sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 8, 2016 Buna ce tarife ai?sex oral ne pro normal pro 80 fin 150 h
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 9, 2016 ai mai nute cred cai intrat cu mine Ba crede-ma. Sau ca sa vorbesc pe limba ta : "s-a mor io credema cam intrat cu tine". Am dat si detalii mai sus, deci nu am visat. 2
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 12, 2016 Ba crede-ma. Sau ca sa vorbesc pe limba ta : "s-a mor io credema cam intrat cu tine". Am dat si detalii mai sus, deci nu am visat.tu sti mai bine,, mai ales ca teai jurat pe tine te cred
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 12, 2016 la parter ,impreuna cu irina ppitica de la bucuresti? parca ea avea o colega andrada,daca imi amintesc bine.inseamna ca a revenit in constanta, singura. eu sunt convins ca Fatuca a lucrat in București.
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 12, 2016 sex oral ne pro normal pro 80 fin 150 hSi mie de ce mi-ai luat 100 pt o finalizare? Aveam cingo-n par, sau m-ai vazut mai bine imbracat? Ca-mi da cu virgula. 2 2
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 12, 2016 Si mie de ce mi-ai luat 100 pt o finalizare? Aveam cingo-n par, sau m-ai vazut mai bine imbracat? Ca-mi da cu virgula.boss daca ti-ai dat drumu in gura ei, iti explic eu de ce ti-a luat 100 ron, 20 de lei reprezinta serviciul EXTRA din ce stiu cand am fost ultima data la ea asa ii placea sa negocieze
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 13, 2016 eu sunt convins ca Fatuca a lucrat in București.da am lucrat la Bucuresti-o perioada
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 13, 2016 da am lucrat la Bucuresti-o perioada ai lucrat pe bd unirii?
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 13, 2016 Si mie de ce mi-ai luat 100 pt o finalizare? Aveam cingo-n par, sau m-ai vazut mai bine imbracat? Ca-mi da cu virgula.ha ha, nu erai mai simpatic poate me-ai lasat tu Ca dak erai mai imbracat nu te plangeai de 20 de ron puisor
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 13, 2016 ai lucrat pe bd unirii?nu,bratianu soveja dezdrobiri
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 13, 2016 nu,bratianu soveja dezdrobiri ai lucrat pe bd unirii?a da in bucuresti
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 13, 2016 a da in bucurestiin 2014 sc uitasem
talibanu Reputație: 9751 Postat Ianuarie 13, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Ianuarie 13, 2016 ha ha, nu erai mai simpatic poate me-ai lasat tu Ca dak erai mai imbracat nu te plangeai de 20 de ron puisorSi daca era mai dezbracat?
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2016 ha ha, nu erai mai simpatic poate me-ai lasat tu Ca dak erai mai imbracat nu te plangeai de 20 de ron puisorNu ma plang de 20 de ron. De fapt nici nu ma plang. Dar atata timp cat ai postat aici niste preturi, presteaza in plm cu preturile alea. Nu aveam cum sa-ti las eu mai ales ca am plecat nesatisfacut. Ai vrut sa-ti scoti tigarile, sau cum?
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2016 boss daca ti-ai dat drumu in gura ei, iti explic eu de ce ti-a luat 100 ron, 20 de lei reprezinta serviciul EXTRA din ce stiu cand am fost ultima data la ea asa ii placea sa negocieze Nu a facut finalizare orala. Nici macar nu am intrebat-o daca face. Si chiar daca facea nu aveam sanse sa-i umplu gura pentru ca ce face ea se numeste tentativa de oral. 2
victor24ct Reputație: -359 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 13, 2016 o mare scarba. cu ocazia asta m-am convins ca este nefrecventabila.
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2016 o mare scarba. cu ocazia asta m-am convins ca este nefrecventabila.S-o fi vazut cu ce sictir m-a primit de ziceai c-am venit sa-mi dea ea bani, nu eu. Ba si nu-mi pare rau de 20 de lei ca tot zicea ea. Putea sa ma faca si de 1 leu ca tot cacatu' ala era. Macar daca ma futea de 100 de lei, dar si-a batut joc. 2
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 13, 2016 uite victoras, andra de exemplu , nu concepea sa faca finalizare orala sub nici o forma .la a doua vizita , am reusit sa o conving , apoi a introdus serviciul in meniu , pt 20 ron extra , la alegerea ei .eu i-am spus atit :sint fete destule care cer 80 si fac si finalizare orala , poti incerca si tu , asa incit vei avea sansa la mai multi clienti interesati de asta.ea a gasit calea de mijloc , s-a hotarit sa ofere serviciul pentru o mica suma in plus.fata de mine s-a comportat onorabil , dar ar putea sa tina mai mult cont de ceea ce doreste clientul si sa fie mai des binedispusa, pentru ca are ce oferi , cred ca atitudinea ei o trage de multe ori in jos.
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 13, 2016 uite victoras, andra de exemplu , nu concepea sa faca finalizare orala sub nici o forma .la a doua vizita , am reusit sa o conving , apoi a introdus serviciul in meniu , pt 20 ron extra , la alegerea ei .eu i-am spus atit :sint fete destule care cer 80 si fac si finalizare orala , poti incerca si tu , asa incit vei avea sansa la mai multi clienti interesati de asta.ea a gasit calea de mijloc , s-a hotarit sa ofere serviciul pentru o mica suma in plus.fata de mine s-a comportat onorabil , dar ar putea sa tina mai mult cont de ceea ce doreste clientul si sa fie mai des binedispusa, pentru ca are ce oferi , cred ca atitudinea ei o trage de multe ori in jos.E una sa ofere finalizare orala cu 20 lei extra si alta e sa o intrebi care-i tariful pentru un numar si sa spuna 100 de lei. Daca n-ai chef sa te futi, fa in plm curat, uita-te la un film, fa-ti poze, da-ti foc. Da nu imi cere mie cat nu faci. Si daca imi ceri, presteaza macar si iti speli pacatele. Acum trage de volan, ca nu am fost la ea. 2 2
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 13, 2016 selectia se face intotdeauna in mod natural, mindrele care sint grijulii cu clientii ,ii pastreaza , cele care sint bosumflate ,ii pierd. 1 3
victor24ct Reputație: -359 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 13, 2016 mi-ai intrat definitiv la suflet cu apelativul "victoras"
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 14, 2016 Si daca era mai dezbracatil futeam gratis ca era foarte frig afara
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 14, 2016 o mare scarba. cu ocazia asta m-am convins ca este nefrecventabila.un mare b--- esti tu ca nusti despre ce este vorba
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 14, 2016 Oare avem un nesatisfacut pe aici !!!Sau fac parte din acei clienti care prin prezeta lor in acest forum doar saboteaza femeile cu pretecstu eu sant dupe forum ce zici dupe ce terminam iesim putin la o cafea sau pela mine si osa am grija sate ajut cu clienti sati fac recenzi frumoase iti aduc clienti ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,E si atunci eu venind din start cu refuzul ,,, el ori chipurile a intervenit ceva si trebuie sa plece urgent sau ,,OK raman o finalizare iar comportamentul lui devine umpik ne adecvat actului in sine iar atunci apar si neplacerile ,,,,,,,,,,Am aproape trei ani de cand practic aceasta meserie iar in tot acest timp cred cam avut in jur de 100 de cl care au plecat fara asi da drumu ,iar din acestia mai multi de jumate din ei erau fumati drogati foarte beti dar asta nu inseamna ca nu sau simtit si bine ,,,,,,Iar restul au fost : si cu alte prosti cam astia sant cei aproape 100 Sand ok cu cei okvreu placere vrei placere atunci o avem reciproc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum