sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Si nu-mi mai cere sa fac recenzie amanuntita ca se pare ca stii cine sunt si cand am venit.normal ca stiu cine esti si ce nemultumiri ai avut doar meai propus Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 19, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 normal ca stiu cine esti si ce nemultumiri ai avut doar meai propusCe pysy tia propus omu sa iti dea la usa din spate si tu lai refuzat? 2 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Ce pysy tia propus omu sa iti dea la usa din spate si tu lai refuzat? da da Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 pisi, da cristina unde e? ai hamas homalon? Link spre comentariu
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 normal ca stiu cine esti si ce nemultumiri ai avut doar meai propus"chear" nu ti-am propus asta. 2 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 pisi, da cristina unde e? ai hamas homalon?sa indragostit de un client acum asteapta un copil 2 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Februarie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 18, 2016 "chear" nu ti-am propus asta.e uite ca ne-amt intalnit fara sa vrem acum ca mai vazut ia zi am fost eu cu tine in acea seara sau afost vreo colega ?eu una nam fost cu tine in nici un caz ori ai facut toata asta doar sama enerveziteas ruga sa raspunzi avand in vedere ca ai fost la irina si am venit sa o anunt ca isa terminat ora de 15 min Link spre comentariu
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2016 Am si spus in recenzia postata pe topicul Irinei despre asta. Eu nu inteleg de ce ai deschis iar subiectul asta atata timp cat am dat atatea detalii ca am mai fost acolo. Ai avut si nesimtirea de a te da drept Irina la telefon. Dar sigur ca si asta o sa negi.N-o mai da de gard ca nu tine. Nu vreau s-o bag pe Irina in discutia asta ca sa confirme anumite lucruri ca e fata de comitet. Tu crezi ca eu n-am alta treaba decat sa fac recenzii falseAm vrut sa fiu baiat salon si sa te las in pace cand ai intrat atunci in camera dar daca stiam ca esti asa obraznica te scoteam la tabla de atunci. 2 Link spre comentariu
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 18, 2016 Aaa si sa nu uit. In discutia mea cu Irina ti-am descris si fata la un moment dat. Poti sa o intrebi. O seara buna si te rog sa inchei subiectul asta ca-ti dai la gioale singura. 2 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Februarie 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 18, 2016 Aaa si sa nu uit. In discutia mea cu Irina ti-am descris si fata la un moment dat. Poti sa o intrebi. O seara buna si te rog sa inchei subiectul asta ca-ti dai la gioale singura.sa mori tu cai intrat vreodata cu mine si legat de treaba cu tl da am raspuns dece nu trebuiaieu numi dau la geoale singura stai fara grija cate impiedici singur Link spre comentariu
andreiandreiandreiandrei Reputație: -8 Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Salut m.ar interesa daca poti face o deplasare la mangalia si cam cat m-ar costa? Link spre comentariu
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 19, 2016 sa mori tu cai intrat vreodata cu mine si legat de treaba cu tl da am raspuns dece nu trebuiaieu numi dau la geoale singura stai fara grija cate impiedici singurHai bafta ca ma plictisesti. N-am cu cine 2 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 . 2 3 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 16, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 16, 2016 Are sanii frumosi si i-a ascuns si p-ăia! Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 . 2 3 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 cenzurat sa-u agramat acum un an e ocupai cu corectatul scrisului acum ai inceput cu postatul pozelor pe forum mai bine ai veni sa faci niste poze mai cerute de public ca doar te pricepi ce rost are sa pui poze facute de amatorihai te astept in noua locatie dupe cum ai vazut mam mutat dela cora am venit vizavi de institut Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2016 cenzurat sa-u agramat acum un an e ocupai cu corectatul scrisului acum ai inceput cu postatul pozelor pe forum mai bine ai veni sa faci niste poze mai cerute de public ca doar te pricepi ce rost are sa pui poze facute de amatorihai te astept in noua locatie dupe cum ai vazut mam mutat dela cora am venit vizavi de institutFoarte buna ideea cu propunerea unei sedinte fotosunt de acord Spune-mi te rog tu esti ruda cu amelia? Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 21, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Martie 21, 2016 Adevărat are dreptate fata !!! Poze noi ... Si poate vedem recenzii nu ??? La București poate vii 1 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 la Bucuresti am inceput meseria asta in 2014 Adevărat are dreptate fata !!! Poze noi ... Si poate vedem recenzii nu ???La București poate vii in loc de studiile care trebuia sale fac am ajuns sa-mi placa treaba asta sex si bani tot odata multe fete si-ar dori dar rusiinea de anumite persoane le impiedica Zerrcore ma gasesti pe plaja in concediu 1 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 Foarte buna ideea cu propunerea unei sedinte fotosunt de acordSpune-mi te rog tu esti ruda cu amelia?Nu nucunosc din familie pe nimeni cu numele asta Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 La București poate vii in loc de studiile care trebuia sale fac am ajuns sa-mi placa treaba Daca nu te superi,ce studii trebuia sa faci la bucuresti? Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 La București poate vii in loc de studiile care trebuia sale fac am ajuns sa-mi placa treaba Daca nu te superi,ce studii trebuia sa faci la bucuresti?sti cum zicem noi fetele erau mai multe dar mea placut pula charm studio videochat Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 )))))Pai si daca tia placut pula nu puteai sa sii studiezi?Sti cum zicem noi baeti,ne place pizda! Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 )))))Pai si daca tia placut pula nu puteai sa sii studiezi?Sti cum zicem noi baeti,ne place pizda!Ehe astai viata Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 21, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Martie 21, 2016 la Bucuresti am inceput meseria asta in 2014 Adevărat are dreptate fata !!! Poze noi ... Si poate vedem recenzii nu ???La București poate vii in loc de studiile care trebuia sale fac am ajuns sa-mi placa treaba asta sex si bani tot odata multe fete si-ar dori dar rusiinea de anumite persoane le impiedica Zerrcore ma gasesti pe plaja in concediu Hmm si totusi nu mai revii încă București ??? N-are nimic mai începi odata cursurile , Pai eu vin si la plaja ... daca esti in concediu ce ne facem ???Nu e rau ca ti place pula ... Si cu sexul ... Dar si banii is asa ispita care iti plac mai mult ??? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum