man@work Reputație: -2099 Postat Martie 15, 2011 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 15, 2011 amator (de fapt profesionist ) de excentricitati si dornic de cunostinte noi ma interesez de:BRUNETA 21 ANI !!! mulatra, sunt finuta, educata, dornica de pasiune, te invit si pe tine sa te bucuri de toate acestea alaturi de mine. Masaj erotic, sex normal si oral. Poze reale. 15 Mar 10:53 0730319691 Pret 100L/FINlocatia langa maternitatea bucur (budapescta0 cica intr- vila prima pe dreaapta cand vii dinspre chei. de fapt o casa veche ( la vrmea ei frumoasa cu semineu si parchet veritabil s.a.) dar f prost intretinuta.din mulatra a devenit cioara dar cioara cioaraca sa para mulatra si-a dat in exces cu crema autobronzanta si a scapat si pe buze !!!!!!oricum treb sa recunosc ca la corp arata bine carne tare sani frumusei fundulet bombat . folosesc diminutive pt ca ea e f mica ~ 155cmbaia nashpa era in vechiul balcon camera impartita in doua de un perete de lambriu urat lucratpartea buna : oral excelentatat am rezistatam plecat acasa si am fuct o baie lunga 5 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114287 Postat Martie 15, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 15, 2011 Aici mai este un thread despre ea : https://nimfomane.com/forum/Mai statea cu cineva in apartament ? Oralul era neprotejat?Cate pozitii a-ti facut la normal ?Mersi Link spre comentariu
prypiat1 Reputație: 23 Postat Martie 15, 2011 Oras:B Oras:B Partajează Postat Martie 15, 2011 eu unul nu inteleg de ce e la de evitat topicul ? arata bine la corp, a facut o muie buna ..n-a pacalit cu banii Link spre comentariu
man@work Reputație: -2099 Postat Martie 16, 2011 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 @pisicuts:-OK. in afara de nr de telefon si faptul ca era f colorata anuntul poate s refera la alta dama (zic si eu)-oral neprot-ap din vila are f multe camere - nu am vazut pe altcineva, dar plutea in aer un damf de peste-normal am spus ca nu am incercat, am ramas doar la muie 100 lei 1 finalizare - nu puteam mai mult@Prypiat1:-pai nici la "best" nu puteam, cale de mijloc (copy-nici asa nici altminteri) nu am gasit -da ai dreptate: corp bun muie buna bani corecti, DAR: de cele mai multe ori mergem (merg) la chestii dastea ca sa rezolv "problema" in mod placut - ca nu stie daca ma tine pana acasa=)). e adevarat ca am dat muii (e bun pluralul ?) in masina si afost bine dar tot frugal se cheama. de la o vreme incerc (e adevarat ca se poate si cu 100 lei pe vremea/vremurile astea) sa ma duc la o ddc ca sa ma rasfat. nu-mi place cand dudduia se repede direct cu botul in p!la si apare imbracata in pantaloni de trening si in casa miroase a pestre (la propriu si la figurat)daca imi da voie adminul am sa reiau ultimul meu post (ultima postare) de pe alt forum si o sa vedeti cam care e tiparul meu de ddc si cred ca al multora: echipament de lucru adecvat, zona protejata corspunzator, actiuni conform procedurilor standard, limita de timp nu prea pt k trebuie terminata o treaba odata inceputa! la 250 lei nu cred sau nu am intalnit o fata care sa zica "s-a dus ora" 1 Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2015 O mai activa mulatra asta? Link spre comentariu
bucurescu Reputație: -447 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2015 exact.... Link spre comentariu
jolly roger Reputație: 312 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Cate pozitii a-ti facut la normal ?MersiAhaha, și tu Brutus? Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Buna intrebare Horni, dupa doar 5 ani ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum