Sari la conținut

Andra -Dr.Taberei 0767356084/0755186823

Postări Recomandate

• Oras:Taberei
Postat

Buna dimi saptamana aceasta nu sunt disponibila🚨😗.Dar ma puteti contacta pentru detali

• Oras:Romania
Postat

Yeah, murim toti de curiozitate de ce nu esti disponibila o saptamana, asteapta-ne telefonul... ;)

Postat

Yeah, murim toti de curiozitate de ce nu esti disponibila o saptamana, asteapta-ne telefonul... ;)

Postat

Postat

Te-ai iscris la data de 22 Mai anul acesta si ai 475 de postari.Lipsa de ocupatie isi face efectul😂😂😂

• Oras:BUCURESTI
Postat

Buna seara fratilor. Am sunat-o azi si am facut o programare pentu maine la 10 .Revin cu detalii , sper sa fie mai bine decat ultima oara (poate a mai castigat experienta ).

Postat

Iti tinem pumnii! Fii tare! Curaj! Hai ca poti! Bafta multa! Cauciuc intins!

Postat

Ne-am mai intalnit , de aceea sper sa fie ok .Multumesc oricum pentru sustinere .

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna sunt disponibila👄📲

Nu merge sa te sun! Am incercat! Esti disponibila? Pot veni acum?
Postat

Am revenit cu o scurta povestioara . Am programat de ieri o vizita la Andra la ora 10 , la 9:30 am sunat , mi s-a explicat unde sa ajung urmand sa sun de la scara . Cand am ajuns in garsoniera fetei ma recunoscut si restul a decurs de la sine . Garsoniera curata , baia ok , patul mai vechi dar pentru ceea ce vroiam a fost bun in schimb fata , mai plinuta un pic dar am inteles ca lucreaza la acest aspect . AM convenit la oral nep. si normal protejat la 100 lei . Faptul ca ne cunosteam , ori am facut click cu pitica dar la oral parca vroia sa o manance , limbi peste tot si priviri perverse .Cu toate ca sa ingrasat un pic are o mobilitate super .La normal o singura pozitie , finalizarea in balon . Si acum notele:

Fata : 8 ( trebuie sa slabeasca );

Oral : 10 ;

Normal : 9( am fost incins rau de sedinta de oral );

GFE : 10 ( poate farmecul meu sau am facut click );

PRET : 100 LEI ( ORAL NEP. SI NORMAL PRO ).

MA ENERGIZAT , O RECOMAND CELOR CE STIU SA RESPECTE O FATA SI CRED CA VOR FI TRATATI REGESTE .

Pitico te pup si ne vedem saptamana viitoare .Futeti-o bine ca ai place .

• Like 3
Postat

Am revenit cu o scurta povestioara . Am programat de ieri o vizita la Andra la ora 10 , la 9:30 am sunat , mi s-a explicat unde sa ajung urmand sa sun de la scara . Cand am ajuns in garsoniera fetei ma recunoscut si restul a decurs de la sine . Garsoniera curata , baia ok , patul mai vechi dar pentru ceea ce vroiam a fost bun in schimb fata , mai plinuta un pic dar am inteles ca lucreaza la acest aspect . AM convenit la oral nep. si normal protejat la 100 lei . Faptul ca ne cunosteam , ori am facut click cu pitica dar la oral parca vroia sa o manance , limbi peste tot si priviri perverse .Cu toate ca sa ingrasat un pic are o mobilitate super .La normal o singura pozitie , finalizarea in balon . Si acum notele:

Fata : 8 ( trebuie sa slabeasca );

Oral : 10 ;

Normal : 9( am fost incins rau de sedinta de oral );

GFE : 10 ( poate farmecul meu sau am facut click );

PRET : 100 LEI ( ORAL NEP. SI NORMAL PRO ).

MA ENERGIZAT , O RECOMAND CELOR CE STIU SA RESPECTE O FATA SI CRED CA VOR FI TRATATI REGESTE .

Pitico te pup si ne vedem saptamana viitoare .Futeti-o bine ca ai place .

Te pup si te astept

Postat

fata , mai plinuta ... sa ingrasat un pic... trebuie sa slabeasca

Deci e grasa sau n-am inteles eu bine?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Deci e grasa sau n-am inteles eu bine?

Plinuţă sexy...nu e dizgraţioasă. Dar dacă mai ia proporţii...nu se ştie.

• Minus 1
Postat

Nu este foarte grasa doar cei carora le plac scheletii vor fi nemultumiti . Are niste sâni si un fund a caror imagine ma bantuie si azi !

• Oras:Uniri
  • Oras:Uniri
Postat

Miniona draguta ofer servicii de calitate domnilor . Iti dau 3 motive sa ma cunosti: sani fermi nr 4, fundulet ferm si bombat . Corp atletic. Pt mai multe detalii contacteaza-ma caut colega 0768458059

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Miniona draguta ofer servicii de calitate domnilor . Iti dau 3 motive sa ma cunosti: sani fermi nr 4, fundulet ferm si bombat . Corp atletic. Pt mai multe detalii contacteaza-ma caut colega 0768458059

Mai schimba placa!

Postat

Ce-ai fai?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...