victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 5, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 5, 2016 cine face ma laba la pozele astea? 1 3 Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 5, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Mai 5, 2016 delfinul flipper Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Mai 9, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 9, 2016 daca voi pe aici santeti fotografi doar din tastatuta e normal sama chinui pana ma ia capu mai ales cand tile face niste fete invatate doar cu selfi Link spre comentariu
slim22 Reputație: 1 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Buna care e tariful? Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 10, 2016 Pisi... draga mea, daca nu stateai atat de aproape de mine, veneam eu si incercam sa te ajut. Desi nu esti genul meu, ai ceva care ma atrage, parca te-as mozoli putin.Dar.... plm.... experienta m-a invatat ca este STRICT interzis sa te caci langa casa.... asa ca.... nu stiu ce sa zic.... 1 3 Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Mai 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2016 Pysy trebuia sa ma contactezi pentru poze profi. Mostre mai jos. Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Mai 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 10, 2016 Pisi... draga mea, daca nu stateai atat de aproape de mine, veneam eu si incercam sa te ajut. Desi nu esti genul meu, ai ceva care ma atrage, parca te-as mozoli putin.Dar.... plm.... experienta m-a invatat ca este STRICT interzis sa te caci langa casa.... asa ca.... nu stiu ce sa zic....ai ma victor ca aici la institut am venit doar de trei luni Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Mai 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 10, 2016 Buna care e tariful?80 fin 150 h Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 11, 2016 @pysy : aaaaa ... am uitat ca te-ai mutat!!!!! io ramasesem setat pe podu de butelii Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 22, 2016 Asta ie un "must" di privit pina la capat ! )) https://m.youtube.com/watch?v=TyO5cSt-6oI Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 22, 2016 Asta ie un "must" di privit pina la capat ! )) https://m.youtube.com/watch?v=TyO5cSt-6oI Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Bravo PYSY ... poze misto!!!! 2 3 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 1, 2016 a ascuns burtica!dar daca ar face anal parca as inghesui-o!) 1 Link spre comentariu
Vizitator franci89 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Arata binisor, curatenia e ok dar servicile preatate lasa de dorit.e foarte plictisita si face numai ce vrea ea.NU RECOMAND Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iulie 4, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 4, 2016 daca voi pe aici santeti fotografi doar din tastatuta e normal sama chinui pana ma ia capu mai ales cand tile face niste fete invatate doar cu selfiSi alea niste fete invatate tilea facut cu selfi ? 1 3 Link spre comentariu
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2016 Partajează Postat Iulie 4, 2016 pysy sexy si rea Din momentul in care incepi sa citesti inseamna ca esti un domn care alege in schimbul umpluturi..vino la mine in locatie si vei descoperi placere maxima..pozele sunt reale 100%...sunama si nu vei regreta Pasionala prin esenta, tandra din fire, imbinand uitilul cu placutul, te astept sa petreci alaturi de mine clipe fierbinti! Stilul, eleganta si rafinamentul ma caracterizeaza! Sunt disponibila la mine!Accept si cupluri luxuriante . Nu raspund la nr privat! Serviciile mele sunt: sex normal protejat,oral protejat sau in functie de preferinta contra cost,finalizare oralala contra cost, gf experience si altele in limita bunului simt. Poze reale 100%. Ma puteti gasii la numarul 0736369673 5 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 4, 2016 Io ma tot antrieb...cini lindiku mieu scriie anunturili lu Pysy ? 2 4 Link spre comentariu
popoviciuionut80 Reputație: -408 Postat Iulie 5, 2016 Partajează Postat Iulie 5, 2016 Eu as mai trece odata pe la ea, dar numai daca iau trecut basinile din cap. Ca avea prea multe ultima data. Link spre comentariu
tibanu21 Reputație: 522 Postat Iulie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iulie 6, 2016 Pe Andra am vizitat-o prin ianuarie si acum o saptamana inca o data.ma lamurisem din iarna ce e de capul ei iar de data asta stiam la ce sa ma astept.m-am dus a doua oara pt sanii ei care sa recunoastem sunt piesa de piesa. Oralul este unul din cel mai prost de care am avut parte in viata mea si facut cu o atitudine se parca era ultima femeie de pe pamant si trebuia sa fiu multumit indiferent ce si cum facea.La normal a mers mai bine treaba ca am intors-o pe toate partile ca sa o chinui mai mult asa cum m-a "chinuit" si ea cu oralul ei.Finalizare pe sanii ei generosi.Atitudinea ei o trage foarte mult in jos si as vrea sa ma opresc aici cu remarcile la adresa ei...cine a fost la ea stoe la ce ma refer.Locatie 8 (intersectia baba novac cu soveja)Baie 8Aspect fata 8.5Oral 3Normal 7.5Gfe 2Fk doar contracostCIM nuCOF nu Cand am fost in iarna prima data la ea mi-am spus ca nu mai e de revenit si uite ca am ajuns iar pe la ea...de data asta ma tin de promisiune si nu mai revin niciodata . 6 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 6, 2016 Dieci...sa antieleg ka Pysy na fost: "Pasionala prin esenta, tandra din fire, imbinand uitilul cu placutul, te astept sa petreci alaturi de mine clipe fierbinti! Stilul, eleganta si rafinamentul ma caracterizeaza! Sunt disponibila la mine!Accept si cupluri luxuriante . Nu raspund la nr privat! Serviciile mele sunt: sex normal protejat,oral protejat sau in functie de preferinta contra cost,finalizare oralala contra cost, gf experience si altele in limita bunului simt." Auzi tu...tandra din firi....ieleganta...rafinata...luxurianta...gf experience....dar sa stiti ka toati in limita bunului simt...ciia cie ia nari ! Pysy ie tot Pysy...noi cei fasi ! 1 4 Link spre comentariu
cta_74 Reputație: -455 Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 dupa atatea recenzii..naspa..nu inteleg cum mai mergeti la ea...sincer.. 2 6 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Iulie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 13, 2016 ia ia uite ca trece vara si tot la pysy ajungeti Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat Iulie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 13, 2016 asa 5 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 14, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 14, 2016 3 Link spre comentariu
sweet pysy Reputație: 180 Postat August 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 1, 2016 poze noi 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum