xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 21, 2014 fa picpoaco, mertzanu ala e vreo duba in pula mea o ai de la munca, unde cari cartofi de la un magazin la altuhaahhahaha 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 fa picpoaco, mertzanu ala e vreo duba in pula mea o ai de la munca, unde cari cartofi de la un magazin la altuhaahhahahaAi vazut CV sa care cartofi ??? Tot ce este posibil......Ai un prieten care cară CURVE cu ......duba!EX. B. GEORGE =)) 2 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Octombrie 21, 2014 3 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 21, 2014 faaa umbli cu duba si te dai aici pe site ca ai vreun CL saracieee ce esti Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Bravo, ma! Se vede ca nu esti prost/a de azi, de ieri Lake, nu este zbanghia acasa de postezi atata............Stai si tu la caldurica si te joci la calculator!Ai inghetat destul pe balcon Si nu-ti mai da palme peste frunte...........Ca si asa esti PROST! Bye. 2 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 380 ,STII VARIANTA CU VULPEA si STRUGURII?????????SPER CA INTELEGI LA CE MA REFER............ HAI, LAS-O ASA ......... CA-I MAI BINE! BAFTA sau BYE, 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Pai picpoc, oricum ai elaborat "decorul" la pozele alea cu agrafe si hartie colorata, mai ceva ca la o ora de lucru manual la Casa Pionierilor. Mai lipseau doar niste fundite sau un calutz din traforaj... puteai macar sa lasi libera si casuta cu modelul... - sau cilindreea... - sau puterea, sa vada si pulimea cum arata 339 kW scrisi pe un talon Un extras CF de la vila nu ai, sa-l dichisesti cu hartie creponata? Revenind acuma intr-un registru serios, eu in continuare aleg sa cred ca e cineva care se preface idiot, trolleaza.Ca-i Sophie sau nu-i Sophie, mi se falfaie, oricum nu o cunosc - dar in orice caz, probabilitatea sa fie cineva intr-atat de inteligent incat sa se prefaca asa de bine, e mai mare decat probabilitatea sa fie cineva intr-atat de... nici nu stiu ce termen sa gasesc 3 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 PAPUȘARULE IȚI FAC CADOU POZA ACEASTA.DAI COPY/PASTE SI PUNE-O PE TEL.ARATI SI TU LA ȘMECHERII ! BYE, :wavey 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Va joaca Picpoc pe carbasan nu ca m-as bucura,dar bine va face 1 1 Link spre comentariu
daniell74 Reputație: -401 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Pai picpoc, oricum ai elaborat "decorul" la pozele alea cu agrafe si hartie colorata,Cam neinspirat, daca folosea bancnote (euro, dolari, lire) era alta treaba. P.S. Nu prea imi permit sa cumpar struguri dar ma satur in supermarketuri. 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Gogule , e plina tara asta de soferi , crezi ca bagi pe cineva in perfuzii ca postezi poze cu doua chei de la un mercedes si un audi ? Care daca mai sunt si de prin 2007-2008 ( asa par a fi dupa modelul de cheie ) nu sar de 10,000 bucata GAOAZA IA FII ATENT ACI„ CAT COSTA .........?????CE AN DE FABRICATIE ESTE....????CATI KM. ARE ......?????????? ESTE CA AM DAT KM. INAPOI ........”SPECIAL” PENTRU TINE!!! MARȘ IN PULA MEA SA NU-ȚI MAI VAD MUIA! SUNT SĂTUL DE CĂRCOTASI...... IA SI NISTE ”CASCAVAL” SA AI DE DRUM..... BAFTA sauBYE, :wavey 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 21, 2014 .... Revenind acuma intr-un registru serios, eu in continuare aleg sa cred ca e cineva care se preface idiot, trolleaza.... Motane, in cazul asta, din punctul meu de vedere este si mai rau.Ar fi mai bine sa fie doar prost, asa s-ar putea explica intr-un fel ce face.Daca este vreun destept si totusi face asta, este cazul sa apeleze la un psihiatru. PS- EU TOTUSI CRED CA EsTE FEMEIE.DE CE ?IMI ESTE IMPOSIBIL SA CRED CA UN BARBAT ESTE ATAT DE prost. A,era sa uit : http://www.youtube.com/watch?v=0qq333T1LrU 3 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Maimuta ai inviat ..... Marș Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Ai rabdare ca pun poze si de la AUDI MOM .nu am loc de ...intors BYE, Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 LAKE, UITA-TE IN SUS! PENTU TINE ESTE UN” VIS”......ARGATULE MARS, Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Octombrie 21, 2014 455 CP, 700 N*m... viteza maxima pe bord 260? si turometru pana la 6.000? edit - respectand proportiile, audi-ul o fi A4 1,9tdi (stiu ca-i fac jocu', dar ce sa fac, ma plictisesc...) 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 21, 2014 LAKE, UITA-TE IN SUS! PENTU TINE ESTE UN” VIS”......ARGATULE MARS, Fa, eu cand ma uit in sus vad o lustra, tu cand te uiti in sus vezi DOUA COAIE, Bye, ) 4 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 SA FACI BOALA! BY, X O XO Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 21, 2014 BRAVO Editeaza ca este singurul post needitat )) sunt curios si am curaj sa fac pariu ca-l editezi in maxim 5 min....mai astept putin pana dau enter la postarea mea sa apuci tu sa editezi...chiar sunt curios daca editezi, daca esti in stare sa scrii un post fara sa editezi ))Dar mai bine dau enter ca oricum editezi ))))Bye, Link spre comentariu
leonidass Reputație: -570 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Aveti "probleme" grave..... Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Octombrie 21, 2014 ai prea multi bani .... prea multi dar nu are mai multi decat Xoxo! 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 21, 2014 SA FACI BOALA! BY, X O XO Ahahahaha, a editat prostanaca )) 2 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Editeaza ca este singurul post needitat )) sunt curios si am curaj sa fac pariu ca-l editezi in maxim 5 min....mai astept putin pana dau enter la postarea mea sa apuci tu sa editezi...chiar sunt curios daca editezi, daca esti in stare sa scrii un post fara sa editezi ))Dar mai bine dau enter ca oricum editezi ))))Bye, AȘA Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Va joaca Picpoc pe carbasan nu ca m-as bucura,dar bine va face Lasa-i ca si asa sunt TERMINAȚI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum