cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 14, 2016 Am aproape trei ani de cand practic aceasta meserie iar in tot acest timp cred cam avut in jur de 100 de cl care au plecat fara asi da drumu ,iar din acestia mai multi de jumate din ei erau fumati drogati foarte beti dar asta nu inseamna ca nu sau simtit si bine ,,,,,,Interesant, eu in cei 3 ani jumate am avut 5 domni care nu au reusit sa finalizeze
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 14, 2016 Interesant, eu in cei 3 ani jumate am avut 5 domni care nu au reusit sa finalizezeieu lucrez mai mult noaptea
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 14, 2016 Oare avem un nesatisfacut pe aici !!!Sau fac parte din acei clienti care prin prezeta lor in acest forum doar saboteaza femeile cu pretecstu eu sant dupe forum ce zici dupe ce terminam iesim putin la o cafea sau pela mine si osa am grija sate ajut cu clienti sati fac recenzi frumoase iti aduc clienti ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,E si atunci eu venind din start cu refuzul ,,, el ori chipurile a intervenit ceva si trebuie sa plece urgent sau ,,OK raman o finalizare iar comportamentul lui devine umpik ne adecvat actului in sine iar atunci apar si neplacerile ,,,,,,,,,,Am aproape trei ani de cand practic aceasta meserie iar in tot acest timp cred cam avut in jur de 100 de cl care au plecat fara asi da drumu ,iar din acestia mai multi de jumate din ei erau fumati drogati foarte beti dar asta nu inseamna ca nu sau simtit si bine ,,,,,,Iar restul au fost : si cu alte prosti cam astia sant cei aproape 100 Sand ok cu cei okvreu placere vrei placere atunci o avem reciprocUat lenguegi iz deat căz ai dont andarstend... Imi vin in minte o gramada de moduri de a te jigni dar aleg sa stau rezemat. O sa-ti spun doar ca te futi si te porti exact cum vorbesti. 3 2
xfirex Reputație: 35 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 14, 2016 Andra nu mai are de mult 19 ani ar trebui sa-i schimbam topicu in Andra cea tacuta si plictisitoare
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 14, 2016 ieu lucrez mai mult noapteaAr trebui sa îți plătească overtime-ul!
mada69 Reputație: 6826 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 bratianu soveja dezdrobiriai locuit/lucrat si in zona ciresica in urma cu 2-3 ani?
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 14, 2016 Oare avem un nesatisfacut pe aici !!!Sau fac parte din acei clienti care prin prezeta lor in acest forum doar saboteaza femeile cu pretecstu eu sant dupe forum ce zici dupe ce terminam iesim putin la o cafea sau pela mine si osa am grija sate ajut cu clienti sati fac recenzi frumoase iti aduc clienti ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,E si atunci eu venind din start cu refuzul ,,, el ori chipurile a intervenit ceva si trebuie sa plece urgent sau ,,OK raman o finalizare iar comportamentul lui devine umpik ne adecvat actului in sine iar atunci apar si neplacerile ,,,,,,,,,,Am aproape trei ani de cand practic aceasta meserie iar in tot acest timp cred cam avut in jur de 100 de cl care au plecat fara asi da drumu ,iar din acestia mai multi de jumate din ei erau fumati drogati foarte beti dar asta nu inseamna ca nu sau simtit si bine ,,,,,,Iar restul au fost : si cu alte prosti cam astia sant cei aproape 100 Sand ok cu cei okvreu placere vrei placere atunci o avem reciprocA, si crede-ma ca la cum vorbesti, cum te porti si cum te futi nu te-as invita nici sa-mi cureti incaltamintea. Nu ca ar fi de la "ghes" dar e injositor pentru incaltaminte. Si ca tot veni vorba de guess cred ca ai calcat in scuipatul Roxanei sau ceva de ai atitudinea asta. Si ai grija ca te incurci in cuvinte pe care nu le cunosti. Si pentru ca e aiurea sa pateasca si altii ce am patit eu cel putin, o sa mai intru pe aici sa-ti fac niste antireclama. Am auzit ca ai fi lucrat cu Irina dar se pare ca n-ai invatat nimic de la ea. 2
roxana2 Reputație: 565 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Ianuarie 14, 2016 A, si crede-ma ca la cum vorbesti, cum te porti si cum te futi nu te-as invita nici sa-mi cureti incaltamintea. Nu ca ar fi de la "ghes" dar e injositor pentru incaltaminte. Si ca tot veni vorba de guess cred ca ai calcat in scuipatul Roxanei sau ceva de ai atitudinea asta. Si ai grija ca te incurci in cuvinte pe care nu le cunosti. Si pentru ca e aiurea sa pateasca si altii ce am patit eu cel putin, o sa mai intru pe aici sa-ti fac niste antireclama. Am auzit ca ai fi lucrat cu Irina dar se pare ca n-ai invatat nimic de la ea.Uite cum zice lumea ca ma mananca coaja , pai cum sa nu ma pape daca voi ma tot pomeniti si incep sa sughit ! 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 14, 2016 Uite cum zice lumea ca ma mananca coaja , pai cum sa nu ma pape daca voi ma tot pomeniti si incep sa sughit !Bucurate primesti un marketing 100% moca fiecare fata pe pagina ei are cu siguranta un numar de clienti care ii frecventeaza doar propria pagina si cu siguranta cand vor vedea apropo-urile se vor interesa de tine poate vei starni curiozitatea unora si mai castigi cateva mutre de a lu' caragiale, nu cred ca ti-ar displacea P.S. Incearca sa privesti si partea plina a paharului.
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 14, 2016 Uite cum zice lumea ca ma mananca coaja , pai cum sa nu ma pape daca voi ma tot pomeniti si incep sa sughit !parca ti-ai mai revenit ! tine-o tot asa ! zen mood !
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 14, 2016 Acum mutati discutiile si pe acest topic?
roxana2 Reputație: 565 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Ianuarie 14, 2016 Acum mutati discutiile si pe acest topic? Nu , ca nu e frumos ! 1
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 14, 2016 ai locuit/lucrat si in zona ciresica in urma cu 2-3 ani?doar in zona tomis trei
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 14, 2016 A, si crede-ma ca la cum vorbesti, cum te porti si cum te futi nu te-as invita nici sa-mi cureti incaltamintea. Nu ca ar fi de la "ghes" dar e injositor pentru incaltaminte. Si ca tot veni vorba de guess cred ca ai calcat in scuipatul Roxanei sau ceva de ai atitudinea asta. Si ai grija ca te incurci in cuvinte pe care nu le cunosti. Si pentru ca e aiurea sa pateasca si altii ce am patit eu cel putin, o sa mai intru pe aici sa-ti fac niste antireclama. Am auzit ca ai fi lucrat cu Irina dar se pare ca n-ai invatat nimic de la ea.scuze draga dar esti un personaj foarte foarte atipatic si cum vorbesti pe acest topic ,,,pe tine te poate satisface doar cele ca tine
roxana2 Reputație: 565 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Ianuarie 14, 2016 scuze draga dar esti un personaj foarte foarte atipatic si cum vorbesti pe acest topic ,,,pe tine te poate satisface doar cele ca tine " Pe tine te poate satisface doar cele ca tine " da ce e femeie ?!
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 14, 2016 A, si crede-ma ca la cum vorbesti, cum te porti si cum te futi nu te-as invita nici sa-mi cureti incaltamintea. Nu ca ar fi de la "ghes" dar e injositor pentru incaltaminte. Si ca tot veni vorba de guess cred ca ai calcat in scuipatul Roxanei sau ceva de ai atitudinea asta. Si ai grija ca te incurci in cuvinte pe care nu le cunosti. Si pentru ca e aiurea sa pateasca si altii ce am patit eu cel putin, o sa mai intru pe aici sa-ti fac niste antireclama. Am auzit ca ai fi lucrat cu Irina dar se pare ca n-ai invatat nimic de la ea.teas ruga sa faci situ o recenzie amanuntita cum arat cum mam comportat in lunga ta vizita pela mine si cum au decurs lucrurile
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 14, 2016 " Pe tine te poate satisface doar cele ca tine " da ce e femeie ?!nu nu este femeie dar regreta mult ca este""" barbat ,,,,,atitudinea lui este urata si de prost gust
mada69 Reputație: 6826 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 " Pe tine te poate satisface doar cele ca tine " da ce e femeie ?!roxana in seara asta nu mai esti tu personajul principal
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 14, 2016 roxana in seara asta nu mai esti tu personajul principal E bine azi ! cred ca zilele astea a fost pe ciclu...d-asta era nesuferita !
roxana2 Reputație: 565 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Ianuarie 14, 2016 E bine azi ! cred ca zilele astea a fost pe ciclu...d-asta era nesuferita !Scârbos comentariu
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 15, 2016 Scârbos comentariuOribil
talibanu Reputație: 9696 Postat Ianuarie 15, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Ianuarie 15, 2016 Oribil De-a dreptul "jenibil"
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2016 teas ruga sa faci situ o recenzie amanuntita cum arat cum mam comportat in lunga ta vizita pela mine si cum au decurs lucrurileEsti cu banda scurta, m-am convins. Am mai facut recenzie. Am zis si despre oglinda din dormitor, ca m-ai primit in halat etc. Hai te rog frumos da-i din tenesi si numai incerca sa te eschivezi ca a inteles toata lumea ca ai comis-o. 1 2
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 15, 2016 il futeam gratis ca era foarte frig afaraSi nu-mi mai cere sa fac recenzie amanuntita ca se pare ca stii cine sunt si cand am venit. 2
kritiquews Reputație: 167 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Ianuarie 15, 2016 " Pe tine te poate satisface doar cele ca tine " da ce e femeie ?!n1 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum