Sari la conținut

Pe cine ai prefera la alegerile prezidentiale?

Pecine preferi la alegerile prezidntialepeste o luna?   

56 membri au votat

1. 1. Pe cine ai alege?

• Klaus Johannis (ACL)
    • Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), William BrînzÄ? (PER)
    • Elena Udrea (PMP)
    • CÄ?lin Popescu-TÄ?riceanu - independent
    • Teodor MeleÅ?canu - independent
    • Victor Ponta (PSD-UNPR-PC)
    • Monica Macovei - independent
    • Gheorghe Funar - independent
    • Corneliu Vadim Tudor (PRM)
    • Constantin Rotaru (PAS)
      0
    • Mirel Mircea AmariÅ£ei (Prodemo)
      0
  2. 2. Preferi bÄ?rbat sau femeie?

• Elena Udrea
    • Sau restul, oricare
  3. 3. Crezi ca se va schimba ceva?

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

M-am gandit acum ca as vota cu Udrea.. Macar ea e buna de pula, iar ceilalti nu prea par buni de nimic.. Cu exceptia lui Johannis.. Cu toate ca nici el nu e 100% ceea ce vrea sa para.. Deci, intre cei 2 voi decide pana la urma..

ce semnătură misogină ai, adică ultima parte :laugh2 , prima parte justifica micut tău magnetism spre udrea dar crede-ma ca pe langa ca e trecuta, nu-ti va vinde nimic..................

• Like 1
Postat

OHH MY GOD ... SUBSCRIU INTRU TOTUL  O

https://www.facebook.com/video.php?v=10152517064957266

...mdea...ieși Dracula la vot :laugh2

băi nene, voiam sa votez cu Iohannis dar daca udrea e in spatele lui, aia misca colturile gurii back & forward (care stim ce inseamna, am sa va fut eu pe voi...), plus proxenetu cu strabism care i-a dat limbi pe banii tuturor, in nici un caz la 100 lei finalizarea, daca votez ponta e ca si cand te-as vota pe tine, un zombie cu IQ zero Kelvin, restu sunt mameluci....

............................................................................................................

apropo de OMG, mai bine votez un inger....

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/10712389_786024748129163_2653123854245616195_o.jpg

• Like 1
  • Oras:HAMC
Postat

Pana acuma e un lucru cert Victoras din Gorj Ponta ii este frica si evita asa cum ii place lui,, olteneste,, o cunfruntare directa la Tv cu domnul Klaus Johannis ! 

Postat

Pana acuma e un lucru cert Victoras din Gorj Ponta ii este frica si evita asa cum ii place lui,, olteneste,, o cunfruntare directa la Tv cu domnul Klaus Johannis ! 

nu conteaza, tot Stallone va fi presedinte

http://2.bp.blogspot.com/-pnLRHHgpBIk/VEsqsu85xyI/AAAAAAAAJAg/qRyHq8N0rvQ/s1600/Stallone.jpg

• Like 1
Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Voi vad ca o dati pe bune pe subiectul asta? Pe cine dracu intereseaza ce vrea sa mai zica soricelu mikey sau sase sasi in sase case.

Pa bune?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

nu conteaza, tot Stallone va fi presedinte

Well, e si asta o schimbare de optica...  :laugh2

• Like 2
Postat

Voi vad ca o dati pe bune pe subiectul asta? Pe cine dracu intereseaza ce vrea sa mai zica soricelu mikey sau sase sasi in sase case.

Pa bune?

Se vede ca nu ai firme , esti doar un simplu angajat , eu am in Sb mai multe firme si pot sa spun ca in primaria Sb am avut un partener foarte bun si corect care si-a stiut interesul de a colecta taxe , nu a te incurca si a te baga in deruta, acest om Klaus este singura sansa care o mai are prapadita asta de tara 

Vizitator agramat
Postat

Se vede ca nu ai firme , esti doar un simplu angajat , eu am in Sb mai multe firme si pot sa spun ca in primaria Sb am avut un partener foarte bun si corect care si-a stiut interesul de a colecta taxe , nu a te incurca si a te baga in deruta, acest om Klaus este singura sansa care o mai are prapadita asta de tara 

Pa bune??? Tu chiar vrei o confruntare si pe teme politice?

Se pare ca sunt un simplu angajat (vad cat de informat ai fost cand ai lansat afirmatia asta, dar ok trecem peste)

Ba, optiunea politica a fiecaruia trebuie respectata. Eu nu te condamn pe tine sau pe altul care voteaza Joh sau altu care voteaza Ponta.

Hai sa nu ma leg de alte aspecte ale politicii din romania si sa ma intorc strict la afirmatia ta: acest om Klaus este singura sansa care o mai are prapadita asta de tara.

Te rog eu spune-ne de ce crezi asta sau "cine ti-a zis tie lucrul asta" ca sa o citez pe fica-mea

Daca poti tu sa demonstrezi in comparatie cu alti doi contracandidati lucrul asta eu unu o sa ma declar fanul tau aici pe forum si o sa militez pentru VOTATI KLAUS JOHANNIS si in viata mea privata

Vizitator agramat
Postat

Hai sa fiu rau cu tine: De ce nu e BUNA - Elena Udrea (ca asa scrie pe toate afisele din oras) si daca tinem cont de profilul acestui forum eu chiar vreau una BUNA sa o fut

• Oras:bacau
Postat

Pa bune??? Tu chiar vrei o confruntare si pe teme politice?

Se pare ca sunt un simplu angajat (vad cat de informat ai fost cand ai lansat afirmatia asta, dar ok trecem peste)

Ba, optiunea politica a fiecaruia trebuie respectata. Eu nu te condamn pe tine sau pe altul care voteaza Joh sau altu care voteaza Ponta.

Hai sa nu ma leg de alte aspecte ale politicii din romania si sa ma intorc strict la afirmatia ta: acest om Klaus este singura sansa care o mai are prapadita asta de tara.

Te rog eu spune-ne de ce crezi asta sau "cine ti-a zis tie lucrul asta" ca sa o citez pe fica-mea

Daca poti tu sa demonstrezi in comparatie cu alti doi contracandidati lucrul asta eu unu o sa ma declar fanul tau aici pe forum si o sa militez pentru VOTATI KLAUS JOHANNIS si in viata mea privata

Stiu ca nu mie mi-a fost adresata intrebarea insa provocarea ma incita sa raspund ( sper ca nu se supara destinatarul):

1. Bun administrator - nu stiu daca ai fost in Sibiu, acum sau in ultima vreme, insa arata extraordinar, si avand in vedere ca in ultimi 12 ani el a fost acolo mi se pare ca e meritul lui in cea mai mare parte

2. Fara probleme cu coruptia - singura problema este cu dosarul de incompatibilitate - intamplarea face ca am ceva informatii vizavi de acest dosar si pot sa va spun ca e o mare prostie ...    aceasta regie de apa  despre care se vorbeste este o entitate juridica regionala si in acest caz este acoperit de lege - este o exceptie acolo - totusi nu inteleg de ce o tot taraganeaza ANI cu acel dosar .... Iohanis il va castiga sigur ...

4. Nationalitate - cu toate ca cei de la PSD au impartit ideea ca nu este roman ceea ce este o mare minciuna - este roman get beget, nascut si crescut in Romania, adevarat de nationalitate germana (sas mai exact) insa reminscentele germanice se regasesc undeva in anul 1600 (sper sa nu ma insel), si da ...   faptul ca are gene de neamt imi da speranta ca poate o sa isi faca treaba cum si-o fac nemtii 

5. Ce il diferentiaza fata de altii -  faptul ca sibienii l-au ales de fiecare data cu o majoritate covarsitoare (de pana la 75%) ma face sa cred ca este un om de valoare. Adevarat ca nu prea vorbeste insa oare nu suntem satui de mahalagii si de ratati care nu stiu decat sa se spurce in fata televizoarelor ? hai sa il lasam sa taca si sa faca. Desigur la un moment dat sper sa deschida gura si sa aiba o confruntare de succes cu Ponta ...  insa vom vedea

6. CEL MAI IMPORTANT MOTIV -   daca PSD va avea si parlamentul si presedentia ...  atunci nimeni nu ii va opri sa dea legile de amnistiere si de scoatere de sub acuzatie de coruptie a primarilor si consilierilor (faimoasa zi de Marti Neagra) si DNA-ul va disparea ...  poate nu cu numele insa nu va mai avea nici o putere

astea ar fi cateva din motivele pentru care eu votez cu Iohanis 

PS

Rodrigo ...  daca te pune draq sa imi raspunzi cu un sec "Esti basist" fara sa argumentezi ....  primul meu lucru dimineata e sa ma duc sa iti pun lumanari la biserica sa iti iasa cel mai mare buboi drept pe capul pulii

• Minus 1
Postat

Nu sunt la curent cu toată situația, dar din câte am înțeles are 6 case făcute din "meditatii" ?

Întrebat de ce alți profesori nu au 6 case, a răspuns: "ghinion"?

Stiu ca nu mie mi-a fost adresata intrebarea insa provocarea ma incita sa raspund ( sper ca nu se supara destinatarul):

1. Bun administrator - nu stiu daca ai fost in Sibiu, acum sau in ultima vreme, insa arata extraordinar, si avand in vedere ca in ultimi 12 ani el a fost acolo mi se pare ca e meritul lui in cea mai mare parte

2. Fara probleme cu coruptia - singura problema este cu dosarul de incompatibilitate - intamplarea face ca am ceva informatii vizavi de acest dosar si pot sa va spun ca e o mare prostie ... aceasta regie de apa despre care se vorbeste este o entitate juridica regionala si in acest caz este acoperit de lege - este o exceptie acolo - totusi nu inteleg de ce o tot taraganeaza ANI cu acel dosar .... Iohanis il va castiga sigur ...

4. Nationalitate - cu toate ca cei de la PSD au impartit ideea ca nu este roman ceea ce este o mare minciuna - este roman get beget, nascut si crescut in Romania, adevarat de nationalitate germana (sas mai exact) insa reminscentele germanice se regasesc undeva in anul 1600 (sper sa nu ma insel), si da ... faptul ca are gene de neamt imi da speranta ca poate o sa isi faca treaba cum si-o fac nemtii

5. Ce il diferentiaza fata de altii - faptul ca sibienii l-au ales de fiecare data cu o majoritate covarsitoare (de pana la 75%) ma face sa cred ca este un om de valoare. Adevarat ca nu prea vorbeste insa oare nu suntem satui de mahalagii si de ratati care nu stiu decat sa se spurce in fata televizoarelor ? hai sa il lasam sa taca si sa faca. Desigur la un moment dat sper sa deschida gura si sa aiba o confruntare de succes cu Ponta ... insa vom vedea

6. CEL MAI IMPORTANT MOTIV - daca PSD va avea si parlamentul si presedentia ... atunci nimeni nu ii va opri sa dea legile de amnistiere si de scoatere de sub acuzatie de coruptie a primarilor si consilierilor (faimoasa zi de Marti Neagra) si DNA-ul va disparea ... poate nu cu numele insa nu va mai avea nici o putere

astea ar fi cateva din motivele pentru care eu votez cu Iohanis

PS

Rodrigo ... daca te pune draq sa imi raspunzi cu un sec "Esti basist" fara sa argumentezi .... primul meu lucru dimineata e sa ma duc sa iti pun lumanari la biserica sa iti iasa cel mai mare buboi drept pe capul pulii

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Rodrigo ...  daca te pune draq sa imi raspunzi cu un sec "Esti basist" fara sa argumentezi ....  primul meu lucru dimineata e sa ma duc sa iti pun lumanari la biserica sa iti iasa cel mai mare buboi drept pe capul pulii

Esti basist pentru ca vezi doar punctele negre ale PSD si nimic in neregula la cel bagat in fata de blaga, flutur, anastase & shit sau la curva chiorului.

Daca nu ma contrazici cu linkuri spre posturile tare in care te-ai legat de cei doi la fel cum te-ai legat de ponta, maine la prima ora ma duc la biserica sa te exciti doar la poze cu base, la fel ca si pana acum de altfel.

Postat

Nu sunt la curent cu toată situația, dar din câte am înțeles are 6 case făcute din "meditatii" ?

Întrebat de ce alți profesori nu au 6 case, a răspuns: "ghinion"?

Daca m-ai intreba pe mine eu i-as concedia pe consilierii care ii fac campania electorala ...  insa   

Ar trebui sa vezi tot interviul ... nu a spus ca a facut 6 case din meditatii ...  iar faza cu ghinionul a fost o gafa ...  destul de mare ...  insa doar pentru ca nu a fost pregatit cum trebuie de catre consilieri

Ca sa iti rapsund la intrebarea ta ma - parintii sotiei au fost oameni destul de instariti (asta stiam si eu) si au avut ce sa le lase, nu inteleg totusi atitudinea lui de ce nu vrea sa spuna lucrul asta ...   

totusi ..   ca profesor universitar de fizica si sotia de englreza ...  la momentul cand eu eram la scoala dadeam o caruta de bani ca sa merg la profesori cu renume la pregatire ...  si cred ca putea sa stranga ceva banet ...

Mai jos vezi explicatia lui - ulterioara interviului ..  vizavi de averea lui 

http://www.gandul.info/politica/iohannis-explica-sursa-banilor-pentru-cele-sase-case-parinti-socri-meditatii-salariu-chirii-imprumuturi-13417856

• Minus 1
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

sa ma suga udrea si ponta sa se uite

Postat

Doar de dragul discutiei ...  ia zi-mi tu mie punctele albe la PSD ... 

PS

te rog atunci cand postezi ceva sa recitesti ce scrii ... greselile gramaticale si de semantica pur si simplu imi dau ameteli

• Minus 1
Postat

Esti basist pentru ca vezi doar punctele negre ale PSD si nimic in neregula la cel bagat in fata de blaga, flutur, anastase & shit sau la curva chiorului.

Daca nu ma contrazici cu linkuri spre posturile tare in care te-ai legat de cei doi la fel cum te-ai legat de ponta, maine la prima ora ma duc la biserica sa te exciti doar la poze cu base, la fel ca si pana acum de altfel.

Doar de dragul discutiei ...  ia zi-mi tu mie punctele albe la PSD ... 

PS

te rog atunci cand postezi ceva sa recitesti ce scrii ... greselile gramaticale si de semantica pur si simplu imi dau ameteli

• Minus 1
Postat

Am citit si articolul ăla, nu-si mai amintea cât costa ora lui de meditatie? Funny...

Te rog, nu-mi spune ca consilierii sunt de vina...

Daca m-ai intreba pe mine eu i-as concedia pe consilierii care ii fac campania electorala ... insa

Ar trebui sa vezi tot interviul ... nu a spus ca a facut 6 case din meditatii ... iar faza cu ghinionul a fost o gafa ... destul de mare ... insa doar pentru ca nu a fost pregatit cum trebuie de catre consilieri

Ca sa iti rapsund la intrebarea ta ma - parintii sotiei au fost oameni destul de instariti (asta stiam si eu) si au avut ce sa le lase, nu inteleg totusi atitudinea lui de ce nu vrea sa spuna lucrul asta ...

totusi .. ca profesor universitar de fizica si sotia de englreza ... la momentul cand eu eram la scoala dadeam o caruta de bani ca sa merg la profesori cu renume la pregatire ... si cred ca putea sa stranga ceva banet ...

Mai jos vezi explicatia lui - ulterioara interviului .. vizavi de averea lui

http://www.gandul.info/politica/iohannis-explica-sursa-banilor-pentru-cele-sase-case-parinti-socri-meditatii-salariu-chirii-imprumuturi-13417856

Postat

Am citit si articolul ăla, nu-si mai amintea cât costa ora lui de meditatie? Funny...

Te rog, nu-mi spune ca consilierii sunt de vina...

un consilier adevarat trebuia sa il pregateasca pentru o astfel de intrebare ...  

o campanie electorala este regizata de o armata de consilieri ...  oricine spune ca nu e asa ori nu stie ..  ori nu vrea sa stie si crede ca tot ce se petrece la la televizor este doar din mintea canditatului ....

orice raspuns la intrebarea legata de meditatie il incrimina (daca spunea cat ...  se extrapola imediat cat costa casele si apoi era intrebat unde sunt impozitele) ....

nu spun ca e corect cum a raspuns insa e clar ca a facut meditatie (nici nu avea cum ...  un profesor nu poate trai decent daca nu da meditatii)

Eu as vrea sa te intreb pe tine ...  daca erai in locul lui ....  care era raspunsul tau la intrebarea aia ??

• Minus 1
Postat

Ai dreptate cu rolul consilierilor, dar răspunsurile alea ne-au permis sa il vedem pe omul johanis, nu imaginea care vor consilierii sa o proiecteze.

Ce as fi răspuns eu? Nu candidez, deci nu o sa fac un exercițiu de imaginatie inutil.

un consilier adevarat trebuia sa il pregateasca pentru o astfel de intrebare ...

o campanie electorala este regizata de o armata de consilieri ... oricine spune ca nu e asa ori nu stie .. ori nu vrea sa stie si crede ca tot ce se petrece la la televizor este doar din mintea canditatului ....

orice raspuns la intrebarea legata de meditatie il incrimina (daca spunea cat ... se extrapola imediat cat costa casele si apoi era intrebat unde sunt impozitele) ....

nu spun ca e corect cum a raspuns insa e clar ca a facut meditatie (nici nu avea cum ... un profesor nu poate trai decent daca nu da meditatii)

Eu as vrea sa te intreb pe tine ... daca erai in locul lui .... care era raspunsul tau la intrebarea aia ??

Vizitator agramat
Postat

Joe Negrule - am scris cred 3 pagini dar am decis sa nu postez asa ca am sters.

Tu imi esti simpatic si de acea nu voi mai posta aici nimic pe topicul asta. Este suficient cata informatie livreaza presa.

Voi toti o sa mergeti la vot si o sa puneti stampila pe cine credeti voi de cuviinta asta e si scopul votului in sine

Postat

Ai dreptate cu rolul consilierilor, dar răspunsurile alea ne-au permis sa il vedem pe omul johanis, nu imaginea care vor consilierii sa o proiecteze.

Ce as fi răspuns eu? Nu candidez, deci nu o sa fac un exercițiu de imaginatie inutil.

asculta ...  nu am zis ca este Mesia ...   nici ca sunt sigur ca va fi un bun presedinte ...   insa alternativa chiar ma infioara...

Daca tu ai alta solutie ... te rog sa o impartasesti si sa o argumentezi

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...