Sari la conținut

RALUCA 0724891270

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

RALUCA, sex total dulce si rabdatoare poze reale din apartamentul meu (lux, central) ofer companie intima, masaj erotic si de relaxare, sex normal oral nep.cu fin.anal, speak english, caut colega Sala Palatulu...100L

post-23590-0-55018400-1411710131_thumb.jpg

post-23590-0-81023500-1411710136_thumb.jpg

post-23590-0-21445200-1411710141_thumb.jpg

post-23590-0-05432500-1411710145_thumb.jpg

post-23590-0-72911100-1411710148_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

am sunat eu. Fata din poze se pare ca lucreaza doar dupa ora 19:00

a raspuns alta fata care nu are legatura cu serviciile enumerate mai sus.

Postat

Am sunat acum (ora 09.45 dimineata). S-a descris bruneta, ochi caprui, 1.65-49 (deci nu e atat de slim cum apare in poze, ceea ce m-a determinat sa o trec la "rezerve", eu am apreciat 1.65-40), 20 ani, Raluca. Sala Palatului (intersectia Stirbei cu Ion Campineanu). 100 lei o finalizare (fara anal) sau 150 lei o finalizare (cu anal). Ora este 150 lei (fara anal) sau 200 lei (cu anal).

• Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala
Postat

Va salut!

Am fost ieri la presupusa domnisoara, in cuibul de pe Vasile Sion. Pe scurt a fost cam asa:

am sunat, mi-a raspuns o voce cam plictisita care mi-a recitat serviciile - 100/fin O+N, 150/fin O+N+A, 200/h O+N, 250/h O+N+A

ajuns la blocul respectiv imi raspunde o alta voce, mai cristalina, care ma ghideaza spre apartament (desi nu mai era nevoie)

cand ajung in fata usii sun, cineva se uita pe vizor si imi cere sa astept; a durat cca. 5 minute

imi deschide usa o bruneta slabutza, cu par lung, sani maricei si fermi si cu o dantura lacunara pe alocuri

o scuza pe prietena ei care doarme si care e foarte greu de trezit si imi propune fie sa raman cu ea, fie sa fac cale intoarsa

mi-am dat seama ce se intamplase de fapt si am decis sa o incerc pe domnisoara care s-a recomandat Cristina; mi-a placut ca zambea timid

serviciile Cristinei: OWO fara CIM, normal la 100/fin (varianta aleasa de mine) sau 150/h; fara FK, fara GFE

igiena 7 - miros de transpiratie la fofoloanca desi facuse dus inainte de a intra in dormitor, epilata fin pe picioare, nu si la pupaza

oral 3 - baga numai glandul in gura, fara presiune, fara tehnica, strange mult cu mana, fara atentie la zonele invecinate, MECANIC

normal 6 - in afara de faptul ca era umeda nu pot aprecia decat privelistea sanilor maricei pusi la dispozitie; deasupra nu sta din principiu, tace malc, sta crispata, te impinge cu picioarele ca sa nu intri adanc

Pacat de locatie...

Nu recomand!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare