Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:Doar deplasari
  • Oras:Doar deplasari
Postat

Poate nu a deranjat-o nimic,dar intre timp s-a imprietenit cu papusa maro , aia cica nu are burta

Vad ca a inceput sa te manance ceva

• Oras:haihui
  • Oras:haihui
Postat

Vad ca a inceput sa te manance ceva

Crezi? Tu esti cea care se baga in discutii

• Oras:constanta
Postat

despre cine vorbiti !!!! parerea mea este sa o ardeti pe alte forumuri  nu mam fututcu femei sa para nemultumite ...va urez spor la discuti in alta parte

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

un update ceva cu ce mai prestezi, daca mai prestezi si la ce pret....? :D

Postat

un update ceva cu ce mai prestezi, daca mai prestezi si la ce pret....? :D

da lucrez preturile sant aceleasi  

150 h   80 fin  pent detali ma gasesti la tel 0734327090

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

pisy scumpo, pe linga mara , mai apar inca doua fete , ai colege noi?

una mi se pare chiar interesanta , asteptam vesti bune.

Postat

pisy scumpo, pe linga mara , mai apar inca doua fete , ai colege noi?

una mi se pare chiar interesanta , asteptam vesti bune.

nu mai am nici o colega deocamdata

• Oras:Constanta
Postat

La Multi Ani Andra ! Frumoase poze !

Ai inceput programul pe 2016 ? da-ne si noua mai multe detalii ..   In ce interval orar si zona te putem gasi. Mai ai colega ? dak da..cine ? etc

• Like 1
Postat

M-a mancat in fund si am sunat. Imi spune locatia(dupa cora spre gara intr-un bloc cu 4 etaje). Ajung acolo si imi deschide o faptura uratica intr-un halat. Foarte flegmatica si abia daca imi raspundea la putinele intrebari pe care i le-am pus. Ajunsi in dormitor, se dezbraca si ma bucur ca totusi arata binisor. Ii dau un milion(ceea ce e cam mult pentru un numar). La fel de scumpa era si la vorba asa ca m-am intins si i-am ocupat gura, ca si asa nu prea o folosea. Oralul de un 5. Mi-a supt doar capu' :). Normal 4, mecanic si cu un "ahh" pe alocuri. Apartament uratel si trist-6. Aspect 8, Igiena-ori i-a murit subratul, ori miroseau asternuturile asa ca mi-am folosit imaginatia la maxim ca sa imi depun icrele in prezervativ si pa. Am dat un milion de pomana... Bafta la pompat

• Like 6
  • Minus 2
Postat

M-a mancat in fund si am sunat. Imi spune locatia(dupa cora spre gara intr-un bloc cu 4 etaje). Ajung acolo si imi deschide o faptura uratica intr-un halat. Foarte flegmatica si abia daca imi raspundea la putinele intrebari pe care i le-am pus. Ajunsi in dormitor, se dezbraca si ma bucur ca totusi arata binisor. Ii dau un milion(ceea ce e cam mult pentru un numar). La fel de scumpa era si la vorba asa ca m-am intins si i-am ocupat gura, ca si asa nu prea o folosea. Oralul de un 5. Mi-a supt doar capu' :). Normal 4, mecanic si cu un "ahh" pe alocuri. Apartament uratel si trist-6. Aspect 8, Igiena-ori i-a murit subratul, ori miroseau asternuturile asa ca mi-am folosit imaginatia la maxim ca sa imi depun icrele in prezervativ si pa. Am dat un milion de pomana... Bafta la pompat

ai mai nute cred cai intrat cu mine 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...