Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:constanta

Pisi... draga mea, daca nu stateai atat de aproape de mine, veneam eu si incercam sa te ajut. Desi nu esti genul meu, ai ceva care ma atrage, parca te-as mozoli putin.

Dar.... plm.... experienta m-a invatat ca este STRICT interzis sa te caci langa casa.... asa ca.... nu stiu ce sa zic....

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Pisi... draga mea, daca nu stateai atat de aproape de mine, veneam eu si incercam sa te ajut. Desi nu esti genul meu, ai ceva care ma atrage, parca te-as mozoli putin.

Dar.... plm.... experienta m-a invatat ca este STRICT interzis sa te caci langa casa.... asa ca.... nu stiu ce sa zic....

ai ma victor ca aici la institut am venit doar de trei luni 

Link spre comentariu
Vizitator franci89
Reputație: 0

Arata binisor, curatenia e ok dar servicile preatate lasa de dorit.e foarte plictisita si face numai ce vrea ea.NU RECOMAND

Link spre comentariu
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67

daca voi pe aici santeti fotografi doar din tastatuta e normal sama chinui pana ma ia capu mai ales cand tile face niste fete invatate doar cu selfi

Si alea niste fete invatate tilea facut cu selfi ? :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator vali2cta
Reputație: 0

pysy sexy si rea

Din momentul in care incepi sa citesti inseamna ca esti un domn care alege in schimbul umpluturi..vino la mine in locatie si vei descoperi placere maxima..pozele sunt reale 100%...sunama si nu vei regreta

Pasionala prin esenta, tandra din fire, imbinand uitilul cu placutul, te astept sa petreci alaturi de mine clipe fierbinti! Stilul, eleganta si rafinamentul ma caracterizeaza! Sunt disponibila la mine!Accept si cupluri luxuriante . Nu raspund la nr privat! Serviciile mele sunt: sex normal protejat,oral protejat sau in functie de preferinta contra cost,finalizare oralala contra cost, gf experience si altele in limita bunului simt. Poze reale 100%. Ma puteti gasii la numarul 0736369673

post-45081-0-41206500-1467666404_thumb.jpegpost-45081-0-40229200-1467666410_thumb.jpegpost-45081-0-01024000-1467666416_thumb.jpegpost-45081-0-92643300-1467666421_thumb.jpeg

• Like 5
Link spre comentariu

Pe Andra am vizitat-o prin ianuarie si acum o saptamana inca o data.ma lamurisem din iarna ce e de capul ei iar de data asta stiam la ce sa ma astept.m-am dus a doua oara pt sanii ei care sa recunoastem sunt piesa de piesa.

Oralul este unul din cel mai prost de care am avut parte in viata mea si facut cu o atitudine se parca era ultima femeie de pe pamant si trebuia sa fiu multumit indiferent ce si cum facea.

La normal a mers mai bine treaba ca am intors-o pe toate partile ca sa o chinui mai mult asa cum m-a "chinuit" si ea cu oralul ei.

Finalizare pe sanii ei generosi.

Atitudinea ei o trage foarte mult in jos si as vrea sa ma opresc aici cu remarcile la adresa ei...cine a fost la ea stoe la ce ma refer.

Locatie 8 (intersectia baba novac cu soveja)

Baie 8

Aspect fata 8.5

Oral 3

Normal 7.5

Gfe 2

Fk doar contracost

CIM nu

COF nu

Cand am fost in iarna prima data la ea mi-am spus ca nu mai e de revenit si uite ca am ajuns iar pe la ea...de data asta ma tin de promisiune si nu mai revin niciodata .

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dieci...sa antieleg ka Pysy na fost:

"Pasionala prin esenta, tandra din fire, imbinand uitilul cu placutul, te astept sa petreci alaturi de mine clipe fierbinti! Stilul, eleganta si rafinamentul ma caracterizeaza! Sunt disponibila la mine!Accept si cupluri luxuriante . Nu raspund la nr privat! Serviciile mele sunt: sex normal protejat,oral protejat sau in functie de preferinta contra cost,finalizare oralala contra cost, gf experience si altele in limita bunului simt."

Auzi tu...tandra din firi....ieleganta...rafinata...luxurianta...gf experience....dar sa stiti ka toati in limita bunului simt...ciia cie ia nari !  :slap2 

Pysy ie tot Pysy...noi cei fasi !  :laugh2 

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...