Sari la conținut

De ce trebuie sa suportam spammerii nenorociti?

roberto

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Roberto, ai belit clencu' cu ingineru. Te-a luat în colimator. Nu vă văd bine, pe tine și pe nașu'.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunt terminat...nu reusesc sa-mi beau cafeaua :shocked

Să știi ca nu e de glumă cu ingineru. E foarte periculos. Odată a călcat un pui de găină cu mașina când trecea în viteză printr-un sat. Deci...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Roberto, ai belit clencu' cu ingineru. Te-a luat în colimator. Nu vă văd bine, pe tine și pe nașu'.

Poate pe tine te asculta, pe mine nu a vrut =))

Baby ai imbulinat-o, te descurci singur cu dementul, eu te-am avertizat ca e ca raia. Sa te vad cum scapi de el...=))

Eu am renuntat sa mai raspund dezaxatilor, analfabetilor si precupetelor care se baga in seama cu mine sau se folosesc de numele meu. In incercarile lor absurde de a ma provoca unii ajung sa confunde taraba din piata cu spatiul virtual   :laugh2

• Like 1
  • Oras:priza
Postat

In incercarile lor absurde de a ma provoca unii ajung sa confunde taraba din piata cu spatiul virtual

:laugh2

Tot nu te-ai putut abtine... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Asta nu e o provocare? :wink2

• Oras:-----------
Postat

hai sa punem punctu pe i

o cioară v-a vandut americanilor pt ca v-ati facut vila cu piscina pe țâțe de plastic sau credit cu buletinu ori bani din șpagă (și un tătar a parafat tot)

un evreu si un austriac....(putin le-o da la supt chinezilor, au banii)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/1956954_795326673842471_5739579801816658408_o.jpg

Postat

încă odată punctu pe i și aici

deci ăsta, Roberto, s-a agățat ca scaiu de Sorina4u care si-a facut vila pe silicoane, in fapt pe banii nenorocitilor, el vrea vila ei, zice ca ea poate sa-si continue activitatea cu...nenorocitii (sa vina sa-i dea ei bani pe silicoane ca el nu-i capabil sa plateasca intretinerea vilei) dar tot el vrea moartea nenorocitilor - el nu e nenorocit - dar are avatar de....nenorocit :laugh2 , știe să folosească și cuvinte psihologice, complexat si altele, asculta acuma si muzica clasica, acu 6 luni punea muzica cu ciorile din America, fuck me side ways, si informatiile pe PM le da "rândunica", adică...rându-nelu, adică...știm cine....dom` psiholog de curve fără labii :laugh2

Sorina4u, move it sister or you lose it!

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Aproape l.a depășit pe inginer....:)) Angel dacă vrei să te faci albastru de ce nu joci fazan ??? Poți sa joci și singur am mai văzut dăştia....:)))

• Oras:Romania
Postat

Ai dreptate...esti doar prost ;)

Ai ignore!

Nu de alta dar nu vreau sa ti-o intorc!

Postat

Aproape l.a depășit pe inginer....:)) Angel dacă vrei să te faci albastru de ce nu joci fazan ??? Poți sa joci și singur am mai văzut dăştia....:)))

Nu-i nevoie de fazan..mai spun si cate o chestie pertinenta..Doar nu fac spam

In al doilea rand..m-am cam plictisit astazi..si e fun cu postatul..

P.S sa inteleg ca-i impartasesti parerea cum ca as fi prost? Hm..

Postat

In al doilea rand..m-am cam plictisit astazi..si e fun cu postatul..

Mai bine te bagi pe topicul cu premii, poate te faci direct verde. Daca te lasa Joe Limonada. :laugh2
  • Like 2
Postat

Din păcate ai făcut și spam ...cu fratele Marean....:)) o fi fun pt tine sa postezi dar la noi nu te gândești ???.....:)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Îl lasă că acum face alianțe post electorale....:)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Din păcate ai făcut și spam ...cu fratele Marean....:)) o fi fun pt tine sa postezi dar la noi nu te gândești ???.....:)))

Sunt sigur ca exista postari cu adevarat valoroase de care v-am privat cu postarile mele..

Postat

Acu' tre' sa recunosc ca n-a fost numai spam. Ideea de a posta recenzii negative pe DG e bunicica. :)

@TwoFace, recunosc ca si eu aveam o frenezie cand ajunsesem pe la 950 de postari dar daca imi vedeam numele pe mai mult de 2 topice la ultima postare ma opream. Evitam sa fiu confundat cu inginerul. ;)

Postat

Acu' tre' sa recunosc ca n-a fost numai spam. Ideea de a posta recenzii negative pe DG e bunicica. :)

Imi mentin ideea...pe scurt..recenzie negativa =ban..

Postat

Ai ignore!

Nu de alta dar nu vreau sa ti-o intorc!

Ce sa intorci pacaliciule? Ai auzit tu de intors? Pffff Te rog sa nu mai enunti nimic pentru a nu confirma spusele mele =))

P.S. Sa ma citeze cineva sa vada si PROSTUL in caz ca m-a pus la ignore (ceea ce ma indoiesc ;) )

Postat

@TwoFace, recunosc ca si eu aveam o frenezie cand ajunsesem pe la 950 de postari dar daca imi vedeam numele pe mai mult de 2 topice la ultima postare ma opream. Evitam sa fiu confundat cu inginerul. ;)

Tu hiar nu intelegi ideea? Nu-mi pasa de albastru..sau mov..daca am ceva de spus.. Zic..indiferent ca-mi iau ban sau nu!

Am luat ban de 2 ori pe Verde.. De Doua ori pe galben..cand chiar conta culoarea..etc...

Deci nu am probleme daca ma comparati cu inginerul(nu stiu care e treaba cu el)..

Daca am chef postez..daca nu..sunt retras cu lunile..

Postat

De ce esti nervos? :laugh2

Te-am citat...

Nu vad ce-ai Citat..presupun ca idiotul mi-a tras vreo injuratura si v-a pus sa-l citati?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...