Sari la conținut

Alexandra Decebal Siliconata 0735033059

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
Postat

Scuze a fost din tastatura 'impreuna"

Nici tastatura nu crede ce spui... :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 .

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare.

Am trecut astazi pe la Alexandra.

Ajuns la locatie, baut un ceai fierbinte pentru incalzire, atmosfera degajata si fara sa te gabeasca.

Am facut un dus dupa care am intrat in camera placerilor.

Schimbat cateva pozitii si finalizat in balonas.

Note:

Fizic: 9, fund moale :)

Normal: 9

Oral: N/A, nu am cerut.

GFE: 9.5

Halatul: 140 Lei pentru o jumatate de ora.

Cu siguranta de revenit, mai ales ca acum avea parul intans. Data viitoare va fi creata. :xmas_tongue:

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

I-auzi fata ce zic astia de tine, nu le place parul tau cret :))

Postat

Văd că se tot îngroaşă numărul mărturiilor mincinoase, dar tot degeaba... tot mai apare câte un nefericit care probabil a fost tratat cu curul şi dă de inţeles că la pomul laudat să nu te duci cu sacul... De unde şi vorba aceea românească: dintr-un căcat n-ai cum să faci bici... să mai şi pocnească de să rupă pământul... :P

• Like 2
Postat

Văd că se tot îngroaşă numărul mărturiilor mincinoase, dar tot degeaba... tot mai apare câte un nefericit care probabil a fost tratat cu curul şi dă de inţeles că la pomul laudat să nu te duci cu sacul... De unde şi vorba aceea românească: dintr-un căcat n-ai cum să faci bici... să mai şi pocnească de să rupă pământul... :P

:clapp :clapp Bravo man!!!stii proverbul ala:"Lupu'isi schimba parul,dar naravul ba"... :no2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vizitator
Postat

Sunteti rautaciosi, unii ne-am simtit bine, altii nu, dar mi se pare cam deplasat sa acuzati de recenzii false.

Postat

I have visited again Alexandra this evening , she is a really pretty girl with a nice body and a perfect GFE attitude .

She received me in a very sexy black dressed molding her sculptural body

When i was taking a shower she took off her dress and put on a very sexy silk short kimonomaking her appear like a romanian geisha .

Oral sex is really good even if without DT , but her oral technic is really great

Normal sex in various positions finishing in doggy style

Physical aspect :9 +

Oral : 9+

Normal : 9+

GFE : 10

Thanks for this nice moment Alexandra , we will meet again soon

• Like 3
Postat

Buna !!

Pozele astea sunt adresate celor care ma " iubesc " mult si nu au loc de mine !!!!  :wink2

Si pentru ceilalti multi pupici !! :kiss2

post-134360-0-27379000-1418119786_thumb.jpg

post-134360-0-84180500-1418119796_thumb.jpg

post-134360-0-88453000-1418119807_thumb.jpg

post-134360-0-05060600-1418119834_thumb.jpg

post-134360-0-01175500-1418119851_thumb.jpg

• Like 10
Vizitator
Postat

Iar nu-ti indreptasi parul? :laugh2

:kiss3 :kiss3 :kiss3

Postat

Sal'tare!!
Intr-o frumoasa dupa amiaza de noiembrie cu ceva vant si ploaie si un frig de iti ingheta oo-le, m-a mancat pe mine in fund sa ma bag in seama cu domnisoara Alexandra in PM
unde am intrebat daca exista posibilitatea de ai impinge si eu o ...vizita mai pe seara,raspunsul a venit prompt:"da cum sa nu,suna-ma sa stabilim".
Nu dupa mult timp pe la orele 13, am sunat si am stabilit o intalnire intre 17:40 si 18:00 cu mentiunea sa sun cu 30 de min inainte.
Dupa ce am terminat treburile prin oras pun mana pe tel sa ii confirm ca ajung la ea,ceasul era 16:35.
Sun si :
Eu:Buna!  /Ea:Buna!!  / Eu :te-am sunat sa iti confirm intalnirea de la 17:40 si daca poti si mai devreme,mai bine, ca eu ajung mai repede!?
Ea : aaa pai stai putin ca am prog la 17:00 tre sa ma sune sa imi conf! / Eu:ok sa ma suni si pe mine sa ma anunti daca vine sau nu,sa stiu cum ma incadrez in timp.Si ciu ciu ca ea m-a sunat pe la 17:25.
Eee aici mi-a sarit un pic mustarul,pai daca ai vb cu mine pt 17:40 cum iti ei alta prog la 17:00,daca respectivul voia sa stea o ora si 3,5,7 min +timpul tau sa te reorganizezi pe mine cand PLM ma primeai? ...la 18:30 lejer,nu?
Am zis sa nu fiu carcotasi si sa trec cu vederea in speranta ca,colegu sta o sing fin.
Ma indrept eu cu viteza melcului spre locatia donsoarei de la ZeptAr (asa a scris ea),locatia este pe Emil Bota undeva pe la jumatatea.
Ajuns acolo pe la 17:15,imi sare in ochi un taxi care opreste langa o scara de bloc coboara unu' intra in bloc sta cam 10 min dupa care coboara se urca in taxi si pleaca,nu am dat foarte mare importanta,ceva care nu parea deloc interesant,dar ce sa vezi,dupa ce a plecat taxi-ul,suna tel ,zic:"cine PLM nu are loc de curul meu ma! si cand ma uit,ups Alexandra,sun inapoi si:
Eu:Buna /Ea:Buna...unde am sunat? /Eu:pai tu suni si tot tu intrebi? Ea pai nu mai stiu ca am mai multe nr de tel./Eu:pai eu sunt tipul cu prog de la 17:40?
Ea:a,da am sunat bine ca ,cu tine voiam sa vb.Eu: atunci spune./Ea :ce?/ Eu: spune fata mea,cum facem? Ea :eee, mai vb si noi la tel,ce,te grabesti?./ Eu:ok dar sa sti ca afara este asa de frumos ca numai chef de vb nu am. / Ea:Hai mai asa te lauzi,ai fost cuminte sa te primesc?.hmm..e las'ca cine rade la urma rade mai bine.
Fata avea limbarita la tel si mie imi inghetase samanta pe canal,si dupa cateva glumitze de genul,imi da adresa, urc sus unde fata ma astepta pitulata dupa usa.
Ce sa vezi coincidenta sau nu scara in care am intrat era tot scara unde a intrat respectivul tip din taxi,dar poate este o simpla coincidenta.
Intrat in ap care din ce am vazut pare a fii o garsoniera compartimentata in doua camere .
In sufragerie am avut placerea de a o cunoaste si pe colega Alexandrei pe Iulia o tipa linistita care isi vedea de treaba ei si replica doar atunci cand era intrebata.
In timpul discutiei am fost serv cu un pahar de cola si dupa o scurta socializare am mers in dormitor unde am fost echipat cu un prosop mare alb si curat mi-a dat coordonatele catre baie .
Eee acolo baia era dotata corespunzator cu tot ce ai nevoie dar langa ghiuveta trona un cos de gunoi plin ochi cu prez folosite ambalaje de prez hartie igienica etc etc si pe masina de spalat tronau niste prosoape murdare haine destul de inestetic pe o casa cu doua domnisoare,sau poate isi concediase femeia de serv...
Dupa dus,a trebuit sa ciocan la usa sufrageriei sa o anunt pe Alexandra ca sunt "ready" ca na,singur ce sa fac acolo.
Reintorsi in dormitor,Alexandra imi cere TAXA cu mentiunea ca asa este la prima vizita,m-am conformat si am achitat 100ron.La indemnul ei m-am tolanit pe pat in timp ce o priveam cum se dezbraca de chilotei si sutienul negru din pozele de mai sus ,ma toate bune si frumoase pana am vazut sanii,are un corp foarte frumos
picioare lungi,un cur mic numa' bun de ...o piele catifelata cu un abdomen plat ce sa mai ,ce este al ei este al ei si cam atat la fata este comuna nu m-a impresionat deloc cat despre sanii,sincer ma abtin,sunt frumosi doar ca forma,in rest groaza nu alta,cei care i-au vazut stiu bine despre ce vb.
A inceput cu un masaj cu sanii pe corp in jos pana la al' mic care incepu sa dea semne de viata si nu mult a durat pana au inceput se se pupe,mai timid la inceput dar placut dupa ce s-au acomodat,si am lasat-o pe Alexandra sa il faca treba,mai vorbeam, mai sugea putin si tot asa pana cand a trebuit sa schimbam gaura ca trecuse ceva timp.
Dupa echiparea corespunzatoare Alexandra a luat initiativa si a inceput sa ma calareasca,La inceput a fost asa mai cu pofta pt a ma dovedi repede dar spre surprinderea ei nu prea i-a reusit si dai frate sa simta si fata ce inseamna sa faci misto.
Cand am cons eu ca a fost suficient,i-am zis Alexandrei cum accepta fin,si ea in loc sa se bucure ca scapa a rostit pe un ton monstruos :"Asaaaa cum esti" mai sa ma bufneasca rasul si mai multe nu.
Dus la final si gooo for it.
Note:
Atitudine:7-lasa de dorit.
Oral      :8-acceptabil,fara "artificii"
Normal  :8.5-mi-a placut sa o calaresc.
GFK     :7-serviabila si primitoare dar rece in pat.
Taxa     :100 ron/fin,cca o ora door o door.
La acelasi tarif sunt partide mai bune in zona.
Eu NU recomand.
PS:este dreptul ei sa intre si sa comenteze ce am scris.
Bafta voua!!!

• Like 7
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Hello everyone!!!

Dupa ceva timp am vizitat-o din nou pe Alexandra care de data asta si-a achitat datoria avuta catre mine :hug1

Programat la tel. din titlu, locatia stiuta(pe langa fosta posta Vitan). Am fost intampinat exact ca in pozele astea recente pt ca tot azi le-a si facut  :icecream

Am stat doar pentru o finalizare pt ca ma cam grabeam dar a fost "the best ever".

Pentru ca colega ei ocupase deja cu cineva dormitorul de nebunii, am ramas in sufragerie unde cu lumina stinsa si muzica de la laptop s-a creat o atmosfera intima perfecta.

Impins pe spate in pat in timpul unui FK bine intretinut, am inceput sa ne dezbracam ca doi adolescenti care profita de lipsa de o ora de acasa a parintilor pentru "una mica"..., continuat cu oralul excelent ca de obicei(umed, cu schimbari de ritm si DT). Pus caciulita si trecut la normal cu gemete, FK si miscari foarte bune.

Note maxime ca de obicei pentru ca fata este exact pe gustul meu si este parerea personala dar am vazut ca sunt destui pe aici care sunt de acord cu mine(nu toti bineinteles, pentru ca asa cum a zis si ea "nu poti fi pe placul tuturor"):

Aspect: 10

Igiena: 10

Oral: 10

Normal: 10

GFE: 10

DA, recomand...

"Succesuri!!!"

• Like 3
Vizitator
Postat

GFK     :7-serviabila si primitoare dar rece in pat.

E' iarna varule  :laugh2

• Like 3
Postat

Buna !!

Si acum e randul meu sa_ti raspund ::

0) Sa incepem ,cu inceputul 

1. Nu am vorbit cu tine in PM despre intalnirea noastra si m-a anuntat Sangre ca ma vei suna sa aranjam o intalnire

2.Minciuna are picioare scurte,tu spui ca te-am sunat la 17:25 iar mai jos spui ca la 17:15 erai in fata blocului si iti comunicam interfonu......deci aiurea nu ai asteptat nici macar un minut.din spusele tale.

3.Acum sa trecem la baie: Prin alte parti nu vezi prosoapele murdare la baie deoarece sunt refolosite fara a fi spalate......cred ca tie locurile de genu iti plac.(Iar pentru cei care merita aceasta explicatie referitoare la prosopele "murdare" din baie urmau sa fie bagate la spalat ). Si inca o intrebare pentru tine: tu unde iti ti hainele care urmeaza sa fie spalate?????? Oare in dormitor?

4.Referitor la sani ti-am spus de 3 ori sa nu strangi dar nea Vasile Solovatz de la coada vaci nu stie ce sunt alea silicoane crede ca o trage pe Viorica de ugere :boob

5.Ai fost la 16:50 in casa la 18:10 ai iesit din casa.Cred ca dupa o ora de sex fara oprire si platind o singura finalizare(30 min) orice excorta ti-ar fi raspuns la fel.Dar tu ai venit special sa ma enervezi,mi-ai confirmat in privat dupa experienta neplacuta cu tine.

6.1 La plecare ai spus sa iti memorez numarul ca vei reveni cu siguranta!

6.2 REPLICA MEA A FOST CU SIGURANTA NUUUUUUUU!!!

7. MULTUMESC CELOR CARE STIU SA APRECIEZE FRUMOASA!!!!!!!!!!! :heart:  :heart:  :heart:  :heart: 

• Like 4
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

1. Nu am vorbit cu tine in PM despre intalnirea noastra si m-a anuntat Sangre ca ma vei suna sa aranjam o intalnire

Hahahaaaah,Sangre e un fel de petitor,nu?  =)) moooooor =))

Vizitator
Postat

Hahahaaaah,Sangre e un fel de petitor,nu?  =)) moooooor =))

Sangre e combinatoru' ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...