carmenssita72 Reputație: 0 Postat Martie 20, 2010 Postat Martie 20, 2010 si eu am cateva camasi care mi se inchid pana la sani, dar daca incerc sa inchid mai sus ramane un fel de gaura intre nasturi si asta e la marimea M sau marimea 40 nu stiu cat inseamna 40, asa ca de obicei imi iau un maieu pe dedesubt si inchid camasa pana sub sani, eu am problema ca sunt lata in spate si am si sanii marisori
exquisite Reputație: 2 Postat Martie 20, 2010 Postat Martie 20, 2010 e f important sa va simtiti bine in pielea voastra, dar nici sa crapati de invidie la vederea uneia care are ce arata in definitiv.
miruna Reputație: 0 Postat Martie 20, 2010 Postat Martie 20, 2010 deci eu pot spune ca am avut sanii mari inainte purtam 75 D si era groaznic ca imi gasesc sutien marimea asta ca mi se potrivea si 70 D, dupa ce am dat jos vreo 10 kile sanii mei s-au dus...si din doi pepenasi am ramas cu 2 grefe si sunt mult mai multumita asa, sanii mari naturali mi se pare ca arata groaznic mai ales cand o sa ai vreo 40 ani si o sa atarne cel mai potriviti mi se par si cred ca majoritatea barbatilor prefera sanii cat palma lor sau un pic mai mari
mya Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 Multe din raspunsuri mi s-au parut ipocrite si cauzate de frustrari personale. Normal ca o tipa cu sanii mici va spune ca idealul ei in frumusete este reprezentat de o femeie cu sanii.....mici. Iar chestia cu "cel care pune accent pe sani e un superficial, deci nu merita sa-i acord atentie....." Heeeeello girls! Mai visati mult cu ochii deschisi? Sau visul a devenit deja o convingere personala? Ati auzit de atractie fizica? Ca si exponat al "rasei" feminine, nu inteleg de ce avem impresia ca Care din voi ar putea spune ca gaseste nasul partenerul (de o marime alarmant de mare) sexy? A nu se intelege ca acest "mic" impediment va sta impotriva unei relatii frumoase. (dar totusi, n-ar putea sa aiba si un fizic placut pe langa celelalte calitati morale? )Faptul ca un baiat place o tipa slab dotata in partea de sus (cand el are preferinte invers proportionale) nu inseamna ca va fugi de ea. Poate posteriorul va compensa aceasta carenta. Sau niste picioare frumoase.Faptul ca nu ne-a inzestrat Cel de Sus pe toate cu niste calitati ireprosabile si perfectiune epidermica, nu e sfarsit de lume. Dar nici sa cadem in extrema in care gasim ca e urat ce are celalalt mai bun ca noi.Nu facem parte din corul ingerilor de la Vatican, suntem niste decadenti cu pofte carnale. Ei, so what? I like big boobies.Ca sa fiu on topic, ma incadrez la masura medium. Not small-medium, ci medium. Prietenele ar spune big-medium, dar cum stiu ca intotdeauna se poate mai bine, raman la ideea mea. Si da, salivez (la figurat) cand o vad pe una ca are marimea pe care mi-as dori-o eu, dar asta nu m-a facut sa zic despre ea:" ce bine arata aia, dar sigur e proasta cand deschide gura" sau sa ma complexez aiurea.Fiecare cu ce-i al lui, dar daca avem cat mai multe si cat mai bine proportionate, n-ar suna si nu ar arata rau deloc. Asa ca baietilor care preferati fetele dotate, aveti inca una in fan club. Iar superficialitatea n-are legatura cu implinirea carnala.
georgiana Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 EU cand am slabit... am slabit din degetele de la maini si din celulita de pe ceafa. N-am slabit brusc, caci nu mai aveam din ce sa dau si, in plus era naspa ca azi sa am 120 kg si maine 65... erau probleme mari cu garderoba dupa aia... si nici mult, caci mai am nevoie de corpul meu.
principesa Reputație: 0 Postat Martie 21, 2010 Postat Martie 21, 2010 buna tuturor...am citit multe de aici...si ma bucur f mult ca mai sunt persoane ca voi...eu am sanii f mici si am 23 de ani si sincer sunt dezamagita si nu gasesc nicaieri nici o explicatie..ba chiar un tampit de doctor mi a spus ca imi trebuie nu stiu ce injectii....in ..vena--si alte alea...banuiesc ca nu stia ce vorbea mi se pare aiurea si m am saturat sa m spuna toata lumea..ca mai e timp....oare asa e?
foarte_dragut Reputație: 0 Postat Mai 31, 2010 Postat Mai 31, 2010 mda, urat subiect, urasc silicoanele, fosta, cu care am stat cativa ani, si-a pus silicoane, zici ca puneam mana pe genunchi, in fine, a fost, a trecut, insa in momentul de fata a innebunit si actuala, si ea vrea silicoane, i-am explicat ce si cum insa se pare ca nu intelege, in fine, sper sa nu-si puna
criss Reputație: 556 Postat Mai 31, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Mai 31, 2010 sa fie frumosi... daca naturali sunt frumosi sa ramana asa.... daca nu sa ii imbunatateasca... personal prefer naturali... dar decat naturali urati mai bine siliconati frumosi
Vizitator vai Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2010 Postat Iunie 1, 2010 sa fie frumosi... daca naturali sunt frumosi sa ramana asa.... daca nu sa ii imbunatateasca... personal prefer naturali... dar decat naturali urati mai bine siliconati frumosi cea mai inteligenta conceptie. Asa gandesc si eu ... adica daca femeia nu a fost inzestrata de mama natura cu bustul mare e normal sa faca ceva in privinta asta chiar daca va trebui sa apeleze la bisturiu. Frumosul e un standard si trebuie atins fie cu ce a fost inzestrata femeia fie cu cutitul :fuck:fuck
criss Reputație: 556 Postat Iunie 7, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Iunie 7, 2010 sa fie frumosi... daca naturali sunt frumosi sa ramana asa.... daca nu sa ii imbunatateasca... personal prefer naturali... dar decat naturali urati mai bine siliconati frumosi cea mai inteligenta conceptie. Asa gandesc si eu ... adica daca femeia nu a fost inzestrata de mama natura cu bustul mare e normal sa faca ceva in privinta asta chiar daca va trebui sa apeleze la bisturiu. Frumosul e un standard si trebuie atins fie cu ce a fost inzestrata femeia fie cu cutitul :fuck:fucknu neaparat la marime ma refer... eu unul nu sunt inebunit de marime... ci de forma sanilor.. sfarcurilor... greu de explicat... oricum frumosi tre sa fie.. asta e ideea... si daca o femeie nu e mandra de ce i-a lasat natura.. atunci pentru linistea ei si bucuria barbatului ei poate apela la bisturiu ... personal ii prefer naturali.. chiar daca nu arata perfect... sa fie frumusei macar
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Septembrie 19, 2016 Postat Septembrie 19, 2016 eu sunt pentru silicoane. Nu imi plac sanii mici si nici femeile care nu poseda un bust generos. Asa ca ma multumesc si cu faptul ca nu sunt sani naturali.up
Postări Recomandate