men66 Reputație: 894 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Salutare deschid aici , acest topic pentru cei care nu au posibilitatea de a contacta colegii de forum care nu au acces la PM si isi pot posta aici o adresa de email , skype , gmail etc sau un numar de telefon ( daca considera oportuna publicarea ... ) . Deasemenea , aici se pot face cereri de contact cu un anumit coleg ... Sper sa fie util acest demers al meu . Noroc . 1 Link spre comentariu
bc67 Reputație: 960 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Salutare deschid aici , acest topic pentru cei care nu au posibilitatea de a contacta colegii de forum care nu au acces la PM si isi pot posta aici o adresa de email , skype , gmail etc sau un numar de telefon ( daca considera oportuna publicarea ... ) . Deasemenea , aici se pot face cereri de contact cu un anumit coleg ... Sper sa fie util acest demers al meu . Noroc .Bravoo idee excelenta ...in acest fel putem sa comunicam usor intre noi ... 2 Link spre comentariu
cucu71 Reputație: 1673 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 3, 2014 este necesar un asemenea topic 1 Link spre comentariu
mariobc Reputație: 42 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Decembrie 5, 2014 [email protected] ar fi id meu de YM Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Martie 14, 2015 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Martie 14, 2015 este necesar un asemenea topic Subscriu Link spre comentariu
cucu71 Reputație: 1673 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 13, 2016 comunicam ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum