Sari la conținut

Pe cine ai prefera la alegerile prezidentiale?

Pecine preferi la alegerile prezidntialepeste o luna?   

56 membri au votat

1. 1. Pe cine ai alege?

• Klaus Johannis (ACL)
    • Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), William BrînzÄ? (PER)
    • Elena Udrea (PMP)
    • CÄ?lin Popescu-TÄ?riceanu - independent
    • Teodor MeleÅ?canu - independent
    • Victor Ponta (PSD-UNPR-PC)
    • Monica Macovei - independent
    • Gheorghe Funar - independent
    • Corneliu Vadim Tudor (PRM)
    • Constantin Rotaru (PAS)
      0
    • Mirel Mircea AmariÅ£ei (Prodemo)
      0
  2. 2. Preferi bÄ?rbat sau femeie?

• Elena Udrea
    • Sau restul, oricare
  3. 3. Crezi ca se va schimba ceva?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

pag. 19

"eu tot nu inteleg de unde vine asta cu Iohannis basist ?     ca antelene au zis-o trebuie neaparat sa fiti papagalii care sa repetati dupa Voiculescu ??   inca nu am auzit nici un argument cat de cat solid ... si uite fac si un pariu ...  daca vine cineva cu un argument solid ...  promit ca am sa fac in asa fel incat sa imi dea ban pisicuts si sa scapati de mine - nu veniti cu supozitii ca il pun pe @daywalker sa se pise pe voi ...  la cat este de manipulat are potential sa il pot manipula si eu pana la urma"

Bah,da prost esti... Ce sa faci,fa Plagiatorul si Vanghelie. Omu ti-a cerut altceva,asistatule social. Vai de capu tau de sărac...

pag. 20

"ar fi o sinucidere pentru el sa se alieze cu Basescu ... nu cred ca o sa se intample asta ... si nu vad ce motiv ar avea sa il aduca pe Basescu langa el ... electorat nu mai are, influenta politica a scazut drastic ....  nu vad un argument solid pentru care ar fi sa il ia pe Basescu langa el ...   SI NICI NU VREA NIMENI SA IMI OFERE UNUL"

"Tot ce ai enumerat mai sus sunt motive pentru care Iohannis ar trebui  sa se alieze cu Basescu pentru a castiga alegerile (SUPOZITII)...  nu ca a si facut asta ...  sincer ...  mi-as dori sa nu faca nimic din cele de mai sus si sa asteptam urmatoarele alegeri cand Ponta isi va arata adevarata fata ...  sper ca totusi sa nu fie prea tarziu ...

si nu .. nu toata lumea stie ca Iohannis este sustinut de Basescu ...  ati luat de bune toate aceste tampenii doar pentru ca latratorii inculti si de o educatie josnica extrema de la antene le-au zis ...."

Postat

pag. 19

"eu tot nu inteleg de unde vine asta cu Iohannis basist ?     ca antelene au zis-o trebuie neaparat sa fiti papagalii care sa repetati dupa Voiculescu ??   inca nu am auzit nici un argument cat de cat solid ... si uite fac si un pariu ...  daca vine cineva cu un argument solid ...  promit ca am sa fac in asa fel incat sa imi dea ban pisicuts si sa scapati de mine - nu veniti cu supozitii ca il pun pe @daywalker sa se pise pe voi ...  la cat este de manipulat are potential sa il pot manipula si eu pana la urma"

Cocksucker78,esti mai prost decât prevede legea. Du-te mah,înapoi la școala, pontist sărac ce esti

pag. 20

"ar fi o sinucidere pentru el sa se alieze cu Basescu ... nu cred ca o sa se intample asta ... si nu vad ce motiv ar avea sa il aduca pe Basescu langa el ... electorat nu mai are, influenta politica a scazut drastic ....  nu vad un argument solid pentru care ar fi sa il ia pe Basescu langa el ...   SI NICI NU VREA NIMENI SA IMI OFERE UNUL"

"Tot ce ai enumerat mai sus sunt motive pentru care Iohannis ar trebui  sa se alieze cu Basescu pentru a castiga alegerile (SUPOZITII)...  nu ca a si facut asta ...  sincer ...  mi-as dori sa nu faca nimic din cele de mai sus si sa asteptam urmatoarele alegeri cand Ponta isi va arata adevarata fata ...  sper ca totusi sa nu fie prea tarziu ...

si nu .. nu toata lumea stie ca Iohannis este sustinut de Basescu ...  ati luat de bune toate aceste tampenii doar pentru ca latratorii inculti si de o educatie josnica extrema de la antene le-au zis ...."

• Oras:HAMC
  • Oras:HAMC
Postat

Am uitat sa adaug , tot ce vedeti aici a primit ca primar al unui amarat oras de province care din anul 2007 a fost capitala culturala europeana , gazduieste al 3 -lea festival international de teatru de pe glob si este unic in estul europei la arhitectura in stil Baroc , plus de cand este Klaus primar aici s-au investit in companii private si locuri de munca zeci de miliarde de euro si turismul a explodat , cine a fost aici stie , eu anul asta merg prima oara la vot ca am cu cine sa votez 

• Oras:bacau
Postat

pag. 19

pag. 20

cand Iohannis a zis ca nu negociaza cu nimeni sincer m-am suparat insa mi-am dat seama ca e o miscare buna ...  oricum candidatii de dreapta nu aveau cum sa vina in spatele lui Ponta asa ca decat sa se manjeasca cu manevre mai degraba a lasat inevitabilul sa se produca 

acest lucru l-am spus si eu ....  era si inevitabil ...  doar candidatii de dreapta nu aveau sa il sprijine pe Ponta

si ajung si la concluzia care am mai relatat-o la un moment dat ...  toti cei care nu sunt cu Ponta sunt impotriva lui !!!!   sau cel putin asa cred cei manipulati 

am sa inchei aceasta discutie prin decizia mea de a vota impotriva :

- lui Ponta plagiatorul

- lui Ponta iubitorul de infractori si cel care a votat legea amnistiei

- lui Ponta urmasul celui care a dat legea venitului minim garantat catre pomanagii si lenesi

- lui Ponta - urmasul lui Iliescu care a dat ultima gratiere lui Miron Cozma (cunoscatorii stiu de ce ) - si asta e doar un exemplu de nesimtire crasa ... nu mai relatam celelalte nenorociri care le-a facut Iliescu

- lui Ponta cel care in 2 ani de zile a oprit investitiile publice si astfel a adus economia iarasi in recesiune pentru a finanta aceasta campanie electorala de cea mai josnica speta

- lui Ponta cel care ii are in spate pe Hrebenciuc nemuritorul, Dragnea, Mazare, Constantinescu plus multi altii si nu in ultimul rand pe condamnatul Adrian Nastase

plus multe altele ... 

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Si as vrea sa mai punctez o chestie, cu riscul de a-mi atrage antipatia ambelor tabere :)... mai exact, as relua ideea colegului advanced, care poate ca uneori e mai impulsiv si are de suferit pe forum din cauza asta, insa acum a zis o chestie foarte pertinenta si de mult bun-simt: anume, va (ma) intreb, retoric, daca are rost, pe acest forum, sa ajungem la insulte atat de grele pentru niste voturi care, oricum, e putin probabil sa conteze cu adevarat...?

:hihat

Postat

Si as vrea sa mai punctez o chestie, cu riscul de a-mi atrage antipatia ambelor tabere :)... mai exact, as relua ideea colegului advanced, care poate ca uneori e mai impulsiv si are de suferit pe forum din cauza asta, insa acum a zis o chestie foarte pertinenta si de mult bun-simt: anume, va (ma) intreb, retoric, daca are rost, pe acest forum, sa ajungem la insulte atat de grele pentru niste voturi care, oricum, e putin probabil sa conteze cu adevarat...?

:hihat

insultele au intrat in discutie odata cu oameni fara caracter si fara o minima educatie ...  imi pare rau ca pana la urma am cedat tentatiei de a raspunde jignirilor cu aceeasi moneda insa si rabdarea mea are o limita ..

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ar fi bine să ne eliberăm de dihotomia asta nocivă "băsişti" - "antibăsişti". Poate că a venit vremea pentru domnia legii şi a bunului simţ. M-am săturat de minciună, inconsecvenţă, impostură şi fals intelectual.

• Oras:-----------
Postat

Ar fi bine să ne eliberăm de dihotomia asta nocivă "băsişti" - "antibăsişti". Poate că a venit vremea pentru domnia legii şi a bunului simţ. M-am săturat de minciună, inconsecvenţă, impostură şi fals intelectual.

parcă-l aud pe tată-miu spunand decisiv: IUBESC CINSTEA, ORDINEA SI CURATENIA, AM UN CULT PENTRU JAPONEZI....dupa care.....trebuie sa lupt, sa caut, sa rezolv, ca asa a spus maica-ta (pacat ca nu consuma alcoolc ca as fi auzit si adevarul din gura lui, dar acuma nu-i nevoie, se vede cu ochiu limpede), lucru valabil pt toata tara :laugh2

morala: niciodata in tara curvelor un curvar nu va deveni neamț doar martalog cu dihotomie oculară (privire tulbure)

Postat

..............m-am tot gândit, m-am gândit, aș prefera să fie pe listele de vot multi-realizatul Roberto cu iubita lui siliconata Sorina4u, si Chris73 să fie doctor psihiatru național!

n-ar fi ideal așa?

Postat

Ideal ar fi s-o lasi mai moale cu orice-ar fi substantele alea pe care le "bagi", ca pana intr-un final tot o sa-ti faca rau... (asta ca sa-ti zic si eu o data ceva serios)

Dar in momentul asta cred ca esti mult prea "spart" ca sa intelegi asta...

Vizitator
Postat

Duminica viitoare pa la 11 noaptea ma duc cu Ponta la Han sa sarbatorim 

Vizitator
Postat

Vine si JoeBlack?

El prefera d'astea

Vizitator
Postat

Te da pe mana lu' Klaus,treaba ta :)

Pai el cu Klaus si cu fredutzu asculta d'astea da jale ....... noi d'alea mai ritmate asha  :laugh2

• Oras:Cannes
  • Oras:Cannes
Postat

Pai el cu Klaus si cu fredutzu asculta d'astea da jale ....... noi d'alea mai ritmate asha  :laugh2

Fredutzu e metalist,nu vazusi? :) de duminica viitoare cre'ca se trece pe balade....adicatelea,tot d-astea de ascultare :)

Postat

Duminica viitoare pa la 11 noaptea ma duc cu Ponta la Han sa sarbatorim 

La aceeasi masa,nu? :D

Vizitator
Postat

La aceeasi masa,nu? :D

Pai doar nu suntem certati  :laugh2

Postat

Pai doar nu suntem certati  :laugh2

Mah,eu ziceam de masa din colt,cum intri pa dreapta in capat :laugh2

Vizitator
Postat

Mah,eu ziceam de masa din colt,cum intri pa dreapta in capat :laugh2

Duminica am rezervat pi chentru ..... aproape da boxe 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...