Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Nui nimica

Io inca sunt uimit cum ai reusit tu sati platiesti contu ca sa poti sa dai minusuri la comientarii

:)

sincer nam dat importanta pana acuma 

dar vazand ca up amelia are o alergie dupe buline verzi mam hotarat sai schimb reteta so dau pe buline rosi.

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

o este bine primit cu toate ca nuprea ma pricep la masini

cauta pe goagal

• Oras:Bucuresti
Postat

o este bine primit cu toate ca nuprea ma pricep la masini

Fata,lumia zisi ca nisi la futut pi bani nu pria te prisepi

Sau nu vriei sa tie prisepi

• Like 2
Postat

Fata,lumia zisi ca nisi la futut pi bani nu pria te prisepi

Sau nu vriei sa tie prisepi

depinde de fiecare lace asteptari au dela mine

Postat

cauta tu si trimetemi

iti arat live lastunu, vrei?

Postat

esti egoist si ai vrea sati arat si eu garajul ?

Pasha e mai gentleman si ii zice gugoasa dar in principiu cred ca vrea

Arata-i fata garaju

:)))

• Like 2
Postat

,sau aici este un umil oltcit si cand ajungi in fata garajului cauti sati faci loc ca este ditai hamarul

hamarul -adica hummer-ul?

ul- utilizatorul lunii?:))

• Like 3
Postat

Pasha e mai gentleman si ii zice gugoasa dar in principiu cred ca vrea

Arata-i fata garaju

:)))

uite te asteapta mai trebuie sai tragi obloanele cu dintisori cai mai incitant.

post-131019-0-11119500-1484670604_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:Constanta
Postat

am reusit de am scapat de ia dupe topicul meu

dak va face placere ii mai dau

Măh Pysy...ai scapat tu di mini ??? Iesti tu sigură ??? Kear atîta di proastă iesti ? Di fapt cie dreaq te ântrieb, că doar iesti !!! Mah distruso analfabieta, tu nai ântieles ka io nam alta okupații dicât sati distrug sistematic toata afaciria ta di 2 bani ? Si am să o fak cu gura asta spurcata a mia...si ku multa multă creativitati, cami bese mintea rău uniori !!! Pi mini nu ma costă nimika...poati doar cîtiva abonamenti di Publi24...da li iau cu maaaari drag !!!

Mah zdreantă bezmetică... io tiam rugat sămi mai dai o singură bulinuta di roşu...una singură !!! Lucriez cu drag si spor di vro 3 zile la o strategie care...de no sati placa maxim...sa ma scuipi ântre ochi ! Di nu ti fak io faimoasa ân ciel moi nenorocit fel in Constanta...sami coaca lindicu ! Di nai sati citesti numele si adresa ân primele 2 ziare de mare tiraj virtual, ku reportaje inflamate de cît de periculoasa ie prostitutia dila malu marii pientru cleienti platitori !!! Di nai sa viezi tu anunturi pi invers...ku avertizari di groaza...pi fiicari site di publisitati pi cari lai folosit, sau îl viei folosi vrodata ! Tu...ku numaru tau...plus tăti numerele pi cari lioi folosit vrodata, ku vro zdreanta cari a stat sau sta in cuibu tau !!! Plus afişe ku grafica plastica si muiandru tau si dela celilalti zdrente pi scara blocului, plus telefoani la veşini si administratoru asociatiei di propretari, plus riclamatii di scandaluri la sectie...si cîte si cîte altili !!!

Mii numi trebe dicît ultimu motiv dila tini...ultima bulina roşiie ! Ka doar nam lucrat atîta la planu mieu să nu îi dau si drumu !!! Astai ultima ta provokare !!! Ultima mia aviertizare...ka să nu zişi că am fost bulangioaika si nu țeam zis !!!

Asa ka...uiti kum faşim...

Tu meai dat mii 24 di bulini di rosu...adica voturi negative !!! Ai 24 di ore dila aceasta postare dia mia...sa mile dai toate 24 inapoi...KU VERDE...adika like...plus una dila tini pientru buna masura, cas io o simpatica !!! Adika 25 ân total...ka iesti pria proasta sa li aduni singura (si sa dea dreaq sa lipseasca vruna) ! Dak in 24 di ore io nu am bulinili la lok...inciepe distractia mia !!! O să fii fabulos spectacolu...si pi mini ma doari ân pizda sin lindik di analizili tali din decembriie, sau din oricari alta zi. Ka doar nu ari cini sami pună limite !!! Dak am sa am vro remuşcare...o sa fii ka am să dau ân tăt cuibu tau...ku toati fetili...si unele kear nam nimika ku iele , Da tintă priferată o sa fii kear si alia plecati la Bucale...ka ma doaren căcreaza si di iele !!!

Ti pup fă...si aştiept ku nerabdari mijcarea ta...si sper din tăt sulfețelu mieu pur si inocient sa numi dai bulinili inapoi !!! Sa viezi cio sa ni distram pormă !!!

;)

• Like 2
Postat

uite te asteapta mai trebuie sai tragi obloanele cu dintisori cai mai incitant.

ai partujdekile mbracata?

• Minus 2
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Ce dracu-i cu semnele alea pe tine? Ai fost impuscata?  :thinking

Postat

Pysyyyyyyy...moi ai 12 ore...fix. Uitati ân Dex la cuvîntu Jihad !!! :)

P.s. Sulutali pi feti dilami mini. ;)

• Like 1
Postat

Pysyyyyyyy...moi ai 12 ore...fix. Uitati ân Dex la cuvîntu Jihad !!! :)

P.s. Sulutali pi feti dilami mini. ;)

yoy acusi ma uitasi si ajunsei la concluzia ca ca bulinili tale or plecat si casa vina inapoi tribuie sati schimbi atitudinea fata di mini

Postat

dy undi bulini ul amelia dak or fugit dy tini ,cheamale cu stil

yoy tioy dat drumul din lesa si oi inceput iar cu tati astia pacat

Postat

yoy acusi ma uitasi si ajunsei la concluzia ca ca bulinili tale or plecat si casa vina inapoi tribuie sati schimbi atitudinea fata di mini

Daaaa fată...ai driptati...am sami schimb atitudinea fata di tini !!! ;)

• Like 2
Postat

Daaa fata...zisi bini ci zisi tu...da nu zisi nici pi diparti cie ma gindiesc io !!! ;)

Pysy...io meam facut datoria si tiam avertizat. Akuma...ie pi tini ! Ka sa opriesti ci am sa demarez io akuma trebe sa fasi ci tiam zis...sami dai bulinili inapoi. Tu iesti atit di proasta incit kear crezi ka pi mini ma doari an cur di cacatili alia di bulini...da asta iesti tu...o proasta !

Succes fataaaa !!! :)))))))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

depinde de fiecare lace asteptari au dela mine

Uite aici pysy ce zice un anunt postat pe 22 octombrie 2016

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/9690954/atentie_la_escroace/

ATENTIE la ESCROACE

Ocoliti tarfele ordinare si impertinente, tigancile "bruneta sexy" si "rebeca" din str. BABA NOVAC colt cu str. SOVEJA !!!!

Sunt puse pe hotie, inselat si nu viseaza meseria...

Sunt bolnave si infestate, destul de imputitw !!!

Data postarii 24-10-2016

Judet Constanta

Localitate Constanta

Telefon 0734327090

• Like 3

Postat

Uite aici pysy ce zice un anunt postat pe 22 octombrie 2016

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/9690954/atentie_la_escroace/

ATENTIE la ESCROACE

Ocoliti tarfele ordinare si impertinente, tigancile "bruneta sexy" si "rebeca" din str. BABA NOVAC colt cu str. SOVEJA !!!!

Sunt puse pe hotie, inselat si nu viseaza meseria...

Sunt bolnave si infestate, destul de imputitw !!!

Data postarii 24-10-2016

Judet Constanta

Localitate Constanta

Telefon 0734327090

mersi pt anuntare se pare ca chiar nu mai are lok fetele astea de mine stiu cine este a lucrat aici oso am eu grija .

mersi inca o data ,si pentru voi casa stiti este o fata care ma lasat dormind in casa si mea disparut cu mai multe bunuri ca drept rasplata ca mea luat foarte multe chesti am cautato si de aceia sa ajuns la asa ceva nui problema timpul le rezolva pe toate'

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...