harrypoker77 Reputație: -411 Postat Octombrie 8, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Octombrie 8, 2014 .
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 9, 2014 BiAtch!
andreea_good Reputație: 2383 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 9, 2014 Roberto, ai belit clencu' cu ingineru. Te-a luat în colimator. Nu vă văd bine, pe tine și pe nașu'. 3
roberto Reputație: 4138 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 9, 2014 Sunt terminat...nu reusesc sa-mi beau cafeaua
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2014 Sunt terminat...nu reusesc sa-mi beau cafeaua Să știi ca nu e de glumă cu ingineru. E foarte periculos. Odată a călcat un pui de găină cu mașina când trecea în viteză printr-un sat. Deci... 1 1
sorina4u Reputație: 80 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2014 Roberto, ai belit clencu' cu ingineru. Te-a luat în colimator. Nu vă văd bine, pe tine și pe nașu'. Poate pe tine te asculta, pe mine nu a vrut Baby ai imbulinat-o, te descurci singur cu dementul, eu te-am avertizat ca e ca raia. Sa te vad cum scapi de el... Eu am renuntat sa mai raspund dezaxatilor, analfabetilor si precupetelor care se baga in seama cu mine sau se folosesc de numele meu. In incercarile lor absurde de a ma provoca unii ajung sa confunde taraba din piata cu spatiul virtual 1
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 9, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Octombrie 9, 2014 In incercarile lor absurde de a ma provoca unii ajung sa confunde taraba din piata cu spatiul virtual Tot nu te-ai putut abtine... :laugh2 Asta nu e o provocare?
indubitabil Reputație: 2178 Postat Octombrie 25, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Octombrie 25, 2014 hai sa punem punctu pe i o cioară v-a vandut americanilor pt ca v-ati facut vila cu piscina pe țâțe de plastic sau credit cu buletinu ori bani din șpagă (și un tătar a parafat tot) un evreu si un austriac....(putin le-o da la supt chinezilor, au banii) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/1956954_795326673842471_5739579801816658408_o.jpg
indubitabil Reputație: 2178 Postat Octombrie 26, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Octombrie 26, 2014 încă odată punctu pe i și aici deci ăsta, Roberto, s-a agățat ca scaiu de Sorina4u care si-a facut vila pe silicoane, in fapt pe banii nenorocitilor, el vrea vila ei, zice ca ea poate sa-si continue activitatea cu...nenorocitii (sa vina sa-i dea ei bani pe silicoane ca el nu-i capabil sa plateasca intretinerea vilei) dar tot el vrea moartea nenorocitilor - el nu e nenorocit - dar are avatar de....nenorocit , știe să folosească și cuvinte psihologice, complexat si altele, asculta acuma si muzica clasica, acu 6 luni punea muzica cu ciorile din America, fuck me side ways, si informatiile pe PM le da "rândunica", adică...rându-nelu, adică...știm cine....dom` psiholog de curve fără labii Sorina4u, move it sister or you lose it!
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 4, 2014 New comer
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 4, 2014 New comer Eh..hai zi zau cu limba scoasa! P.S nu-s chiar "new comer"
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 4, 2014 Ai dreptate...esti doar prost 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 4, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Noiembrie 4, 2014 Aproape l.a depășit pe inginer....) Angel dacă vrei să te faci albastru de ce nu joci fazan ??? Poți sa joci și singur am mai văzut dăştia....))
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 4, 2014 Ai dreptate...esti doar prost Ai ignore! Nu de alta dar nu vreau sa ti-o intorc!
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 4, 2014 Aproape l.a depășit pe inginer....) Angel dacă vrei să te faci albastru de ce nu joci fazan ??? Poți sa joci și singur am mai văzut dăştia....))Nu-i nevoie de fazan..mai spun si cate o chestie pertinenta..Doar nu fac spam In al doilea rand..m-am cam plictisit astazi..si e fun cu postatul.. P.S sa inteleg ca-i impartasesti parerea cum ca as fi prost? Hm..
trifazic Reputație: 704 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Noiembrie 4, 2014 In al doilea rand..m-am cam plictisit astazi..si e fun cu postatul.. Mai bine te bagi pe topicul cu premii, poate te faci direct verde. Daca te lasa Joe Limonada. 2
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 4, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Noiembrie 4, 2014 Din păcate ai făcut și spam ...cu fratele Marean....) o fi fun pt tine sa postezi dar la noi nu te gândești ???.....)) 1 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Noiembrie 4, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Noiembrie 4, 2014 Îl lasă că acum face alianțe post electorale....)) 1 1
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 4, 2014 Din păcate ai făcut și spam ...cu fratele Marean....) o fi fun pt tine sa postezi dar la noi nu te gândești ???.....))Sunt sigur ca exista postari cu adevarat valoroase de care v-am privat cu postarile mele..
trifazic Reputație: 704 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Noiembrie 4, 2014 Acu' tre' sa recunosc ca n-a fost numai spam. Ideea de a posta recenzii negative pe DG e bunicica. @TwoFace, recunosc ca si eu aveam o frenezie cand ajunsesem pe la 950 de postari dar daca imi vedeam numele pe mai mult de 2 topice la ultima postare ma opream. Evitam sa fiu confundat cu inginerul.
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 4, 2014 Acu' tre' sa recunosc ca n-a fost numai spam. Ideea de a posta recenzii negative pe DG e bunicica. Imi mentin ideea...pe scurt..recenzie negativa =ban..
roberto Reputație: 4138 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 4, 2014 Ai ignore! Nu de alta dar nu vreau sa ti-o intorc!Ce sa intorci pacaliciule? Ai auzit tu de intors? Pffff Te rog sa nu mai enunti nimic pentru a nu confirma spusele mele P.S. Sa ma citeze cineva sa vada si PROSTUL in caz ca m-a pus la ignore (ceea ce ma indoiesc )
trifazic Reputație: 704 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Noiembrie 4, 2014 De ce esti nervos? Te-am citat...
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 4, 2014 Acu' tre' sa recunosc ca n-a fost numai spam. Ideea de a posta recenzii negative pe DG e bunicica. @TwoFace, recunosc ca si eu aveam o frenezie cand ajunsesem pe la 950 de postari dar daca imi vedeam numele pe mai mult de 2 topice la ultima postare ma opream. Evitam sa fiu confundat cu inginerul. Tu hiar nu intelegi ideea? Nu-mi pasa de albastru..sau mov..daca am ceva de spus.. Zic..indiferent ca-mi iau ban sau nu! Am luat ban de 2 ori pe Verde.. De Doua ori pe galben..cand chiar conta culoarea..etc... Deci nu am probleme daca ma comparati cu inginerul(nu stiu care e treaba cu el).. Daca am chef postez..daca nu..sunt retras cu lunile..
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 4, 2014 De ce esti nervos? Te-am citat...Nu vad ce-ai Citat..presupun ca idiotul mi-a tras vreo injuratura si v-a pus sa-l citati?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum