Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Ce ai fai, limbrici pe tastatura!? Esti inconfundabil coane, cu toate basinile din cap, cine te cunoaste ... te stie! Deh, lumea a votat aici cine este labagiul, ai ales sa revii cu pizda-n gat!

• Like 1
  • Oras:Undeva
Postat

Stai asa ka nui asa...futalaule ku carici de un inch ! :)))))

Io țeam zis...tu iesti prost si kear nu prişepi...ieşti fooooarti important pientru mini...moi alies akuma...ka ma tii angrenata pîn la 5000 di postari. Porma, cînd meating obectivu...ti spîrcuiesc ku diaree daia apa chioara. Probliema ie...sa nuti placa naibii...ka porma o sa stai doar la.curu mieu sa ti spîrcuiesc miereu !!!

:))))))

Fa zdreanta dracului, odata cu postarile tale merg si ale mele, la asta nu te a ajutat sa te gandesti creierul ala al tau de aluna, nu i asa? Ai grija ca e sezonul veveritelor, sa nu ti l manance , ca ar fi pacat! :)) PS : VEZI CA AI INCEPUT SA LE STAI LA OAMENI IN GAT DEJA ( SI PE BUNA DREPTATE!)

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Nu stu la cini ti riferi...da Lisandru nui om !!! Tu iesti Steve Hawkins pi linga iel !!! :)

P.s. Io cred ka tii iti stau ciel moi adinc an gat !!! Da ku tata lunjimea di adinc !!! :)))

P.p.s. Dicit sami maninci veverita aluna...nu vrei tu ka sami papi.....lindicu ??? :)))))

• Like 1
Postat

Fa zdreanta dracului, odata cu postarile tale merg si ale mele, la asta nu te a ajutat sa te gandesti creierul ala al tau de aluna, nu i asa

Ti rog vorbieste frumos...ka io nus zdrianta...da ? Io team moi zis cas steuardesa !

Prostule...postarili tali...ti duc la 500 sa zisim...si nu ansiamna nisiun cacat ! Mie imi trebe 200 ka sa fiu mova...adica Platinum Member...nu ca ar fi ala un mari cacat...da cum team zis...am target. Si io vriau sa fak asta pin la un an di activitati pi Nimfo. Io vorbiam di mult di targhetu asta...si kear spuniam ka mii imi trebe o proasta...ku cari sa ma cert...zilnic...ka sa fac postarili. Ghici cie...moi bini ka o proasta ie doar un prost !!!

;)

• Like 1
Postat

Ti rog vorbieste frumos...ka io nus zdrianta...da ? Io team moi zis cas steuardesa !

Prostule...postarili tali...ti duc la 500 sa zisim...si nu ansiamna nisiun cacat ! Mie imi trebe 200 ka sa fiu mova...adica Platinum Member...nu ca ar fi ala un mari cacat...da cum team zis...am target. Si io vriau sa fak asta pin la un an di activitati pi Nimfo. Io vorbiam di mult di targhetu asta...si kear spuniam ka mii imi trebe o proasta...ku cari sa ma cert...zilnic...ka sa fac postarili. Ghici cie...moi bini ka o proasta ie doar un prost !!!

;)

Daca vrei culoarea mov, spune! Ca iti fac eu gaura curului mova si daca vrei ti o fac la pachet cu tot cu ochii! :)))) Dezaxato mintal! :)))

• Like 1
Postat

Tu sami dai pelea napoi,

Tu cari nu ai un coi,

Sa ti bucuri cu mirare,

Kã lai facut mare mare,

Da si ku putin bulan,

Ti stropeştie pi muian.

Pac pac !!! :))))),,,,),

Ai vazut cîți or rîs di tini...subectu artei mieli ? Moi multi dicît tior punctat ricenziili tali di rahat ! Prostule !!!

:)))))))

• Like 1
Postat

Ai vazut cîți or rîs di tini...subectu artei mieli ? Moi multi dicît tior punctat ricenziili tali di rahat ! Prostule !!!

:)))))))

Te mai violeaza tactu din cand in cand?

• Like 1
Postat

Vallientinoooo...Uleiosulieeee...Hindeleeee...undi iesti ???? :)

Tu viezi cit moi am ? Las cati spun io ka tu iesti pria prost sa fasi calcule. Mooi am 25 di postari. Porma nu ti moi bag an siama...ka meam tierminat nivoia di tini si iesti pria prost ka sa fi distractiv.

Vriau sa prisepi ka doar mam folosit di tini ! Altciva stu ka ie greu sa prisepi...da straduiestite sa antieleji asta...oi fost folosit ka o cirpa di sters jegu. Dupe cie sio facut triaba...o arunci dao dreaq di cirpa !!!

:)))))))))))

Postat

Nu stu la cini ti riferi...da Lisandru nui om !!! Tu iesti Steve Hawkins pi linga iel !!! :)

P.s. Io cred ka tii iti stau ciel moi adinc an gat !!! Da ku tata lunjimea di adinc !!! :)))

P.p.s. Dicit sami maninci veverita aluna...nu vrei tu ka sami papi.....lindicu ??? :)))))

Te-n noroc cu "moldoveneasca" ta de travestit jegos!
  • Like 2
Postat

donez si eu 200 de grame de sloboz

fa rapanoasa tu ai kile de zloboz prin sange circulat si reciclat, daca te taie vreun baboi pe tine iese sloboz

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...