randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 5, 2014 + că un jmecher adevărat nu fute prin mașini ( singura excepție este Oly)... ) @ Sorina nu mă refeream strict la tine...ce spui de rândunica care pe 100 de euro sta să le miroasă başinile la jmecheeri...bine o sa vi sa spui ca se merită ca oameni sunt jmecheri rău. ..gen Dr. Vagin ))le pun dop, sa nu traga vanturi :laugh2daca vrea sa traga part trebuie sa plateasca suplimentar (stii tu, orice serviciu se plateste suplimentar si separat.)un part costa o avere, nu isi permit parturi. mai ieftin e un masaj :laugh2 1
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 5, 2014 Eu ies cu una si buna.Nu i nevoie de 3 femei ca sa iesi la un film,cu atat mai rușinos pt un om cu bani ca nu e in stare sa agate o femeie pt a ieși la un film si e nevoit sa plateasca pt asta.exenplul tau este cat se poate de extre 2
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 5, 2014 esti prost.. ti-am dat un exemplu cum ca tu care agati femei si noi suntem inapti si nu putem agata femei, nu poti sa iesi cu 3 pizde deodata la mall da ? pentru ca nu poti.. dar in schimb eu care nu pot sa agat femei, platesc 3 deodata si ies cu ele la mall si fac panarama.. ce zici de treaba asta? 2
the godfather Reputație: -1028 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Octombrie 5, 2014 Poate omul este Hugh Hefner...) ce zici se poate ??? Și ca el mai știu câțiva. Unii mergeau prin concedii cu soțiile și cu amantele în același timp și acolo mai agățau câte ceva . 1 1
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 5, 2014 Tu poti doar aici tinere ))in realitate esti chill
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 5, 2014 Iar exemplul tau e ireal,decat sa iesi la film cu 3 fete,mai bine le futi:))))
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2014 + că un jmecher adevărat nu fute prin mașini ( singura excepție este Oly)... ) @ Sorina nu mă refeream strict la tine...ce spui de rândunica care pe 100 de euro sta să le miroasă başinile la jmecheeri...bine o sa vi sa spui ca se merită ca oameni sunt jmecheri rău. ..gen Dr. Vagin )) Avand in vedere ca totusi traim in Romania si nu in alte tari unde tarifele pentru o ora de sex sunt de 5 ori mai mari decat la noi, raman la parerea ca 600 lei / 2ore companie + 1 partida de sex mai ... altfel, este un pret destul de mare pe care nu si-l permite oricine. Acum, gusturile si caracterele sunt variate, chiar exista oameni care platesc exclusiv pentru companie fara sa fie doritori de sex. Si eu am trei astfel de clienti care vin periodic, platesc o ora sau mai multe, dupa caz, doar ca sa stam de vorba, culmea, generalitati. Initial m-am speriat, nefiind obisnuita cu astfel de "practici", obisnuita ca toti sa astepte ceva in schimb, mi se parea aiurea sa fiu platita doar ca sa .... ascult. cu timpul am mai lasat garda jos si am ajuns sa invat destul de multe din aceste intalniri. Sunt persoane care asa se destind si daca isi permit, de ce nu?!?! 1
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 5, 2014 Iar exemplul tau e ireal,decat sa iesi la film cu 3 fete,mai bine le futi:)))) ba da prost esti ma sa mor eu pai sunt satul de futut baaa, cand o sa ajungi si tu vreodata la forta si talentul meu, daca o sa ajungi, o sa-mi dai dreptate
andreea_good Reputație: 2383 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 5, 2014 daca ar fi caterinca buna precum face andreea_good s-ar putea sa functioneze si sa fie o modalitate reciproc avantajoasaOoo.. Ce frumos. Dar să îți amintești! Eu beau bere la 3 lei, Rândunici. Tu nu . Eu pot trăi cu caterinca voastră, voi - rămâne de văzut )
randunica Reputație: 6353 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 5, 2014 Ooo.. Ce frumos. Dar să îți amintești! Eu beau bere la 3 lei, Rândunici. Tu nu . Eu pot trăi cu caterinca voastră, voi - rămâne de văzut )berea mea e mai scumpa...cred...nici nu stiu sa-i scriu numele...
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 6, 2014 Stai linistit ca nu vreau talentul tau daca dai un search pe google o sa vezi de fapt ca barbatii care sau saturat de futut ,au alte pasiuni,vreau sa cred ca nu ai acele pasiunii:)Apropo cand nu o sa mai jignesti la foc automat,probabil ca atunci lumea (noi barbatii)poate o sa vrem talentul tau,macar ala online
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 6, 2014 invata sa scrii ca sa poti sa ajungi sa ai forta si talentul meu 1
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 6, 2014 Eu ti am m ai spus,talentul tau e sărac.In afară de jigniri altceva nu ai arătat.Plus ca lauda de sine,nu miroase a bine.
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 6, 2014 am aratat bani si chei de la masini.. cauta bine si o sa gasesti pozele.. am bani multi! femei si mai multe
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 6, 2014 ))))sa te bucuri de ele.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2014 Postat Octombrie 6, 2014 am aratat bani si chei de la masini.. cauta bine si o sa gasesti pozele.. am bani multi! femei si mai multe Omul cu valoare cunosti dintr-un milion 4 2
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Octombrie 6, 2014 ce stie astia... e invidiosi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum