Sari la conținut

M-am speriat :D

Vizitator kurac

Postări Recomandate

Vizitator kurac
Reputație: 0
Postat

Salut...sper sa nu deranjez pe nimeni cu postarea mea, dar din plictiseala am ajuns la un site unde am gasit un cuplu din Constanta. Toate ok, doar ca am dat de o poza..cu "arma" dansului. Si m-am speriat... tipul are ceva pe marginea madularului..nu pot explica ce...pur ssi simplu e grotesc. Linkul e mai jos...va rog aruncati o privire si spune-ti-mi si mie daca stiti ce cacat are omul ala ca m-am speriat pur si simplu si nu vreau sa mor prost.  Salve!    http://superfemei.net/couples/doi-nebuni-sexy-si-pasionali-open-mind.html#.VDAEJvl_uBQ  

post-133367-0-08236300-1412433240_thumb.jpg

Vizitator kurac
Postat

nu stiu...dar eu nu am vazut aasa ceva in viata mea. d-aia am si vrut sa intreb...poate sunt eu neinformat.

Vizitator kurac
Postat

doamne fereste! Cassy, ms de linkuri...am dat click si m-am ingrozit. Aveti grija oameni cu astfel de bombe ca te linistesc pe viata. 

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Poate sa fie vorba de ceva inofensiv (papule perlate peniene)

• Oras:ph
  • Oras:ph
Postat

nu este nici o boala ... paule perlate sunt ... am si eu ( mult mai mici si sunt indreptate inapoi )

• Oras:Ploiesti
Postat

nu este nici o boala ... paule perlate sunt ... am si eu ( mult mai mici si sunt indreptate inapoi )

Daca nu e boala atunci cum ti-au aparut?!? Sau te-ai nascut cu ele???

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

nu stiu...dar eu nu am vazut aasa ceva in viata mea. d-aia am si vrut sa intreb...poate sunt eu neinformat.

Peste 50% din barbatii lumii au aceste papule peniene pertate, inofensive ne dureroase, mai putin proeminente sau nu. Nu e boala , apar si la baietii tineri (12, 13 ani) inactivi sexuali. O explicatie mai buna ar fi dereglarile hormonale, nevoia organismului de a se adapta la regimul alimentar otravit de chimicale in exces, unde isi au originea toate bolile. Esti ceeace mananci.

• Like 1

Postat

Frumoasa manichiura are doamna ce tine organul.

Nu ma bagati in seama. Fiecare cu fetisurile lui >:)

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.