amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 18, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2014 Acum stim cine este pocpic dar inca nu stim cine este picpoc. Adevarul e dincolo de noi... Dar umorul vad ca ne caracterizeaza (pe unii)...
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 18, 2014 Pe unii ne doare-n pwla de picpoc.( cine e)Pocpic as fi curios sa aflu cine isi va face ))
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 18, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2014 Pe unii ne doare-n pwla de picpoc.( cine e)Pocpic as fi curios sa aflu cine isi va face )) Nu e bine sa te doara in putza, intreba-l pe TK, stie. Cine e picpoc, cine e stefa, cine e... Who gives a...
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2014 Postat Octombrie 18, 2014 sa incep seria dezvaluirilor si anume: pocpic nu este nimeni altcineva decat Florinel - euflo96 aka FLQ. Se poate observa stilul aparte pe care il foloseste florinel cand se enerveaza devine dusmanos si uita de gramatica si manelele nu ii mai displac, chiar deloc.Haha, tare asta, dar nu am nicio legatura cu Picpoc, desi am impresia ca ma stie de undeva. As fi prea curva sa vorbesc normal cu Picon pe o parte si aici sa-l fac cum imi vine la tastatura. Sa ma bata Dzeu daca-s Picpoc. 2
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2014 Neatza Alex Noapte buna tie ca nu reușești sa te trezești! Haidi pa ca nu am cu cine discuta nimicule, adică nulitate, pe înțelesul tau zero!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2014 Postat Octombrie 18, 2014 Noapte buna tie ca nu reușești sa te trezești! Hâiri pa ca nu am cu cine discuta nikicule!Sa faci plici ?
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2014 Sa faci plici ?Hai ca ai dat-o in barci! Asta ești gunoiule. Plici mai incolo ca poluezi atmosfera! Trista creatura ești!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2014 Postat Octombrie 18, 2014 Hai ca ai dat-o in barci! Asta ești gunoiule. Plici mai incolo ca poluezi atmosfera! Trista creatura ești!Repet .......... schimba si tu repertoriul , m-am saturat sa citesc ,, gunoiule ''Nu te duce capu' la mai mult ?
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2014 Repet .......... schimba si tu repertoriul , m-am saturat sa citesc ,, gunoiule ''Nu te duce capu' la mai mult ? Ba daaaa, îmi era jena insa sa te întreb daca nu te-au dat afara din casa. La cat de prost ești, ți-am rezervat un loc la mine in curte, departe de câini sa nu-i imbolnavesti ! Turbat ești nene!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2014 Postat Octombrie 18, 2014 Ba daaaa, îmi era jena insa sa te întreb daca nu te-au dat afara din casa. La cat de prost ești, ți-am rezervat un loc la mine in curte, departe de câini sa nu-i imbolnavesti ! Turbat ești nene!Ai tu sufletu' asta ?
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 18, 2014 fa picpoc baga-ti-ai pula in guraam castigat aseara vreo 3-4 mii da eurofac poza si pun aici ? sau iti tai vreo vena ?
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Octombrie 18, 2014 1
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 23, 2014 Nu citeSC cE ai scRIS, doar trag cu ochiul, dar vezi ca toCMAi a fost laHanul DrUMEtULUI si este obosit, NARE cheF sa-I SOOgi pOOla, poate mai TARziu . 1 3
picpoc Reputație: 791 Postat Decembrie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Decembrie 23, 2014 CU DEDICAȚIEEEEEE ........PENTRU MOD/ADM......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum