Sari la conținut

Protest si Propunere

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si acolo :D

P.S oricum nu era vb de ala, doar in general asa, intelegi tu :D

• Oras:B
Postat

A aparut nebunu, hahaha. Idiotule, faceam caterinca, dar in niciun caz misto de Gogu. Fugi la pastile si roaga te la Doamne Doamne sa ti dea mintile deja pierdute.

Sa mai zic ca esti un avocat parlit si analfabet? Nu o zic. Ne am prins cu totii.

Citez picpoaca:Bye

Așa avocat "pârlit si analfabet" cum spui ca sunt, trăiesc super bine din profesarea acestei meserii, îmi permit lucruri la care tu doar visezi si umblu prin locuri in care neam de neamul tau nu o sa ajungă. Ba îmi permit sa îmi ajut si prietenii, câțiva si de aici. Îmi permit sa refuz si clienți handicapați si idioți ca tine, fara ca asta sa ma afecteze dpdv financiar. Da' deh, se pare ca ai discernământul afectat de laba pe care o practici cu prea mult sârg sărăcie! Citez si eu un clasic in viață, "marsh ma in pula mea"!
  • Like 1
  • Minus 2
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Ba, milionar nu esti, da' nebun esti!

Cand o sa ma bag la somn poate o sa visez ca esti impreuna cu Amelia banana si cel mai important, ca ma cert cu Alex-normalu', chiar daca-i avocat parlit. :)

Postat

Ba, milionar nu esti, da' nebun esti!Cand o sa ma bag la somn poate o sa visez ca esti impreuna cu Amelia banana si cel mai important, ca ma cert cu Alex-normalu', chiar daca-i avocat parlit. :)

Nu ma așteptam sa înțelegi ceva din ceea ce înseamnă demnitate si loialitate. Tu ai "prietenii" tai, care "se vad". Nene, toți suntem milionari in RON, eu inca nu sunt milionar in euro, așa ca ma pish pe comentariul tau de kako.Amelia nu este si nu a fost proprietatea mea, i-am spus ceea ce aveam de spus. Am futut-o ca un bun membru al acestei comunități si atât. A, am si ajutat-o dar asta este alta treaba. Pana la urma, adevărul este ca Amelia este o pizda buna care merita fututa. Îmi pare rău pt tine ca nu ai ajuns sa o futi si ca acum trebuie sa tragi o laba zdravănă! Vezi ca poate il bagi in joc si pe prietenul tau 'măream. Si ala suferă de vedetism precoce. Adică își suge pula singur!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Florine , spune-i prostului ca io am futut-o pa Amelia .... si culmea mi-a adus-o chiar el  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator FLQ
Postat

Nu ma așteptam sa înțelegi ceva din ceea ce înseamnă demnitate si loialitate. Tu ai "prietenii" tai, care "se vad". Nene, toți suntem milionari in RON, eu inca nu sunt milionar in euro, așa ca ma pish pe comentariul tau de kako.Amelia nu este si nu a fost proprietatea mea, i-am spus ceea ce aveam de spus. Am futut-o ca un bun membru al acestei comunități si atât. A, am si ajutat-o dar asta este alta treaba. Pana la urma, adevărul este ca Amelia este o pizda buna care merita fututa. Îmi pare rău pt tine ca nu ai ajuns sa o futi si ca acum trebuie sa tragi o laba zdravănă! Vezi ca poate il bagi in joc si pe prietenul tau 'măream. Si ala suferă de vedetism precoce. Adică își suge pula singur!

post-131728-0-27763700-1412693182_thumb.jpg

+

post-131728-0-05008200-1412693208_thumb.jpg

+

post-131728-0-45617500-1412693227_thumb.jpg

Bafta

• Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Postat

Imi plac propunerile voastre pentru gasirea unei modalitati de a folosi mai usor forumul :) Eu as vrea sa mai fut vreo citiva ani si daca pot sa imi fac munca mai usoara de ce sa nu incerc  :) Vad ca  traiti din amintiri, multe ,ce-i drept  :) Doar niste ginduri si niste vorbe dar nu ,, D'ale lu Gogu "  :)

Postat

Florine , spune-i prostului ca io am futut-o pa Amelia .... si culmea mi-a adus-o chiar el  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Idiotule, când ai sa încetezi sa îți sugi singur gunoiul ala pe care il numești pula? Ești curios sa aflii ce a spus Amelia despre ... zgârciul tau? Cu multa placere postez aici milogule!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Idiot ca si ; stenul tau! Sunteți singuri acum, va futeți in cur cumva? Așa se pare, hojmalăilor!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

p.s. Era vorba de asistent, sluga dependenta si lipsita de personalitate,aka măream pula bleaga! Marsh bah in pula : lui, tu chia nu ai personalitate handicapatule? Idiot cretin si neterminat, ai si nume de sluga jegoasa!

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.