andreeeeea Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2014 buna ! ma numesc Andreea sunt travestit incepator si va rog sa aveti intelegere,fac asta mai mult din placere, dar si material si ma travestesc doar in particular :felatietoate astea doar protejatPentru inceput nu vreau sa vb de bani sau perioade de timp( pe ora,etc)dar informativ (ca asa cere regulamentul)150 lei pentru o intalnire, timpul meu pentru asta e cam limitat( mai multe detalii pe mess) ,deci dupa cum v-ati dat seama modalitatea de contact e doar pe mail/mess la id [email protected]Multumesc pentru intelegere!
andreeeeea Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 4, 2014 buna seara rog un moderator da stearga acest post ,nu mai este valabil anuntul /oferta, multumesc anticipat
gyolgau Reputație: 89 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 4, 2014 mare e gradina...am ramas fara cuvinte uitandu-ma la poze...
andreeeeea Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 6, 2014 rog moderatorii sa stearga acest thread ,nu mai este valabil, multumesc
robertl Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:n-am activitate Oras:n-am activitate Postat Aprilie 25, 2018 si cum a sfarsit?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum