Sari la conținut

Pe cine ai prefera la alegerile prezidentiale?

Pecine preferi la alegerile prezidntialepeste o luna?   

56 membri au votat

1. 1. Pe cine ai alege?

• Klaus Johannis (ACL)
    • Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), William BrînzÄ? (PER)
    • Elena Udrea (PMP)
    • CÄ?lin Popescu-TÄ?riceanu - independent
    • Teodor MeleÅ?canu - independent
    • Victor Ponta (PSD-UNPR-PC)
    • Monica Macovei - independent
    • Gheorghe Funar - independent
    • Corneliu Vadim Tudor (PRM)
    • Constantin Rotaru (PAS)
      0
    • Mirel Mircea AmariÅ£ei (Prodemo)
      0
  2. 2. Preferi bÄ?rbat sau femeie?

• Elena Udrea
    • Sau restul, oricare
  3. 3. Crezi ca se va schimba ceva?

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

cand oamenii stau la coada ore intregi si apoi sa le fie refuzat dreptul de a-si exercita un vot dobandit si garantat de constitutie ... arata adevarata fata si respectul de care dau dovada fata de individ cei care sunt acum la putere

și nu e vb numai de vot, încearcă să plătești un impozit pe o chirie, o amendă, du-te la Fisc, vei vedea o clădire ultra-modernă, vei primi un număr de ordine dimineața la ora 9 cu numărul ~1600, și dacă îți închipui că până seara ai scăpat, te înșeli, până seara vei mai primi 2 bonuri și vei mai sta la alte două uși, și dacă vei termina într-o zi, ești norocos (bătaia asta de joc e doar pt persoanele fizice), toate facturile se plătesc către firme informatizat, de acasa, impozitele către STAT, NU! (și atunci cine e curva, fata pe bani, care se ține de cuvânt și îți oferă exact ceea ce ți-a promis), sau statul, sau TU, că vrei mai mult? cine e Bestia, și cine e Curva? Cine e șacalul, cine e hiena și cine e scufița roz? Aha.....lucrurile stau pe dos! Le clarificăm noi în anii care vin! Fă-o-n sânge!

p.s. incearca sa spui lucrurilor pe nume pe Roportal, SOftpedia, imediat apar femeiuștile moderator și ban! (țară de curve și curvari cu acte în regulă)

• Like 1
  • Oras:bacau
Postat

și nu e vb numai de vot, încearcă să plătești un impozit pe o chirie, o amendă, du-te la Fisc, vei vedea o clădire ultra-modernă, vei primi un număr de ordine dimineața la ora 9 cu numărul ~1600, și dacă îți închipui că până seara ai scăpat, te înșeli, până seara vei mai primi 2 bonuri și vei mai sta la alte două uși, și dacă vei termina într-o zi, ești norocos (bătaia asta de joc e doar pt persoanele fizice), toate facturile se plătesc către firme informatizat, de acasa, impozitele către STAT, NU! (și atunci cine e curva, fata pe bani, care se ține de cuvânt și îți oferă exact ceea ce ți-a promis), sau statul, sau TU, că vrei mai mult? cine e Bestia, și cine e Curva? Cine e șacalul, cine e hiena și cine e scufița roz? Aha.....lucrurile stau pe dos! Le clarificăm noi în anii care vin! Fă-o-n sânge!

p.s. incearca sa spui lucrurilor pe nume pe Roportal, SOftpedia, imediat apar femeiuștile moderator și ban! (țară de curve și curvari cu acte în regulă)

OAUUU   ...   OAAUUUU    ....

I SAID FUKING OAUUUUU    

INGINERUL A SCRIS CEVA FARA SA ABEREZE SI SA POT SA INTELEG SI EU 100% LA CE SE REFERA (nu stiu daca sunt eu limitat sau inginerul prea bolnav insa imi este foarte greu, de cele mai multe ori, sa inteleg ce draq vrea sa zica

ps

adevar a grait tastatura ta in acest topic

Postat

vizavi de limbajul tau ... nu conteaza daca mi te-ai adresat mie sau altcuiva ...  faptul ca jignesti fara sa cunosti cu adevarat un om (si chiar daca l-ai cunoaste) dai dovada de slabiciune si de caracter slab

dacă erau lăsate în pace fetele pe bani (știu, pioni de sacrificiu ai societății) încă din perioada interbelică astăzi nu mai aveam atâtea gunoaie umane ca Phoenix și alții ca el (aia la care le-am pus cap de mort), fătați din poftă de buci și bani, așai? 75-85% din societate e un gunoi uman, în frunte cu popiii și toți propovăduitorii falsei morale (fără fete pe bani, ne-am pomenit cu bestii, bestii în uniformă, bestii în trenă de popă, bestii cu atestat de psiholog, bestii în politică, peste tot, numai bestii cu ceafa groasă, care s-au fătat deja alte bestii, noroc că e spartul târgului, nu mai au pe ce să se fete pe mai departe, trebuie să se mănânce între ei ca niște câini turbați)

2013

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10487203_502173973217226_5934646465026248467_n.jpg?oh=f87147b773b02d34baf22c35f39b66da&oe=54F0F470&__gda__=1423230892_5214fa690d960f69da257dce4e19ed7a

uite aici sunt banii tăi gigele, du-te după ei, cu SUV-ul și țâța dintre picioare în mână (du-te și sugeți pula acolo cu tot familionul tău de troglodiți carpatico-europeni)

https://www.youtube.com/watch?v=Q6bgpmF_YZw

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bah , ce plm e aici ?.............. va faceti de cap ?

Plm , nu mai poate omu' sa numere voturile ca voi va dati in spectacol  :no2

Gata .......... VICTOR PONTA PRESEDINTE !!!!!!!!!!!!!!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 2
Postat

"A început. Generaţia fugiţilor s-a întors să-şi ia ţara înapoi. Admirabile rezistenţa şi demnitatea lor, a celor care au stat la coadă să voteze.

Cozile. Când eram copil, ajunsesem să mă aşez automat la coadă şi pe urmă trimiteam pe cineva în faţă să întrebe ce se dă. De multe ori, cozile se formau înainte să se bage ceva, oamenii se aşezau natural în jurul alimentarelor, cum făcea pilitura de fier atunci când o deranjam cu un magnet la orele de fizică. Alimentarele magnetizau lumea noastră cenuşie, erau pepitele cu care Ceauşescu ne lua ochii atunci când era generos: uneori dădea pui, alteori dădea pâine, uneori, în preajma Revelionului, dădea trei portocale de om. Şi-n timp ce Ceauşescu ne punea la cozi să ne sfâşiem între noi pentru tacâmuri de pui, în mulţime se năştea surd revolta. Orice om care îşi punea timpul liber în slujba cozii cunoştea povestea spusă în şoaptă cu glas înfricoşat. „Uite cum se înghesuie viermii la mâncare”, i-a spus odată Tovarăşul Tovarăşei, în timp ce inspecta oraşul din maşină. Cât adevăr e în această istorie, mi-e greu să spun, însă dacă oamenii au făcut apoi Revoluţie, asta a fost şi pentru că se simţeau ca nişte viermi la coadă la mâncare.

Sfârşitul. Când autoritatea devine arogantă şi abuzivă, umilindu-şi sadic propriii cetăţeni, sfârşitul e inevitabil. Când conducătorii nu-şi dau seama de ruptura dintre ei şi popor, sfârşitul loveşte nemilos. Când trăieşti într-o ficţiune din pixeli, construită la televizor, înseamnă că nu ştii pe ce lume eşti: azi mai poţi minţi poporul cu televizorul, dar în epoca Facebook nu mai poţi minţi tot poporul. Întotdeauna vor fi unii care să arate ce se întâmplă în stradă. Întotdeauna vor exista media alternative care să prezinte publicului larg cozile, bătaia de joc, umilinţa, care să le dea glas „viermilor”. Dar să spui în cel mai pur stil al propagandei comuniste că studenţii din Regie au fost plătiţi „cu euro” ca să-ţi strice ţie planurile, să rânjeşti satisfăcut la zecile de mii de români dispreţuiţi, plimbaţi pe la cozi în străinătate, transmiţându-le că de data asta n-au mai reuşit „să fraudeze” votul pentru că statul a fost vigilent, ăsta e un semn de prostie sinucigaşă. Reacţia de revoltă sinceră a acestor oameni este un semn că ţara se trezeşte. Protestul lor poate urni bulgărele care să măture totul în calea lui."

oricat mi-as dori ca aceste idei puse cap la cap sa fie realizarea mea (pentru ca le impartasesc 100%) trebuie sa recunosc ca e vorba de un citat din link-ul urmator:

http://www.gandul.info/puterea-gandului/e-un-inceput-in-tot-sfarsitul-13486385

Postat

Da,in locul celor din strainatate nu as vota deloc.

Sa iasa ponta daca asa vrea poporul,sa se spele cu el pe cap.

Cioran a spus-cand am plecat din Romania am lasat in urma un popor de idioti,cand m-am intors i-am gasit si mai idioti.

Postat

"A început. Generaţia fugiţilor s-a întors să-şi ia ţara înapoi. Admirabile rezistenţa şi demnitatea lor, a celor care au stat la coadă să voteze.

să voteze cu cine....ai văzut ce e în America pe topicul cu Arnold, ce a făcut Obama, ce ipocriți sunt popii, pocăniții, poporul american cere arestarea lui Obama  :laugh2  butonul nuclear e soluția finală, pt puii de capre, din 1990 incoace lucrurile sunt FĂRĂ SENS AICI!

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10152569_703365066390292_58515153_n.jpg?oh=4ee2fccd0a9184b5c4f74be4b35bc11b&oe=54E3E167&__gda__=1424182548_19be76fb936ed3907bc8b067eec04ac4

• Like 1
Postat

să voteze cu cine....ai văzut ce e în America pe topicul cu Arnold, ce a făcut Obama, ce ipocriți sunt popii, pocăniții, poporul american cere arestarea lui Obama  :laugh2  butonul nuclear e soluția finală, pt puii de capre, din 1990 incoace lucrurile sunt FĂRĂ SENS AICI!

inevitabilul s-a produs (cum era de asteptat dealtfel)  

iar m-ai pierdut 

Postat

Explicația psihologică a votului negativ pentru Ponta. Cam toți văd că băse și-a îmbogățit copiii (în mod criminal, deși nu singur, știe Coryna44 de la Marriot ;) )

Concluzia, hai să fac și eu la fel, dar, aproape toți sunt la fel. Dominați de invidie pe bani și statut. Și cică să-ți fie milă peste 5-10 ani când o să le dea sângele pe nas de la fracking ca la ăia din Australia. Ahahahaha! Măcar ăia nu sunt curve, nici ăia din Noua Zeelandă. Dar aici știm că sunt curve, vin în casa ta la profit, cu psihologia.... ;) (las că știm noi, procurorii). Omul sărac, e al doilea drac (femeia), și primul drac (bărbatul) e clientul lui.   :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Ce plm facurati ma? Nu v-am zis c-o vreu pe udrea presedintA???? 

concluzia mea tristă, singurii oameni cinstiti din tara asta sunt "curvele" (alea la 100/150 lei lungu scurtu), si handicapatii (produsi de sistem, ca daca lucrezi 7 ani intr-o multinationala imposibil sa nu ajungi praf, sau aia produsi de parinti pe principiul....nu fur eu, adică...as vrea să fur si eu, dar prin mâna ta, copilul meu....diavolul lucreaza prin parinti, prin nevasta-ta, prin tine insuti oligofren mutant ce esti), hai să înființăm partidul "curvelor" cu 8 clase. Sunt convins că se vor ține de cuvânt. Problema e că...85% din populație strigă...."afară curvele și handicapații" (lăsați înaintru șacalii și hienele)

p.s. la pulivară, când mi-oi vedea eu ceafa fără oglindă, "Să zidească ei, că Eu voi surpa", "În mânia Mea, le-am împrăștiat carnea ca gunoiul și sângele ca prafu", vremea e aproape, conform cu datele ONU, debandadă în USA, depandandă în Orient, depandandă la granița de Est, debandadă din Spania până aici, focare în Africa (nu se spune că Africa e groapa de deșeuri a lumii, ca e exploatata agricol - imunitate slăbită - doar cu ebola în sus, ebola în jos, ca și cu restul, clima dereglată pt că....). Acum să vă văd popi și psihologi pe unde scoateți cămașa.....nici nu stă nimeni la discuție cu voi, aveți semnul pus de mult. De sus, de la Cartierul General. 

...cine stă la discuții cu o stârpitură cu mutră de șarpe... :laugh2(cu master, doctorat, real, analfabet-ă ambulant-ă)

https://www.youtube.com/watch?v=6JfoZz4R4l0

• Like 1
Postat

cine are mandibula mai proeminentă? firea, iohannis sau Arnold????? hm....?

ce faci mă rebut genetic? stă ăsta la discuție cu tine? el se mută oricând pe submarin și te fute-n cur și pe tine și tot familionu tău de stârpituri oligofrene cu 3 doctorate, real, incapabile să prelucreze 3 informatii succesive  :laugh2 (vi i-am arătat pe topicul cu psihiatria-psihologia, cine sunt, poze, acte, etc., toata informatia conexă e pe wikipedia, că așa e) - capii naziștilor nu au fost ARIENI, au fost niște stârpituri  - elitiste, semi-analfabete - in maxim 20 de ani vom scapa de ei odata pt totdeauna - s-au urcat prin viclenie acolo unde nu li se cuvine, ei fiind rebuturi dtpdv, fizic, mental, spiritual

http://2.bp.blogspot.com/-qij1Bseec2w/VFefeyU7hiI/AAAAAAAAB2E/P4oqFa4oxWY/s1600/arnold_schwarzenegger_67620.jpg

• Like 1
Postat

Cum e aia să protestezi împotriva politicienilor dar când dai de fete pe bani, să nu ai nici o limită, să vrei să le fuți și-n cur, și-n gură, și-n ochi.... Cu ce te deosebești tu de un hoț cu guler alb care fură cu pixul în mână milioane de euro? CU NIMIC! Ești la fel de lacom, scelerat! Nici nu știi să scrii, scrii cu sh, tz, ești anal-fabet! Dar ai diplomă de om cu studii superioare (ele au 8 clase), ai fost și olimpic probabil (real, tâmpit dintr-o mamă tâmpită)

• Like 1
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

inginere, stiai ma ca sunt arian ? fute-te-ar lumea in gura

• Like 1
Postat

logica rebutului oportunist

1.mie niciodata nu mi se va intampla

2.suntem pe titanic, nu ne putem scufunda

3.ma voi da mereu cu nasul castigator si voi culege firimiturile de la masa lui

(toata logica e falsa, pana la urma se vor termina si firimiturile si nasul te va ucide ca pe un vierme, rebutule cu mutră de șarpe  :laugh2, atunci va veni vremea sa vii in fata Procurorilor, DE DATA ASTA PROCURORI ADEVARATI, nu paiațe  :laugh2  )

le aduce chiar Ponta :laugh2  (die fast, dupa cum chiar Ponta s-a exprimat, sper ca primul glont sa-l incaseze el si ai lui)

http://youtu.be/FK4CsMAhh5M

• Like 1
Postat

am votat cu PONTA, am pus stampila si am scris MUIE

Postat

hai ca-i gata, nu mai e nimic de ales, tataru a vandut tot, curvele cu ciorile (popii) au generat 1 milion de handicapat (alcoolici, pastilati), nepotu va pune in practica (si daca nu ar fi pus el sigur punea iohannis), bani nu ma sunt (doar găști)....agitatie pt nimic ;)

Bugatti (stupid people - Silviu Brukner))

http://1.bp.blogspot.com/-7NKDdlk7Mfg/VE61_m8gnJI/AAAAAAAAJEE/8ci-LU5JfOE/s1600/Untitled.jpg

• Like 1
Postat

....și las că o să-l auziți pe Ponta scriind și vorbind corect (și curu o să i se îngrașe, și barba nu-i va crește în veci) dar poporului o să-i iasă pe nas ce nu i-a ieșit în 10 ani cu băse (au avut băse cu ponta braț la braț la Marriot grijă) - stupid  people

p.s. adică ce credeai tu gigele (sau curvo care ai bărbat acum datorită colanților), CĂ NU VEI PLĂTI CU SÂNGE? VEI PLĂTI! BA ÎNCĂ VEI PIERDE TOT! VEI PLECA LA SUPT PULA ÎN 4 ZĂRI (CARE MAI EȘTI TÂNĂRĂ, ȘI CARE EȘTI BĂTRÂNĂ ÎȚI VE DA DUHU LA BANDĂ! LALA BAND)  :laugh2 - STUPID PEOPLE

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Duminică am mers la vot și am făcut pipi pe Iohannis si pe toti băsiștii care îl susțin.

P.S. Nu am făcut pipi ci m-am pișat direct!!! De ce? Ete că așa am vrut eu!

• Minus 1
Postat

Duminică am mers la vot și am făcut pipi pe Iohannis si pe toti băsiștii care îl susțin.

P.S. Nu am făcut pipi ci m-am pișat direct!!! De ce? Ete că așa am vrut eu!

eu tot nu inteleg de unde vine asta cu Iohannis basist ?     ca antelene au zis-o trebuie neaparat sa fiti papagalii care sa repetati dupa Voiculescu ??   inca nu am auzit nici un argument cat de cat solid ... si uite fac si un pariu ...  daca vine cineva cu un argument solid ...  promit ca am sa fac in asa fel incat sa imi dea ban pisicuts si sa scapati de mine - nu veniti cu supozitii ca il pun pe @daywalker sa se pise pe voi ...  la cat este de manipulat are potential sa il pot manipula si eu pana la urma

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

HAI BASESCU!

El e ceea ce trebuie pentru tara asta!

el a vrut sa faca dar NU A FOST LASAT!!! (De comunisti)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...