Sari la conținut

sani naturali sau siliconati ?

armean

Postări Recomandate

Postat

silicoanele sunt pt cele chiar au nevoie de ele,,adica nu au deloc numai asa sunt de acord,dar atata timp cat ai ceva si se vede dc sa le puna femeile???si la urma urmei pt ce se pun silicoane??k sa atraga barbatii !!!

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

numai niste sani........nu conteaza in stimularea la max unui barbat .............pot fi uriti si cei mari si cei mici.............depinde proportiile fctie de restul corpului........

Postat

Toti pomeniti numai de sanii mici sau sanii f mari care se lasa....scuzati dar mai exista ssi sani de marime potrivita care tind inspre mari....aia sunt cei mai doriti,ha ha

Postat

Sanii mici si sanii foarte mari nu se vor compara niciodata cu sanii maricei,aia sunt cei mai frumosi si cred k oriarui barbat ii plac...i

Postat

oameni buni sunt atat de multe lucruri despre care putem vorbi incat ar fi bine sa ne indreptam atentia catre cele care prezinta interes.literatura ar fi un domeniu ca am uitat sa citim .sa ne fie rusina ca nu mai avem subiecte serioase.

Postat

da pretentios mai esti matale ,din aia nu din ailalti nu dar de care dracu?a de tiganca stai linistit ca si sanul de tiganca se fleoscaie caq ele sunt invatate sa faca multi puradei si ajung cu bidoane unele dintre ele in loc de sanu intelegi matale?

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
CAND IUBESTI O FEMEIE ' date='O IUBESTI CU TOT CE ARE EA ![/quote']Romanticule :D:P:P:P

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

sani mici sunt mai frumosi pt k sunt mai fermi si nu prea sunt sanse sa se lase:Xdecat silicoane sau sani mari ..mai bine micuti si jucausi

Postat

Nu-mi plac sanii cat nuca ; nu-mi plac silicoane ; nu-mi plac sani care cand merge prea repede....calca pe ei si se inpiedica....; nu-mi plac sani pe care pe unul ma culc, iar cu celalalt ma invelesc.......

Postat

Nu are importanta , daca sunt mari sau mici , dar cand vezi o pereche de sani impozabili in lupta cu o bluza stramta sunt ferm convins ca toti masculii opteaza ptr. cei mari.

Postat

sani mici pt ca sunt frumosi , rotunzi si tari . Prietena mea are sanii mici si ii ador

Vizitator vai
Reputație: 0
Postat

Imi plac femeile cu sanii (mai este femeia snur ,fara tazte fara fund) acum ca sunt mai mari sau mai mici ? nu mai conteaza :D)

Postat

nu pot intelege de ce se pune intrebarea aceasta???...si daca vrei femeie cu sani mari si nevastata nu are ...asta e ...si invers daca nevastata e laptareasa si ai vrea ceva mai suplu tot nu ai ce face !! asta e viata si deaceea este foarte interesanta pentru ca nu putem avea tot timpul ceea ce dorim !!

Postat

Un barbat vrea sa se insoare si are dificultati in a alege dintre trei posibile candidate. Le da fiecareia cate 5.000 $ cadou si asteapta sa vada ce fac ele cu banii.Prima tipa isi faca o transformare estetica totala. Se duce la un salon de lux unde are parte de cele mai scumpe tratamente faciale si cosmetice... coafura, manichiura, machiaj, pedichiura, uleiuri si altele. Apoi isi cumpara cateva randuri de haine si se imbraca foarte frumos pentru barbat, spunandu-i ca a facut toate astea ca sa fie mai frumoasa si mai atractiva pentru el, fiindca il iubeste asa de mult.Tipul ramine impresionat.A doua tipa se duce sa-i cumpere barbatului cadouri: un set nou de crose de golf, componente performante pentru calculator si haine scumpe. Cand ii prezinta cadourile ii spune ca a cheltuit toti banii pentru el fiindca il iubeste asa de mult. Din nou, tipul e impresionat.A treia tipa investeste banii in actiuni profitabile. Inmulteste de cateva ori cei 5.000 $. Ii da inapoi tipului cei 5.000 $ ai lui si restul ii reinvesteste intr-un cont comun. Ii spune apoi ca vrea sa economiseasca pentru viitorul lor impreuna fiindca il iubeste asa de mult. Evident, barbatul e din nou impresionat.A stat el si s-a gandit un timp indelungat la cele trei femei si la cum au folosit ele banii primiti. ...

Postat

Din punctul meu de vedere marimea bustului este importanta.Eu prefer sanii mai mari.Asta nu inseamna ca am refuzats au refuz sanii mai mici.Fiecare este asa cum este, nu mi se pare un defect marimea sanilor(desi unele fete se plang ca ii au prea mici, iar altele -culmea- prea mari!!!!!)Dpdv atractiv, majoritatea barbatilor prefera sanii mai dezvoltati:D.

Postat

eu am sani micuti.. dar nu sunt complexata de acest lucru, mai ales ca eiarata foarte bine, sunt fermi, foarte rotunzi, nu sunt deloc lasati si suntproportionali cu restul corpului.. parerea baietilor? pai.. pana acum am atrasbaiati datorita farmecului meu, chipului meu, felului in care gandesc si suntmai mult decat multumita, in schimb.. parerea fetelor? multe colege din liceuglumeau pe seama mea ca nu am sani deloc, iar ele sunt dotate.. pacat catocmai acele fete aveau sanii lasati si creier ioc..

Postat

Cred ca numai baietii de o anumita varsta tin cont de marimea sanilor atunci cand vor sa se cupleze :) Aia imaturi care vor cu disperare sa-si impresioneze prietenii cu o "gagica buna".Un baiat care te place cu adevarat te va place fie ca ai sanii mari, fie ca ai sanii mici.Si cum spuneti voi, e mai important sa fii bine proportionata

Postat

Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar din ce-am observat eu pe strada, fetele si fetitele vopsite blond au parul foarte uscat, iar atunci cand cresc radacinile arata neingrijit. Nu degeaba parul se numeste podoaba capilara. Un par sanatos si frumos chiar pune in evidenta chipul si-l infrumuseteaza. Poate barbatii nu observa daca parul este deteriorat, dar mie o persoana sanatoasa mi se pare automat frumoasa, cred.. Noi putem sa ne dam cu parerea ca am prefera o persoana inalta sau cu ochii verzi sau cu parul blond, dar la final conteaza foarte mult atractia dintre doua persoane. O femeie are sau nu are farmec (pt unii poate sa aiba, pt altii nu) si poate avea acel farmec si daca are sanii mici si daca ii are mari si daca ii are lasati si daca ii are fermi si daca e blonda, bruneta, satena sau roscata sau alba..

Postat

sincer, mie mi se pare ca brunetul scoate in evidenta mult mai bine trasaturile..clasicul "blonda cu ochi albastri" incepe sa ma plictiseasca..e frumoasa combinatia, recunosc, dar din ce in ce mai multe fete cu ochi albastri se vopsesc blonde..cand brunetul li se potriveste mai mult..dupa parerea mea..o sa pun mai incolo o poza cu megan fox,bruneta/saten inchis..perfect woman for me :) sa vad eu ce blonda o egaleaza :))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...