Sari la conținut

Pe cine ai prefera la alegerile prezidentiale?

Pecine preferi la alegerile prezidntialepeste o luna?   

56 membri au votat

1. 1. Pe cine ai alege?

• Klaus Johannis (ACL)
    • Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), William BrînzÄ? (PER)
    • Elena Udrea (PMP)
    • CÄ?lin Popescu-TÄ?riceanu - independent
    • Teodor MeleÅ?canu - independent
    • Victor Ponta (PSD-UNPR-PC)
    • Monica Macovei - independent
    • Gheorghe Funar - independent
    • Corneliu Vadim Tudor (PRM)
    • Constantin Rotaru (PAS)
      0
    • Mirel Mircea AmariÅ£ei (Prodemo)
      0
  2. 2. Preferi bÄ?rbat sau femeie?

• Elena Udrea
    • Sau restul, oricare
  3. 3. Crezi ca se va schimba ceva?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

pai ziceai ca nu ai vazut dosarul .. nu stii ce e in el ...  acum stii ?

Am zis ca nu am studiat/citit dosarul, nu ca nu stiu ce e in el. Stai cuminte ca e mai greu cu mine ;)

Postat

Inca va mai pierdeti timpul cu postacul asta basinos?  :laugh2

Nu dar are impresia ca el e tatăl manipulărilor dar de fapt el este manipulat 101 %

Postat

Nu dar are impresia ca el e tatăl manipulărilor dar de fapt el este manipulat 101 %

Tu-ti dai seama ce IQ trebuie sa aiba daca inca mai e manipulat de basescu? E ca si cum 10 ani la rand acelasi tigan il pacaleste la alba-neagra si tot il crede ca joaca corect.... 

• Oras:bacau
Postat

Am zis ca nu am studiat/citit dosarul, nu ca nu stiu ce e in el. Stai cuminte ca e mai greu cu mine ;)

si nu inteleg ... cum draq stii ce e in el daca nu l-ai citit sau studiat ?

• Like 1
Postat

Tu-ti dai seama ce IQ trebuie sa aiba daca inca mai e manipulat de basescu? E ca si cum 10 ani la rand acelasi tigan il pacaleste la alba-neagra si tot il crede ca joaca corect.... 

marsh ma muistule .. ti-am zis sa nu te mai bagi in seama

• Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Sincer,pe un forum de ... curvari, de ce ne-ar interesa cine iese președinte? A promis vreunul ca ne plateste vizitele la fete? Pana mea, romanul se "pricepe" la politica, fotbal, bârfă, telenovele, dat cu bata in cap vecinului ca o duce mai bine, etc., etc. De ce pana mea va înjurați pe cine iese cea mai mare curva?

Postat

dDe la Gâdea. De-acolo își iau ăștia toate informațiile. Da-i naibii de judecători de instanța suprema,pastorul răspopit se pricepe mai bine. Si e si mai obiectiv,fiind plătit de un alt pușcăriaș ( si turnător al propriilor rude) ,Felix Voiculescu. Surse bune,ce sa zic....
Postat

Informatia circula. Trebuie doar sa stii sa o prinzi,ce sa dai la o parte si ce sa pastrezi. Pe Nastase nu l-au prins cu ceva concret ci doar pe niste declaratii fortate si rastalmacite. Dar repet, este unul dintre cei mai mari infractori din istoria Romaniei.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Informatia circula. Trebuie doar sa stii sa o prinzi,ce sa dai la o parte si ce sa pastrezi. Pe Nastase nu l-au prins cu ceva concret ci doar pe niste declaratii fortate si rastalmacite. Dar repet, este unul dintre cei mai mari infractori din istoria Romaniei.

iarasi supozitii ...  si de aici pleaca influenta catre cei care nu stiu/nu pot sa filtreze o informatie (nu fac referire la tine)... iau de bun ce se spune in presa ...

pana la proba contrarie vreau sa cred ca acei procurori si-au facut treaba corect 

• Like 1
Postat

Soc si groaza, nimeni nu se astepta dar Macovei il sustine pe Iohannis!  :laugh2

Asteptam si anuntul Udrei, sa fie gashka completa.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Soc si groaza, nimeni nu se astepta dar Macovei il sustine pe Iohannis!  :laugh2

Degeaba................ cum spuneam :

VICTOR PONTA PRESEDINTE !!!!!! 

• Like 1
Postat

iarasi supozitii ...  si de aici pleaca influenta catre cei care nu stiu/nu pot sa filtreze o informatie (nu fac referire la tine)... iau de bun ce se spune in presa ...

pana la proba contrarie vreau sa cred ca acei procurori si-au facut treaba corect 

Da. Si-au facut treaba corect. Tot aceeasi procurori puneau lumea de la sat sa jure cu mana pe Biblia pusa pe capota masinii ca nu au votat multiplu. Zici ca suntem in Evul Mediu. Mai trebuia si o camera de tortura ca la Inchizitie si probabil un rug pentru cei care nu vor sa jure.Hai ma....ce dracu!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Sper ca a citit si Joe Black postarea asta. Ca si-asa zice ca Basescu si ai lui nu sunt in spatele lui OHAnnis. Si in zilele urmatoare va fi mult decat clar ca in spatele sasului transportator de copii este Chiorul.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Sper ca a citit si Joe Black postarea asta. Ca si-asa zice ca Basescu si ai lui nu sunt in spatele lui OHAnnis. Si in zilele urmatoare va fi mult decat clar ca in spatele sasului transportator de copii este Chiorul.

nu citesc ce scrie inapoiatul mintal ...  imi vine sa vomit de fiecare data cand il vad ca ma citeaza ...

insa faptul ca toate partidele de dreapta se regrupeaza in jurul candidatului de dreapta este pe atat de logic pe cat este de nefericit (avand in vedere reputatia proasta care o aduc)

iar vizavi de faptul ca se aliaza pana la urma am postat vizavi de chestia asta zilele trecute ...  nu vreau sa ma repet ...

ps 

am crezut ca am clarificat problema cu traficul de copii 

• Like 1
Postat

nu citesc ce scrie inapoiatul mintal ...  imi vine sa vomit de fiecare data cand il vad ca ma citeaza ...

insa faptul ca toate partidele de dreapta se regrupeaza in jurul candidatului de dreapta este pe atat de logic pe cat este de nefericit (avand in vedere reputatia proasta care o aduc)

iar vizavi de faptul ca se aliaza pana la urma am postat vizavi de chestia asta zilele trecute ...  nu vreau sa ma repet ...

ps 

am crezut ca am clarificat problema cu traficul de copii 

Nu insist pe problema cu traficul de copii pt ca nu am dovezi. Am zis-o doar la modul ironic.

Cat despre sustinerea lui Basescu si ale celor 2 femei de casă ale lui, cred ca este clar ca buna ziua ca si el il sustine pe Iohannis, indirect prin ele dar si direct prin alte mijloace. Repet, Iohannis este singura sansa a lui Basescu de a ramane intr-o pozitie influenta.

In ceea ce priveste dreapta, nu toata dreapta il sustine pe Iohannis. Tariceanu impreuna cu o parte din PNL este langa Ponta si vei vedea in zilele urmatoare "tradari" din partea unor lideri PNL din ACL care vor merge tot langa Tariceanu. Subiectul cu refacerea USL nu este doar un artificiu de campanie al lui Ponta. Ponta are nevoie de o parte din votantii de dreapta pt a castiga prezidentialele dar are nevoie si de parlamentari din ACL pentru a mentine o majoritate confortabila in parlament dupa prezidentiale. Totul are logica si cred ca se va intampla asa cum este planificat.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

P.S. Vad ca nu ai pomenit nimic de procurorii aia "corecti" de care vorbeai care umblau cu Biblia in mana prin sate. E un subiect delicat, nu? :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

P.S. Vad ca nu ai pomenit nimic de procurorii aia "corecti" de care vorbeai care umblau cu Biblia in mana prin sate. E un subiect delicat, nu? :)

nu ...  nu am avut timp sa iti raspund ... am vazut si eu fugitiv ce s-a intamplat si pe cat de neplacut este vizavi de oamenii care au fost chestionati totusi fraudarea alegerilor cu autocare si voturi multiple este reala (sunt sigur ca esti deacord cu chestia asta) pentru ca iti spun ca am ceva cunostinte in PSD care mi-au confirmat chestiile astea 

avand in vedere chestia asta nu vad nimic rau in asta pentru ca nu se poate/nu trebuie sa se faca concesii vizavi de justitie ...

ma repet insa cu faptul ca este deranjant vizavi de acei oameni si ii inteleg 

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

http://hazaparu.files.wordpress.com/2014/10/victor-ponta-presedintele-care-uneste-psd.jpg

Pai e frumos asa mey trollache?

• Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

Pai e frumos asa mey trollache?

spamache ma cheama, tu esti trolache

Postat

http://www.gandul.info/politica/rezultate-alegeri-prezidentiale-2014-vot-masiv-pe-listele-suplimentare-sapte-din-cele-zece-judete-campioane-la-vot-pe-liste-speciale-castigate-de-psd-13487703

ti se pare tie ca nu ar trebui anchetate aceste cazuri ?

• Like 1
Postat

nu ...  nu am avut timp sa iti raspund ... am vazut si eu fugitiv ce s-a intamplat si pe cat de neplacut este vizavi de oamenii care au fost chestionati totusi fraudarea alegerilor cu autocare si voturi multiple este reala (sunt sigur ca esti deacord cu chestia asta) pentru ca iti spun ca am ceva cunostinte in PSD care mi-au confirmat chestiile astea 

avand in vedere chestia asta nu vad nimic rau in asta pentru ca nu se poate/nu trebuie sa se faca concesii vizavi de justitie ...

ma repet insa cu faptul ca este deranjant vizavi de acei oameni si ii inteleg 

Este ciudat ca procurorii care ancheteaza aceste cazuri sunt dirijati FIX de cei care au inventat turismul electoral si mita electorala. DA, cei de la PDL sunt primii care au umblat cu autocare din judet in judet in 2004. Pe atunci erai aliati cu cei de la PNL. Si tot ei au fost primii care au dar BANI pentru vot. Ceilalti ofereau materiale de campanie plus niste galeti nenorocite sau alte obiecte utile sau inutile. Dar portocalii sunt cei care au pus primii banii in mana votantilor.

Stiu foarte foarte bine ce vorbesc.

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Este ciudat ca procurorii care ancheteaza aceste cazuri sunt dirijati FIX de cei care au inventat turismul electoral si mita electorala. DA, cei de la PDL sunt primii care au umblat cu autocare din judet in judet in 2004. Pe atunci erai aliati cu cei de la PNL. Si tot ei au fost primii care au dar BANI pentru vot. Ceilalti ofereau materiale de campanie plus niste galeti nenorocite sau alte obiecte utile sau inutile. Dar portocalii sunt cei care au pus primii banii in mana votantilor.

Stiu foarte foarte bine ce vorbesc.

eu tot nu inteleg ce conteaza cine a inceput, cine continua, cine comenteaza  ? ...  este gresit !! ... anchetati - condamnati - intemnitati si sa le dea drumu cand le-oi spune eu ...  

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...