daniel best Reputație: 378 Postat Noiembrie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2014 Eu cred ca fata e destul de implinita. Si mai cred ca o sa-si tina promisiunea facuta recent si ca am s-o mai vad, mai curand sau mai tarziu, fara recenzii evident.In alta ordine de idei, multumesc KARLA pentru cuvintele frumoase si o sa te sun maine, sau iti dau un SMS. Mai vreau un dus impreuna
rocker27 Reputație: -522 Postat Noiembrie 26, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat Noiembrie 26, 2014 Am impresia ca nu mai stiti de gluma dupa alegerile astea , vin sarbatorile au astia de vanzare si simtul umorului Eu cred ca fata e destul de implinita. Si mai cred ca o sa-si tina promisiunea facuta recent si ca am s-o mai vad, mai curand sau mai tarziu, fara recenzii evident.In alta ordine de idei, multumesc KARLA pentru cuvintele frumoase si o sa te sun maine, sau iti dau un SMS. Mai vreau un dus impreuna
daniel best Reputație: 378 Postat Noiembrie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2014 Corect rockere! Mea culpa! Am dat dovada de lipsa totala azi. promit sa merg maine in Obor sa-mi iau o provizie noua, ca asta veche e expirata total.Nu ca m-ar fi pasionat prea tare alegerile, dar uneori dau pur si simplu dovada de lipsa totala in domeniu. Ia-o si tu ca pe o carenta genetica Si mai recunosc ca uneori ma ia valul "mandriei" stupide. Mi-ar placea sa te cunosc odata, cine stie? Am avea cate ceva de impartasit
rocker27 Reputație: -522 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat Noiembrie 27, 2014 Cu siguranta ar trebui sa ne intalnim Si eu sunt convins ca am avea multe de povestit si de impartasit Corect rockere! Mea culpa! Am dat dovada de lipsa totala azi. promit sa merg maine in Obor sa-mi iau o provizie noua, ca asta veche e expirata total.Nu ca m-ar fi pasionat prea tare alegerile, dar uneori dau pur si simplu dovada de lipsa totala in domeniu. Ia-o si tu ca pe o carenta genetica Si mai recunosc ca uneori ma ia valul "mandriei" stupide. Mi-ar placea sa te cunosc odata, cine stie? Am avea cate ceva de impartasit
chemal Reputație: 22 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 15, 2015 Mai știe cineva ceva de regina sexului?
sweet glory Reputație: -366 Postat Iunie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2018 Nu
adrianman Reputație: 44 Postat Mai 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2019 Mai stie cineva ceva de ea?
stapan_87 Reputație: 306 Postat Aprilie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2020 Inca deplang retragerea Carlei, chiar facea femeia asta tot ce era nevoie ca sa fii fericit. Intru din cand in cand pe topicul ei doar ca sa vad daca mai stie cineva ceva de ea..,
sincity Reputație: 10 Postat Martie 5, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 5, 2021 https://www.slutwife.club Este starleta acum. Inca nu știu cum să dau de ea, daca reușesc, vă anunț.
stapan_87 Reputație: 306 Postat Februarie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2023 Pentru ca știu ca sunt destui care i-au dus dorul, va fac un favor. Se pare ca a revenit Karla, am găsit topicul ei pe forumul vecin. Căutați cu nr 0728356334 și veți vedea despre ce e vorba. Momentan sunt plecat din tara, dar când revin o sun și îmi programez o vizita sa vad dacă încă mai este la nivelul pe care îl știam și apreciam.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum