Sari la conținut

Deyanna..

deyanna4u

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Buna!

Sunt Deyanna ,o bruneta focoasa in cautare de Aventuri din Iasi si te astept sa petrecem impreuna clipe de neuitat ! Sunt Bruneta, 1.69/ 50 kg, am sanii medii - mari , fund bombat si gata de joaca :P

Ofer Domnilor discreti si generosi in cautare de Aventuri, o Escapada , clipe de calitate sau companie,  Sex Oral protejat/ neprotejat  (in functie de igiena) , Sex normal protejat , masaj si diverse fantezii

Daca te-am facut curios,  Suna la  0742518536 ,program non - stop ,sau lasa mesaj  "Pentru anunt"  SAU la adresa mail  [email protected]  Pup  :*

~ Vino sa ne jucam si sa petrecem impreuna momente de calitate !

~~  IMPORTANT:  Respect oamenii care ma respecta si cauta momente de calitate, Discretie alaturi de o Domnisoara frumusica Educata si nu cei suna inutil / pt glume proaste. 

Daca pentru tine conteaza Igiena, bunul gust te astept ,Pup :*

Deyanna

• Like 1
Postat

Daca esti din Brasov de ce ai deschis topic pe Iasi?

Anunturile se posteaza aici  iar regulamentul spune ca "Fiecare anunt trebuie sa contina lista cu servicii,date de contact:nr de telefon,mail sau PM si poze."

A fost deschis de 2 minute topicul ... si contul la fel. Editez ce trebuie editat :D

Dar tu ai prea mult timp liber de ai sarit asa repede :D

Postat

Nu am tatuaje si parul mai scurt ca in poze :*

deci pozele sunt cu cineva cu care crezi ca semeni, ca nu inteleg... 

Postat

Pai de ce le-ai mai pus,mama draga? :slap2  ce-ar trebui sa intelegem...ca-ti lipsesc tatuajele,parul e mai scurt..in rest esti trasa la indigo?

Postat

Nu stau sa ma tiganesc cu fiecare din voi NU asta e scopul Anuntului

Vad ca aveti o tendinta sa dati membrilor in cap, f f URAT as zice sa bagati frustrarile in ... :D apoi de unde au venit :D

Stiam ca e Foame si mancarime in Iasi dar chiar sa dai in cap de la primul post , mi se pare f urat si patetic din partea voastra. Asa va tratati TOTI membri noi ?? Si vreti oameni de calitate ?? :D  buna asta

~~ Pt cei care sunt interesati STRICT de ce am scris, si nu de batatie de joc ,sau cu prea mult timp liber: 

Pozele sunt cu o fata care seamana cu mine ca sa isi faca omul o idee. In curand pun si poze reale si ok cu mine

Anuntul nu a fost postat ca sa se faca CIRC , imi spuneti si mie mai exact CE PARTE din Anunt da de inteles ca e un fals ??  Aratati mi si mie Dovada si pana atunci nu mai mancati atata la ....  Rautatea cu care ati sarit nu are nici o legatura cu mine si Anuntul, va apartine . Uitati-va in oglinda inainte sa aruncati cu piatra.

~~ Pt oamenii discreti sI SERIOSI interesati de Anunt, ma pot contacta la nr telefon:  0742518536  si adresa de mail:  [email protected]  

Merci frumos Pup :*

• Minus 1
  • Oras:neverland
  • Oras:neverland
Postat

Daca ai intrat numai sa ne faci morala, atunci.. rusine tie draga tatii. Ai postat anuntul si cateva poze cu mentiune ca "sa-si faca omul o idee" .. pai asa imi pun si eu poza cu George Clooney si zic ca arat cam ca el, dar fara nas, gura, ochi si barbie, ei? ce zici?

Fii fatuca cu bagare de seama si posteaza asa :

- ce anume prestezi, CIM , COF , COB ( cum in mouth, cum on face, cum on boobs ),

- daca prestezi oral si normal ( protejate ori neprotejate sau neprotejate)ce op

- cat dureaza si costa ce prestezi tu

- daca ai sa nu locatie

Pana atunci noi ne tinem frustrarile aici , le aratam si ti le servim cat de des ne ceri si  o sa te mai mancam "atata" de ...

• Like 3
Postat

Cu atitudinea asta,o sa ai foarte multi v,n-ar strica putin respect pentru noi,astia cu care nu vrei sa te tiganesti..oferi respect..primesti inapoi.Postezi aici,de parca ne-ai face vreo favoare.Pana la urma,noi,tiganimea,suntem potentiali clienti si de aici iti vin banii,ca doar nu prestezi gratis.

"Pozele sunt cu o fata care seamana cu mine ca sa isi faca omul o idee" serios? asteptam cu nerabdare pozele tale,sa stabilim asemanarea.

"imi spuneti si mie mai exact CE PARTE din Anunt da de inteles ca e un fals ??" in caz ca nu era o intrebare,retorica..raspuns corect:pozele.

Ce atitudine domle..

• Like 2
  • Oras:Pussy Town
  • Oras:Pussy Town
Postat

Pe id-ul de messenger nu raspunde nimeni de 2 zile, inca e in "pending", iar la numarul de telefon uneori suna, alteori e inchis.

Concluzie?

Postat

Pe id-ul de messenger nu raspunde nimeni de 2 zile, inca e in "pending", iar la numarul de telefon uneori suna, alteori e inchis.

Concluzie?

Am sunat si eu si ieri si astazi,intra casuta vocala,deci e clar ca e pierdere de timp.

• Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
Postat

Si atunci de ce postezi anunturi cu altcineva, chiar asa de greu e sa faci un selfie sau sa rogi o colega sa iti faca poza cu un tel ?

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Nu se duce nimeni sa faca o recenzie ? (Si ceva poze.)

....ai terminat de rasfoit tot forumul si nu mai ai material nou de laba???.

Fa o fapta buna si dute tu...si baga o recenzie si ceva poze, ce zici??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...