chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2013 Asta e nimfomana in sens medical, adica o stare patologica. In sens larg, nimfomana inseamna femeie cu apetit sexual foarte ridicat si greu de satisfacut....Greu dar nu imposibil... Link spre comentariu
pvg Reputație: 642 Postat Iunie 28, 2013 Oras:Bruges Oras:Bruges Partajează Postat Iunie 28, 2013 Si unde gasim pe aceasta duduie "bolnava" ??? Nellu , cred ca tipa la care te referi nu era nimfomana . Ci doar ati avut parte de o relatie mai "spumoasa" O nimfomana nu are orgasm . Cel putin asa cred . Am cunoscut o tipa care era in stare sa faca sex o zi intreaga cu mai multi barbati , insa dupa ce-i epuiza pe toti .. ea se simtea ca si cum a piscat-o un tantar . Din discutiile cu ea am inteles ca desi avea o viata sexuala extrem de activa .. nu reusise sa inteleaga ce este un orgasm ! Din aceasta cauza avea frustrari si isi schimba partenerii extrem de des. Putea intr-o singura zi ( noapte ) sa agate 3 -4 masculi cu care sa faca sex, iar a doua zi ii abandona ca pe niste sosete uzate . Simtea nevoia sa faca sex, era incitanta , arata bine , deja avea o "tehnica" ce putea inebuni orice barbat , facea de toate ( oral , normal , anal , sex in grup .. ) orice credea ca poate sa ii provoace orgasm . Insa .. dupa fiecare partida era indiferenta si nemultumita . Avea doar o stare de satisfactie vazand cati barbati "doboara" Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2013 Pe holurile cabinetelor de psihoterapie Link spre comentariu
harbalete73 Reputație: 7 Postat Iunie 28, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Partajează Postat Iunie 28, 2013 Pe holurile cabinetelor de psihoterapieStii cam multe Chrisule....zici ca esti ala din `SUNT TIMID DAR MA TRATEZ` Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2013 nu mai, eu sunt terapeutul Link spre comentariu
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 29, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Partajează Postat Iunie 29, 2013 Nellu , cred ca tipa la care te referi nu era nimfomana . Ci doar ati avut parte de o relatie mai "spumoasa" O nimfomana nu are orgasm . Cel putin asa cred . Am cunoscut o tipa care era in stare sa faca sex o zi intreaga cu mai multi barbati , insa dupa ce-i epuiza pe toti .. ea se simtea ca si cum a piscat-o un tantar . Din discutiile cu ea am inteles ca desi avea o viata sexuala extrem de activa .. nu reusise sa inteleaga ce este un orgasm ! Din aceasta cauza avea frustrari si isi schimba partenerii extrem de des. Putea intr-o singura zi ( noapte ) sa agate 3 -4 masculi cu care sa faca sex, iar a doua zi ii abandona ca pe niste sosete uzate . Simtea nevoia sa faca sex, era incitanta , arata bine , deja avea o "tehnica" ce putea inebuni orice barbat , facea de toate ( oral , normal , anal , sex in grup .. ) orice credea ca poate sa ii provoace orgasm . Insa .. dupa fiecare partida era indiferenta si nemultumita . Avea doar o stare de satisfactie vazand cati barbati "doboara"Raffaello, eu nu am spus ca tipa era nimfomana. La dracu, am fost amanti un an si 5 luni. Iti dai seama ca daca era nimfomana o lasam balta. Eu ma refeream la numarul maxim (in cazul meu si al ei) de finalizari. Nu de alta, dar se discutase cateva postari mai sus despre posibilitatea de a avea 7 "descarcari" in 24 de ore. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 up...ca sa vedeti sau sa va amintiti ...ce si cum se discuta ..pe vremuri Link spre comentariu
Postări Recomandate