sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 Hmm si totusi nu mai revii încă București ??? N-are nimic mai începi odata cursurile ,Pai eu vin si la plaja ... daca esti in concediu ce ne facem ???Nu e rau ca ti place pula ... Si cu sexul ... Dar si banii is asa ispita care iti plac mai mult ???ie normal sami placa toate astea de acea leamsi combinat Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2016 ie normal sami placa toate astea de acea leamsi combinatca bine mai zicicontinua te rog))))))) 1 Link spre comentariu
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 ie normal sami placa toate astea de acea leamsi combinatPune dracu mâna pe niste almanahe ca nici pula nu prea iti place....vrei poze acuma tu.... Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 21, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Martie 21, 2016 Vino la buc sa facem si poze :;) 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 21, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Martie 21, 2016 ie normal sami placa toate astea de acea leamsi combinatNu e rau ... Daca le faci bine ... Si le îmbini bine ... 1 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2016 pt cei care au 'deschis' forumul mai 'tarziu' ceea ce este nu e ceea ce pare adica invers ceea ce pare nu e ceea ce este este vorba de studii(o videochat) 1 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Martie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2016 pt cei care au 'deschis' forumul mai 'tarziu' ceea ce este nu e ceea ce pare adica invers ceea ce pare nu e ceea ce esteeste vorba de studii(o videochat) 1 1 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 Pune dracu mâna pe niste almanahe ca nici pula nu prea iti place....vrei poze acuma tu....sa gasit un ne futut orice incerci sa scri trebuie sa contina dracu cred ca esti posedat mai dute la biserica Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 21, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Martie 21, 2016 sa gasit un ne futut orice incerci sa scri trebuie sa contina dracu cred ca esti posedat mai dute la bisericaPoze ceva crezi ca găsim ??? De venit pe plaja cum te recunosc:)? Sau mai bine n vdm la buc ?? 1 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 Poze ceva crezi ca găsim ??? De venit pe plaja cum te recunosc:)? Sau mai bine n vdm la buc ??ne putem gasi in felul urmator scoti tel din buzunat intri pe acest topic si tastezi 0734327090 Iar atunci osati fie mai usor sane gasim 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9638 Postat Martie 21, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Martie 21, 2016 Buuun raspuns, foarte bun chiar Link spre comentariu
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 sa gasit un ne futut orice incerci sa scri trebuie sa contina dracu cred ca esti posedat mai dute la bisericaImi e greu sa cred ca tu stii ce inseamna a fi posedat, de cine sunt posedat? Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 Imi e greu sa cred ca tu stii ce inseamna a fi posedat, de cine sunt posedat?un om ce nustie decat sa jigneasca si sa vorbeasca doar de dracu si cu dracu in gura si in gand sta tot timpul eu nul cred un om sanatos mintal sau este doar un mod de ateface interesant vorbind si scriind asa????? Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 Pune dracu mâna pe niste almanahe ca nici pula nu prea iti place....vrei poze acuma tu....pune mana mai bine pe codul de bun simt vanghelie ca asa este mai normal !!!!! Link spre comentariu
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 pune mana mai bine pe codul de bun simt vanghelie ca asa este mai normal !!!!! Multumesc pentru sfat dar eu nu o sa tin cont de el. Link spre comentariu
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 un om ce nustie decat sa jigneasca si sa vorbeasca doar de dracu si cu dracu in gura si in gand sta tot timpul eu nul cred un om sanatos mintal sau este doar un mod de ateface interesant vorbind si scriind asa?????Pe tine nu te-am ultragiat cu nimic Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 21, 2016 Pe tine nu te-am ultragiat cu nimicNam zis ca mai jignit cu ceva dar chestia cu,,,,,, pune dracu mana si citeste,,,,,,,, nu mea venit bine Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 22, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 22, 2016 Fata da tu iesti dea mea. Hai sa stam di vorbacaio cu tine pot sa ma inteleg. Tu pisepi vorba analfabetilor. 2 1 Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Martie 22, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Martie 22, 2016 Fata da tu iesti dea mea. Hai sa stam di vorbacaio cu tine pot sa ma inteleg. Tu pisepi vorba analfabetilor. 2 2 Link spre comentariu
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Pisy esti buna rau 1 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Martie 22, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 22, 2016 poze noi pe restu lea postat colegu dupa cum vedeti pupici Link spre comentariu
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 poze noi pe restu lea postat colegu dupa cum vedeti pupicicu placere colega 3 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 1, 2016 buna caut o colega de apartamen chiar 2 pentru a lucra ampreuna e apartament la parter cu 3/4 camere mobilat si gata de lucru conditile le stabilim ampreuna pentru mai multe detali la telefon 0734327090 daca nu rasp lasati un sms si va contactez cat pot de repede Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 1, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Pai o poti contacta pe amelia si pe S`666 ca sigur va intelegi bine Romaneste ,detalii etc. 1 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 1, 2016 Trandafiiiiiir di la Moldova tias iubi da nu stu vorbaaaaaa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum