tomis1 Reputație: 1 Postat Septembrie 26, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 26, 2014 O maseuza care sa presteze cu adevarat masaj de relaxare ?
asterica Reputație: 7304 Postat Septembrie 26, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 26, 2014 nu cauti pe nimfomane adrese de maseuze ce fac doar relaxare......
flydog Reputație: 113 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:campina Oras:campina Postat Octombrie 5, 2014 cauta pe anuntul raid ploiesti
sanglierx Reputație: 72 Postat Octombrie 5, 2014 Postat Octombrie 5, 2014 Era la un momeny dat un anunt pe anuntul rapid..doamna 50 de ani efectuez masaj de relaxare -nu ofer sex 50 minute 30 ron apoi a marit la 40ron/sedinta.Nu mai stiu sigur dar cred ca are aci un topic deschis.nu mai gasesc link-ul.
tomis1 Reputație: 1 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Octombrie 21, 2014 Alte recomandari aveti
asterica Reputație: 7304 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 21, 2014 Da. Baile Felix!Techirghiol Un pacient la doctor: - Mai am vreo sansa d-le doctor? - Nu,o sa mori - Si chiar nu mai e nici o sansa!? - Ar mai fi o sansa, sa te duci la Techirghiol sa faci bai cu namol.- Si o sa scap ?!? - Nu, dar o sa te obisnuiesti cu pamantul! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum