roberto Reputație: 4138 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2014 Aia din filmulet nu pare a fi mai degraba Calibra? (desi daca e, nu vad cum s-ar invarti baiatu' asa cu ea, ca alea aveau fie tractiune fata, fie 4x4... da' vizual mie tot a Calibra imi seamana...)Calibra e si clar e 4x4. Vezi ca o masina 4x4, daca este suficient de puternica, face niste "donuts" perfecte Xoxo, schimba masina de drift ca e "manele" aia 3
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 24, 2014 O fi XoXo, venit in Constanta sa ne arate cat de smecher e? http://www.youtube.com/watch?v=d5AK2D9jfeY E Calibra 100% doar ca are un diferential "autoblocant" si vezi ca e 4x4 4
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 24, 2014 ma scuzati am incurcat masinileam mai multe culoarea portocaliu 4
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 24, 2014 ma scuzati am incurcat masinileam mai multe culoarea portocaliuBaga si tu o poza a cheilor - asa cum a facut @pic.poc pe alt topic - sa ne convingem!
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 24, 2014 daca te uiti cu atentie pe topic-ul ala despre care vorbesti o sa vezi si poza )
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 24, 2014 daca te uiti cu atentie pe topic-ul ala despre care vorbesti o sa vezi si poza )Posteaz-o si aici..doar este un topic dedicat tie!
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 24, 2014
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 24, 2014 Ma apuca uneori o (mica) slabiciune pentru masinile un pic mai vechi Dar, pe de alta parte, sa fim seriosi: la forta, talentu' si valoarea lu' xoxo, o Calibra sau un 240SX aranjate frumos costa probabil cam cat un set de 4 cauciucuri pentru una din masinile cu cheile pozate acolo... asa ca-mi vine greu sa cred ca umbla el cu asa ceva. Poate vreun angajat, eu stiu...? 1
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 24, 2014 Ce e cheia de sus, pe centru? De la McLaren F1 ?
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 24, 2014 muie1.jpg Patroane vreau si eu sa o impresionez pe Pustoaica2012 si m-ar coafa Ferrari-ul daca e rosu sau daca ma ajuti cu RR dar cred ca aia de e ta de mers la piata 3
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 24, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2014 Sa-ti bagi pula peste tot este gratis , sa te duci la supt si sa nu fie bine.....e pe bani . Zic si eu Tu cand ma inviti pe la tine ca am o datorie si nu-mi place sa fiu dator Invita-te, mi-e ca nu te refuz... 2 1
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 24, 2014 ... Poate vreun angajat, eu stiu...?http://locksmiths-center.com/image/automotive/car_keys_made_493_2.pnghttp://cdn.hiconsumption.com/wp-content/uploads/2013/05/DIY-Screwdriver-Car-Key-1.jpg 3
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 24, 2014 Ma apuca uneori o (mica) slabiciune pentru masinile un pic mai vechi Dar, pe de alta parte, sa fim seriosi: la forta, talentu' si valoarea lu' xoxo, o Calibra sau un 240SX aranjate frumos costa probabil cam cat un set de 4 cauciucuri pentru una din masinile cu cheile pozate acolo... asa ca-mi vine greu sa cred ca umbla el cu asa ceva. Poate vreun angajat, eu stiu...? argatii umbla cu alea Patroane vreau si eu sa o impresionez pe Pustoaica2012 si m-ar coafa Ferrari-ul daca e rosu sau daca ma ajuti cu RR dar cred ca aia de e ta de mers la piata se face! daca vrei ti-o dau si pe aia cu cheia pe care scrie PANICA!! 2
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 24, 2014 se face! daca vrei ti-o dau si pe aia cu cheia pe care scrie PANICA!! ce e ala ? slr sau sls ? sa stiu ce freza imi fac 4
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 24, 2014 ce e ala ? slr sau sls ? sa stiu ce freza imi fac SLS, daca vrei mergi cu usile deschise si la un moment dat iti iei zborul, se transforma in avion!! 1
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Postat Septembrie 24, 2014 SLS, daca vrei mergi cu usile deschise si la un moment dat iti iei zborul, se transforma in avion!! pai atunci trebuie sa imi fac freza gen "plete-n vant" 4
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 24, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2014 Invita-te, mi-e ca nu te refuz... Xoxo,Mare e gradina noastra... Minusul mi l-ai dat pt ca te dejanjeaza ca lumea se mai si fute real, nu dau doar muie virtual?Nu ma inteseaza cine cu cine este prieten, cine pe cine tolereaza sau nu, vorbesc frumos cu cei care ma inspira, nu conteaza ce au facut in trecut...Nu sunt nici prietena dusmanului si nici nu dau doi bani pe orgoliile virtuale.Deci, spor in continuare la frecat putza in public. 3 1
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Septembrie 24, 2014 Vezi ca ca ti-a ramas straponul printre chei ;
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 24, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2014 Oly, eu nu am chef de cearta, pot sa fac schimb de expresii dureroase pt cineva, care pt mine sunt egale cu zero, ma culc si interesul meu ajunge sub zero...Sa se certe cu impotenta lor, nu cu mine.
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 24, 2014 sunt administrator, fac ce vrea pula mea minus ti-am dat pentru ca nu vad ce legatura avea ce ai postat tu cu ce vorbeam noi )
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 24, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2014 sunt administrator, fac ce vrea pula mea minus ti-am dat pentru ca nu vad ce legatura avea ce ai postat tu cu ce vorbeam noi ) Pe peretii tai nu sunt si niste cai verzui? 3
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 24, 2014 nu, e afise cu femei goale 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2014 Postat Septembrie 24, 2014 Incepand cu 01.10.2014 , devin actionarul majoritar al forumului.Lista cu administratori si moderatori ramane neschimbata.Ma mai gandesc pana atunci daca contunuua alaturi de noi si moderator 1. 2
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 24, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2014 Visatori... Spor la vise dragilor. Cand incerci sa compensezi... inteleg.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2014 Postat Septembrie 24, 2014 Incepand cu 01.10.2014 , devin actionarul majoritar al forumului.Lista cu administratori si moderatori ramane neschimbata.Ma mai gandesc pana atunci daca contunuua alaturi de noi si moderator 1. Si care ar fi aia?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum