Sari la conținut

Pe cine ai prefera la alegerile prezidentiale?

Pecine preferi la alegerile prezidntialepeste o luna?   

56 membri au votat

1. 1. Pe cine ai alege?

• Klaus Johannis (ACL)
    • Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), William BrînzÄ? (PER)
    • Elena Udrea (PMP)
    • CÄ?lin Popescu-TÄ?riceanu - independent
    • Teodor MeleÅ?canu - independent
    • Victor Ponta (PSD-UNPR-PC)
    • Monica Macovei - independent
    • Gheorghe Funar - independent
    • Corneliu Vadim Tudor (PRM)
    • Constantin Rotaru (PAS)
      0
    • Mirel Mircea AmariÅ£ei (Prodemo)
      0
  2. 2. Preferi bÄ?rbat sau femeie?

• Elena Udrea
    • Sau restul, oricare
  3. 3. Crezi ca se va schimba ceva?

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

Situatia este desigur intolerabila, tara trebuind in urmatorii 5 ani pascuta cu profesionism, ba chiar epilata, daca este posibil, de eventualele resurse, bogatii si oportunitati pe care o echipa politica diletanta le-ar putea cu usurinta rata.

pasaju ăsta pute a moarte, restu e suportabil

• Like 1
Postat

Sub generosul indemn „La capela nu la operatie” excesului de spitale si de doctori si asistente fericite li se va raspunde cu o drastica restrictionare si oferirea unei alternative biblice adecvate, cu riscul asumat ca guturaiele si fornaiala parlamentarilor sa fie tratata la Vienna.

adică tu crezi că vor băga aurul de la Roșia Montană în moaște?

• Like 1
Postat

............mda, prietenii mei dj-ii, m-au sfatuit sa evit complet tv-ul, internetul pe chestiuni politice si orice alte dimensiuni pământene si sa trec in dimensiuni paralele (Noul Ierusalim care are sa se coboare de la Dumnezeu din Ceruri pentru cei alesi, ceea ce o sa si fac).........

• Like 1
Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

pasaju ăsta pute a moarte, restu e suportabil

Democratia este imperfecta pentru ca este manipulabila prin propaganda, mita si intimidare si pentru ca 80% din votanti sunt, mai mult sau mai putin cretini. Democratia romaneasca aduce si specificul ineficientei legii si justitiei.

Cel putin 2 metode ar fi superioare:

- Test grila cu cateva mii de intrebari care sa selecteze presedintele, premierul, etc

- Tragere la sorti intre oameni sustinuti de circumscriptii de 100-200 persoane

• Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

hahahahha

SA VINA CEASCA!!

• Oras:HAMC
  • Oras:HAMC
Postat

Am vazut un sonadaj pe regiuni in turul 2

Oltenia: 82% Victors  18% Klaus

Ardeal, Maramures , Banat: Victoras 25% Klaus 75%

Bucuresti: Victoras 45% Klaus 55%

Dobrogea: Victoras 49% Klaus 51%

Moldova: Victoras 54% Klaus 46%

Oricum daca Victoras are curaj la o confruntare Tv cu Klaus in Bucuresti nu ia nici 45% si pierde si din voturile din Moldova.

• Oras:Bucuresti
Postat

Hanis e o marioneta amarata a pedeleilor. Daca nu era atat de corupt era chiar simpatic. Dar din pacate tot base e si in spatele lui. Si e stupid sa injuri papusa, papusarul e ala care trebuie bagat la racoare.

Postat

ba da' nebuni sunteti ma

pisa-m-as pe ponta si pe toti aia pe care ii vad pe panourile publicitare

Postat

Ma pis si eu pe toti. Dar inca 5 ani sub dictatura lu' base chiar nu mai suport. Votez si cu Vadim sau cu DD decat sa iasa tot o marioneta basesciana...

Postat

daca e prea subtil si nu intelegeti poza, sa-mi spuneti!

Postat

Daca va pisati pe ceva sau pe cineva... o faceti contra vantului :)) Dragilor, suntem prea ocupati sa luam ( sau sa iau, eu in mod special, dar nu impotriva valorilor sau principiilor mele ci in cunostinta de cauza :D ) muie ca sa avem timp sa facem ceva in privinta aceasta! Stam si sugem, fiecare de unde putem, si lasam lucrurile sa se intample in ritmul lor, uitam 1989, uitam oameni, uitam nume, uitam sa citim, uitam sa mai credem in ceva, uitam sa fim oameni!

Noi ne adaptam dar uitam faptul ca nu lasam nimic copiilor nostrii, nepotilor nostrii, le lasam nepasarea noastra, neputinta si ignoranta !

NU CONTEAZA CINE IESE PENTRU CA NOI NU AM IESIT CA SA-I TRAGEM LA RASPUNDERE PENTRU CE AU FACUT SAU PENTRU CE NU AU FACUT!

CE NE PROMIT IN CAMPANIA PREZIDENTIALA? MUIE, ACEEASI MUIE CU CARE SUNTEM OBISNUITI :))

SPOR!!!1

• Like 1
  • Minus 1
Postat

daca e prea subtil si nu intelegeti poza, sa-mi spuneti!

Prea subtil.

• Oras:Muzeu
  • Oras:Muzeu
Postat

Hanis e o marioneta amarata a pedeleilor. Daca nu era atat de corupt era chiar simpatic. Dar din pacate tot base e si in spatele lui. Si e stupid sa injuri papusa, papusarul e ala care trebuie bagat la racoare.

daca inlocuiesti Hanis cu ponta si pedeleilor cu pesedeilor are tot atata relevanta comm-ul tau
Postat

daca inlocuiesti Hanis cu ponta si pedeleilor cu pesedeilor are tot atata relevanta comm-ul tau

De acord. Dar o "rotatie a cadrelor" nu strica, sa se mai rupa caracatita portocalie care a sufocat tara. Daca alternativa e una rosie, asta e.

Postat

încă nu-i de actualitate, peste 10-15 ani

http://1.bp.blogspot.com/-UY_clad_k3k/VEv6RSiaVCI/AAAAAAAAJBM/pUHiH8oTPww/s1600/ALELUIA.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...