Sari la conținut

0785181953

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

O bruneta sexi buna sunt denisa si iti ofer sex oral si normal cu finalizare orala.accept 69.invita-ma la tine sau te invit la mine sa petrecem inpreuna clipe de neuitat.contavteaza-ma si nu vei regreta. 16 Mar 23:20 0785181953 post-1-133409708024_thumb.jpgpost-1-133409708025_thumb.jpgpost-1-133409708025_thumb.jpgAm gasit ceva frumos pe AT. O stie cineva ?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator raresanton
Reputație: 0
Postat

sall,dap nustiu dak e numele sau real i si spune denisa am chemato la mine la locatie 120 ron nu este top model dar este dragutika sanii mari face un oral super nota 9 accepta fin orala io am reusit sa fin pe fata ei am luato si normal pe la spate e stramnta intra super i am tras si niste palmute la fundulet are un fund de milioane sanii corp fund nota 10 te pup denisa si cred k am s te mai chem mergeti cu incredere merita

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Rares, ai putea scrie intr-un mod corect gramatical, adica fara prescurtari si cu semne de punctuatie? Am citit toate posturile tale si toate pacatuiesc la capitolul asta.

Postat

cu domnisoara am vb si eu la telefon........locatie avea pe la perla/stefan cel mare,100ron 2fin putin grabita la telefon dar inca este pe lista cu vizite de luna aceasta :Dfals

• Administrator
Reputație: 115206
Postat

@curiosu01 Asteptam completarile recenziei.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

De cateva zile sun la numarul aceasta si nu raspunde nimeni. Sunt curios daca a contactat cineva sau este vorba de o gluma ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.