carillo fuentes Reputație: 23 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: mars in mortii ma-tii Oras:in maica-ta Telefon: mars in mortii ma-tii Oras:in maica-ta Postat Decembrie 6, 2016 este gusteri multi la noi la mare 2
sweet pysy Reputație: 180 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 16, 2016 Cu acelasi cearceaf.dar de unde sti tu ca nu am mai multe seturi teai uitat cumva la mn am sifonier........
doncta Reputație: 2294 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Decembrie 16, 2016 dar de unde sti tu ca nu am mai multe seturi teai uitat cumva la mn am sifonier........dar de unde sti tu ca nu m-am uitat la tine in sifonier?
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2016 Postat Decembrie 16, 2016 dar de unde sti tu ca nu am mai multe seturi teai uitat cumva la mn am sifonier........ Esti doar o tarfa,tarfo! Mirosi a tarfa,tarfo! Iubitu' tau,prostu' cartierului Va-gi-nul tau infocat de boli venerice ,coaiee Iti zic eu,n-ai cunoscut iubirea Nu incurca dorinta cu firea,taci Nu ma face ca te las gas Hai iesi acasa,sau mars in portbagaj! Nu mai as sta la tine,nici pentru faima N-as da in tine nici c-o duba de jandarmi Parfum ieftin gen suleschin,shaorma,prafuri,destin Va credeti doamne,printre tarani Defapt voi,va futeti pe bani! Cum a fost,bro? Bine,bro! Cum,bro? Gen: Pase,Pase,Gol,joc la misto ca Ronaldo! 2 1
sweet pysy Reputație: 180 Postat Decembrie 19, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 19, 2016 Esti doar o tarfa,tarfo!Mirosi a tarfa,tarfo!Iubitu' tau,prostu' cartieruluiVa-gi-nul tau infocat de boli venerice ,coaieeIti zic eu,n-ai cunoscut iubireaNu incurca dorinta cu firea,taciNu ma face ca te las gasHai iesi acasa,sau mars in portbagaj!Nu mai as sta la tine,nici pentru faimaN-as da in tine nici c-o duba de jandarmiParfum ieftin gen suleschin,shaorma,prafuri,destinVa credeti doamne,printre taraniDefapt voi,va futeti pe bani!Cum a fost,bro?Bine,bro!Cum,bro?Gen: Pase,Pase,Gol,joc la misto ca Ronaldo! haha ce comic esti . asta meste meseria nam cesa comentez.dar va gasiti cate uni sa latrati ca asta puteti sa faceti ca in rest blablabla Fiecare avem cate un rost pe acest pamant prin orice am face fiecare din noi .Nu inteleg ce folos are sa judecam pe alti ,Dumnezeu este cel ce ne judeca pe fiecare .
sweet pysy Reputație: 180 Postat Decembrie 19, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 19, 2016 poze recente pwp:* * * ) 8
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 20, 2016 Bravo Pisy...sti cinticu ala: "Esti frumoasa da iesti proasta" ??? Ei bini, frumoasa nisi pi diparti...ka cur nai, şold nai, burta ai...da ciel moi important...di proasta...bubui !!! Mieri krismăs fă !!! 1 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 20, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 20, 2016 poze recente pwp:* * * )Fiecare are un rost fata moșului CRĂCIUN !!! Stai liniștita atâta timp cât merge corpul dai bice !!! Ma ocup la anul de tine sa ti fac un up ca sa numai fie lumii rea !!!
sweet pysy Reputație: 180 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 20, 2016 Bravo Pisy...sti cinticu ala: "Esti frumoasa da iesti proasta" ??? Ei bini, frumoasa nisi pi diparti...ka cur nai, şold nai, burta ai...da ciel moi important...di proasta...bubui !!! Mieri krismăs fă !!!esti tare draga bravo tie ca esti ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ................
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 20, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 20, 2016 esti tare draga bravo tie ca esti ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ................ Bahhhh eu te plac ce mai vrei ??? Mai dai in sânge pe toți 1 8
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 20, 2016 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,............................. )))))) 1 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 20, 2016 Pisy...hai fa o fața di proasta pientru Zerrcore ! Ti plaşi fă...si dăştia îs putini !!! ))))) 1
sweet pysy Reputație: 180 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 20, 2016 Bahhhh eu te plac ce mai vrei ??? Mai dai in sânge pe toți Ms esti dragut dar nu mise pare corect ca tot felul de ciudati sasi spuna parerea care nici macar nau habar cine sant si cum sant de fel nu cum face acest amelia cu nume de femeie la cat vorbeste in numele unei femei cred ca osase apuce de supt pula cai curge apan gura lacat cacat ii iese din gura fara a avea habar de mine
sweet pysy Reputație: 180 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 20, 2016 Pisy...hai fa o fața di proasta pientru Zerrcore ! Ti plaşi fă...si dăştia îs putini !!! )))))sugeo
sweet pysy Reputație: 180 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 20, 2016 Pisy...hai fa o fața di proasta pientru Zerrcore ! Ti plaşi fă...si dăştia îs putini !!! )))))pt tn
sweet pysy Reputație: 180 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 20, 2016 ia amelia cine ne poate judecahttps://youtu.be/jzH7EAg9cvY
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 20, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 20, 2016 Bahhhh eu te plac ce mai vrei ??? Mai dai in sânge pe toți Ms esti dragut dar nu mise pare corect ca tot felul de ciudati sasi spuna parerea care nici macar nau habar cine sant si cum sant de fel nu cum face acest amelia cu nume de femeie la cat vorbeste in numele unei femei cred ca osase apuce de supt pula cai curge apan gura lacat cacat ii iese din gura fara a avea habar de mine Știu ce zici , e problema mea ca te plac nu cred ca e problema cuiva încă nu am cerut cuiva ceva , ți-am zis ceva numai pune la suflet tot , toți au loc pe lume si in lume ! 1 8
sweet pysy Reputație: 180 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 20, 2016 Știu ce zici , e problema mea ca te plac nu cred ca e problema cuiva încă nu am cerut cuiva ceva , ți-am zis ceva numai pune la suflet tot , toți au loc pe lume si in lume !adevara toti avem loc pe lume si in lume dar multi nau loc de lume 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 20, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 20, 2016 adevara toti avem loc pe lume si in lume dar multi nau loc de lumeScumpa mea lasă inim pace dale pace , vezi ca ți-am scris un mesaj privat , atâta vreme cât eu zic ceva apăi crede ma ca știu ce zic așa s romanii toți !!!
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 20, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 20, 2016 Pe toți ii fute grija de ceilalți vb aia invidia e mare rău !!! 2 8
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 21, 2016 "Ms esti dragut dar nu mise pare corect ca tot felul de ciudati sasi spuna parerea care nici macar nau habar cine sant si cum sant de fel nu cum face acest amelia cu nume de femeie la cat vorbeste in numele unei femei cred ca osase apuce de supt pula cai curge apan gura lacat cacat ii iese din gura fara a avea habar de mine" Fă deformato...fă retardo...poi io di nu şteiam cie zik taşeam dreaq din gura. Io imi spun parierea ka stu iexact...ku lux di amanunt...cie fiel di tîrîtura iesti tu fă !!! Fa tu an afara di faptu ka iesti prostia intruchipata...iesti cia moi antifutut zdreanta ci o iexistat vrodata pi planieta aista mondiala. Cind pleaca cleientu dila tini ari tendinta sa fuga direct acasa si sasi ia copkii la palme din prima...sa najunga dreaq cumva ka tini !!! Fa tu trebe sa ma roji sa ma cac an cutia ta craniana...ka ie singura cali an cari ti destepti si tu !!! )))))))) 1 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 21, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 21, 2016 "Ms esti dragut dar nu mise pare corect ca tot felul de ciudati sasi spuna parerea care nici macar nau habar cine sant si cum sant de fel nu cum face acest amelia cu nume de femeie la cat vorbeste in numele unei femei cred ca osase apuce de supt pula cai curge apan gura lacat cacat ii iese din gura fara a avea habar de mine"Fă deformato...fă retardo...poi io di nu şteiam cie zik taşeam dreaq din gura. Io imi spun parierea ka stu iexact...ku lux di amanunt...cie fiel di tîrîtura iesti tu fă !!! Fa tu an afara di faptu ka iesti prostia intruchipata...iesti cia moi antifutut zdreanta ci o iexistat vrodata pi planieta aista mondiala. Cind pleaca cleientu dila tini ari tendinta sa fuga direct acasa si sasi ia copkii la palme din prima...sa najunga dreaq cumva ka tini !!!Fa tu trebe sa ma roji sa ma cac an cutia ta craniana...ka ie singura cali an cari ti destepti si tu !!!)))))))) Hamelia Hamelia Ul amliiiiaaaaaTanti Amelia Madam Amelia Tat cu vb urate ??? Ce zice Împăratul împăraților când mai sunt 4 zile pana la Crăciun ???mi se pare ca nu vrei deloc sa vb frumos fiți mai buni ca ii loc sub soare , invidia lăcomia nasc monștrii din noi Doamne ocrotește pe romani ! Fata ista te o încurcat ??? Sau te o zdruncinat cumva ? N-am nimic cu dansa ca nu is peste eu ei , dara când văz atâta mâncărime hmm nu-i frumos deloc ! Dacă tu erai cu capu gol și fâșiei fai fumeie ??? 1 8
ul amelia Reputație: 10212 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 21, 2016 Mda...ai si tu driptati !!! Io ziseam ka doar pisti 4 zile sa fiu si io moi buna...da doar pientru voi, ka io is mulsulmanca. Iara dak vb di monstri...Doamni cio putut sa iasa din mini azi di dimineata !!! Cre ka monstru constipari so razbunat pi mini. Sau poati iera Pisy ?! Da ka sa ni antielejim romanestie...sa sti mataluta domnu Zerrcore ka io fix asta fak pi topingu aista...îi ocrotiesc pi romani...sa nu se duca la Pisy !!! Adik ii protijiez...cit pot si io si cit au iei minte sa asculti...ca la bani aistia sint multi multi fete cari ofiera cive incomiensurabil moi di calitati dicit nervi pi cari ii fasi la tati proasta asta. Credima ka stu ci zik...iara di nu ma crezi, vino si cercieteaza. Da iti spun io ka Pisy iti da teapa sin ziua di Craşun !!! Merry Krizmas !!! 1 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 21, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 21, 2016 I-o Cs zic mmm Meri a lu criszmas !!!! Viit mea iubita ai pe interes deci ai marfa !!! Las-o și pe ea sa stele de sărbători mai cileanu !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum