Sari la conținut

De ce trebuie sa suportam spammerii nenorociti?

roberto

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

The cat, Ticutza, nu cred ca e cazul sa va includeti sau sa fiti inclusi in aceasta "troaca", alaturi de toti imbecilii si psihopatii fara viata  :no2  Voi, cand postati ceva, postati ceva constructiv, ceva pertinent nu ... aberatii si frustrari refulate intr-o forma alambicata ;)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Io de fiecare data cand imi vad username-ul trecut, la rand, la ultimele 3-4-5 threaduri de la DG, ma rusinez si-mi caut altceva de lucru, pana ii mai apuca si pe altii... 

(serios!)

:laugh2

• Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

si acum ca ati fost deconspirati ca fiind copiii canalelor, aurolaci cu diplomă la sculărie (sculer matrițer de silicoane), mai e ceva de spus?  :laugh2

păduchii lați au devenit grapițe  :laugh2 (căpușe)...fără floci  :laugh2

Ce sa zicem si noi? Am incercat sa ne fofilam dar n-am reusit sa scapam de ochiul tau vigilent si inteligenta ta iscoditoare. Totusi, acum in prag de sarbatori noi toti, intr-un consens forumistic, speram sa ne ierti pacatele si sa ne cruti sordida existenta.

Sarbatori fericite! Tie, lui Arnold si butonului magic.  :bye

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------

:laugh2  :laugh2  :laugh2 (in afara de Olga Kurylenko, toți sunt cu...patriarhu  :laugh2 , sau ca el  :laugh2 , au dat minus la postarile impotriva.... :laugh2 , concluzia, debili mintali :laugh2 , ca restu dar unii știu să stea pitiți, scrâjnesc din dinți....au ochii bulbucați sau asimetrici :laugh2 )

http://4.bp.blogspot.com/-0VGwZNsmTRA/VINjiUi52UI/AAAAAAAAJ8A/Hr7NibXONBg/s1600/JUST%2BLOVE.jpg

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

de-ați știi voi ce viitor vă așteaptă, pictați pe pereți într-o singură culoare, viitor de basorelief, pictură murală  :laugh2

Psst! Hey... Hallo! Wie geht's dir? Alles in Ordnung?

Liebe Grüsse,

Siegfried  ;)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...