Sari la conținut

Bussinesul curvelor din Turda merge bine

dr2000

Postări Recomandate

Postat

S-au rafinat “peştii”: au pentru clienţi prostituate “creole”, cu un “discount” avantajosCum în fiecare oraş există un dispensar, magazine, fabrici şi uzine, există şi prostituate. Este o afacere cu capital mic, din care ies câştiguri enorme. Pentru că şi prostituatele “s-au rafinat”. Nu mai urcă în Dacii fără sistem de alarmă, cu canapeaua arsă de ţigară şi cu număr ruginit, din care iese un bărbat neras cu cămaşa transpirată. Şi nici nu îndeplinesc fantezii pe bonuri de masă sau pe saci de cartofi, cum am auzit că se mai practica în zonele de cruntă sărăcie din Republica Moldova. Turdencele preferă să “întindă coarda” pe buzunarul şoferilor cu numere străine, ridicând “scorul” cât de mult se poate. În plus, sunt receptive la solicitări bizare, cum ar fi “închirierea” lor pentru petreceri de burlaci.“Bulanele” de pe Ştefan cel Mare ajung şi pe la KauflandÎntr-o oarecare seară, nu din întâmplare, ne-am plimbat pe strada Ştefan cel Mare. La un moment dat, pe marginea drumului, am dat de o femeie de origine rromă, destul de durdulie, îmbrăcată în haine sărăcăcioase. “Asta nu poate să fie prostituată!”, a fost primul gând. Am abordat-o, întrebând-o unde putem să găsim fete pentru o petrecere la care vin numai băieţi. Într-adevăr, femeia, doamna N., nu era prostituată. Dar nu era nici nevasta credincioasă care îşi aştepta docilă soţul obosit de la fabrică. A răspuns că avem noroc: are ea fete. Tot ce vrem. Ne-a dat un număr de Orange, la care am sunat după câteva zile. Era numărul ei de telefon. Ne-a spus că are o super-ofertă: o “creolă” de 18 ani, cu picioare lungi, exact cum am cerut. “Prestează ieftin”, negociabil, a adăugat ea. Se poate rezolva şi la trei milioane, dar dacă se plăteşte în plus, “o pot avea băieţii”.Poveşti “taximetreşti”În zona A&A sunt multe taxiuri. Dar şi tiruri. De mult timp am început să stăm de vorbă cu taximetriştii, dar şi cu şoferii de tir, care au acceptat să ne relateze poveşti ale prosperităţii „felinelor” în pantaloni scurţi, care ies la „vânătoarea” autostopului.Un şofer ne-a povestit o întâmplare interesantă: „Duceam odată o fată cu maşina şi îşi căuta prin geantă ceva. Stătea lângă mine şi cum şi-a deschis geanta, am văzut că era plină de suluri de bani. Şi nu de un leu. Le merge bine acestor fete!”Cu o altă ocazie, tot pe drumul ce duce spre capitală, în zona benzinăriei A&A am văzut „la produs” o doamnă mai în vârstă. Întrebat fiind, un alt taximetrist a declarat, că: „Astea mai bătrâne trebuie să se apuce de muncă mai devreme (n.r. conversaţia a vut loc înainte de ora 17.00 ), deoarece mai târziu ies alea mai tinere la produs şi le strică vadul.”Tot de la taximetrişti am aflat că locul preferat al acestor „gagici” a rămas tot zona benzinăriilor A&A, Mol şi Talora. Dar mai nou, ţinând pas cu moda şi cu dezvoltarea municipiului Turda, au apărut fete şi în faţa Kaufland-ului, pe când cel responsabil cu protecţia şi taxarea acesteia, peştele, se plimbă subtil prin parcarea hipermarketului.Alţi taximetrişti susţin că, într-o vreme, moda acestui comerţ nedeclarat la Inspectoratul Teritorial de Muncă, a cam pălit, dar de o jumătate de an încoace din nou e din ce în ce mai prosper.„Avem zilnic comenzi pentru fetele de la module (n.r. domiciliul multor fete este strada Nicolae Teclu). Umblă des. Mai ales seara. Merg la produs. E clar. (...) Pe unele dintre ele le ducem chiar şi acasă la diferiţi clienţi. Businessul merge bine! Poliţia nu prea le face nimic. Data trecută am auzit o conversaţie la telefon, unde se vorbea de una scurtă. Costa 350.000 de lei. Nu prea scump...”, a declarat un alt şofer.Iată că în sezonul estival, amorţit pentru administraţia locală şi nu numai, când oamenii pleacă în concediu, este perioada glorioasă a prostituatelor. Ele nu se deranjează să bată drumurile străinătăţurilor, că vin ei, străinii, cu transporturi pe autostrada noastră. Aşa că procesul de “export” de plăcere şi afacere cu “capital străin”, o caracteristică de orientare dreapta, ne apropie mai mult de Europa, neafectând în vreun fel, nici rău, dar nici bun, bugetul de stat.http://www.ziarul21.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1705

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...