuib pe site la el.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 23, 2014 pentru ca sunt convins ca sunt baiat destept, nu ma pacalesti asa usor cu cat vad ca te agiti mai mult cu atat scad sansele ca eu sa spun care e treaba )Ca esti convins ca esti baiat destept, nu aveam nici o indoiala. Este dreptul tau sa crezi acest lucru, indiferent daca este adevarat sau nu! Ca vei spune tu care este "treaba", personal pe mine nici in pwla nu ma doare. Acest topic l-am deschis, doar.doar sutele/miile de berbeci care tin in viata acest forum vor realiza ca si in lumea virtuala exista paraziti ( chiar daca existenta si-o platesc prin pretul unui pachet de tigari, asigurandu-si astfel "imunitatea")! Ganduri bune!
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 23, 2014 sa fac boala daca inteleg ce-ai vrut sa scrii
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 23, 2014 sa fac boala daca inteleg ce-ai vrut sa scrii Pai vezi ca de fapt nu esti baiat destept asa cum te crezi?
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Postat Septembrie 23, 2014 Ca esti convins ca esti baiat destept, nu aveam nici o indoiala. Este dreptul tau sa crezi acest lucru, indiferent daca este adevarat sau nu! Ca vei spune tu care este "treaba", personal pe mine nici in pwla nu ma doare. Acest topic l-am deschis, doar.doar sutele/miile de berbeci care tin in viata acest forum vor realiza ca si in lumea virtuala exista paraziti ( chiar daca existenta si-o platesc prin pretul unui pachet de tigari, asigurandu-si astfel "imunitatea")! Ganduri bune!Acest topic l-ai deschis ca sa te faci de ras Toti userii vechi stiu in ce conditii ajungi in sectiunea moderatorilor....mai putin tu Intreaba-l pe Gabriel si o sa te lamureasca el....dupa ce ca insisti a paguba,vad ca ai inceput si sa jignesti.....de ce??? 2
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Postat Septembrie 23, 2014 sa fac boala daca inteleg ce-ai vrut sa scrii Mai grav o sa fie cand o sa se inteleaga el
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 23, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 23, 2014
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 23, 2014 ma eu cred ca a uitat sa puna un i la paraziti Parazitii e nr 1
Barbugiu© Reputație: 127 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bora Bora Oras:Bora Bora Postat Septembrie 23, 2014 ma eu cred ca a uitat sa puna un i la paraziti Parazitii e nr 1 La concurenta cu Salam
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 23, 2014 daca stau mai bine sa ma gandesc.. cred ca e invidios pe forta si talentul meu!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 23, 2014 Toti userii vechi stiu in ce conditii ajungi in sectiunea moderatorilor....mai putin tu ai inceput si sa jignesti.....de ce??? Dar tu unde stii? Ca doar esti nou pe forum! Si jignirea unde ai vazut-o?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum