Sari la conținut

Cabaret Massage - Piata Muncii (NOU)

cabaretmassage

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:slap2  :rax2  :no2

Ei, voi cei de la  Cabaret  massage, sinteti foarte perseverenti in a ne  sufoca cu reclama  care nu corespunde realitatii !

Mai  bine puneti mina serios si remediati  neajunsurile semnalate, renuntati la recenzii  false si la tromboane !

Cred ca sinteti singurul salon din Bucuresti care practica o astfel de inselatorie !!!

Bagati-va mintile in cap !

Sa va fie rusine !

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

tepari. pleci nefinalizat de la ei.dai 80 de lei, te tine gagica de vorba, apoi un pic de masaj,dupa care ti se spune ca s a terminat timpul. nu mi s a intamplat personal,ci unui prieten.

• Like 1
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Acest topic parca era pt recenzi...nu pt anunturi...,acestea au o sectiune separata,nu au vazut adminii?! sau sa schimbat regulamentul si eu nu stiu? scz daca e off topic :girly

E off topic!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cind o sa va bagati mintile in cap, voi cei de la  Cabaret  massage ? :rax2

Si mai ales unde v-au disparut laudatorii  care  sustin ca ora are   45  de minute si tot clientul este de vina ?

Ati facut rost de bani pentru caldura, zgircitilor ?

Iar iesiti in fata cu  Larisa, poate se satura si ea si va lasa cu ochii in  soare. :shocked

• Like 1
Postat

Salutare!am vrut si eu sa experimentez ceva nou...avand o publicitate atat de agresiva pe acest topic m am gandit sa incerc si eu...mare prostie am facut!!!! Larisa e o tipa draguta dar degeaba...frigggg rau de tot masaj in dorul lelii finalizare...din parti,nu au nici o legatura cu masajul erotic,si relaxare...pleci plin de nervi...de evitat.Bine ca am eu maseuza mea...

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...