Sari la conținut

vizita la cluj

Postări Recomandate

• Oras:oradea
Postat

Buna ziua dragi CLUJENI                                                                                                                                                                                                                                                                                                        M-am gandit sa fac o noua  vizita  in

frumosul vostru oras. Astfel din 7.10.2014(MARTI) pana in data de 10.10.2014(vineri) ma voi afla in cluj

Ofer sex oral neprotejat ( in functie de igiena), sex normal protejat si masaj. 

Cadoul este 150 Ron - o finalizare     o ora 250 Ron 2 finalizari                                                                                    pot fi contactata pe PM luni seara o sa afisez si un numar de telefon                                                                             VA ASTEPT SA PETRECEM CLIPE FIEBINTI IMPREUNA                                             PUPICIII DULCIIIpost-79290-0-95949500-1412162661_thumb.jpgpost-79290-0-31511800-1412162677_thumb.jpgpost-79290-0-24395800-1412162708_thumb.jpgpost-79290-0-46875100-1412162789_thumb.jpg       

• Like 6
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

Doamne dar esti mondiala. :sweaty :sweaty :sweaty :snappy :snappy :snappy

Apropo dane te rog un link cu recenzile ce le ai pe Oradea .

• Oras:ro
  • Oras:ro
Postat

Doamne dar esti mondiala. :sweaty :sweaty :sweaty :snappy :snappy :snappy

Apropo dane te rog un link cu recenzile ce le ai pe Oradea .

Credeam ca ii zici lui dan sa ne dea un link si nu imi dadeam seama cine e dan. Acum m-am prins :)))))

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator Zsolty
Reputație: 0
Postat

Un nr de telefon pt. Cluj?

Postat

A doua poza e copiata, poate si restul dar de asta sunt sigur

pozele mele nu sunt copiate citeste despre mine pe forum in oradea si o sa ti se confirme sau vino la mine sa te convingi singur
  • Like 1

Vizitator Zsolty
Reputație: 0
Postat

Dar tot sun si e inchis telefonul..Cum sa dau de domnisoara?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...