Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

legat de grijele voastre despre fete stati linistiti ca toate sant cu famili si pleaca si vin cand vor

Atîta vremi cît platiesc comisionu si lasa cartelili în urma !!! ;)

Io zik ka poati o vinit vremea di sesizari di organe...altili dicit pizde infecte !!! :)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88
  • Oras:constanta
  • Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88

Asta nu este contul meu asa ca mai vedetiva de treaba ca deja mam plictisit de voi nu aveti alta treaba decat sa va uitati in pizda fiecaruia. Mi se face scarba 💩💩💩💩

• Like 1
Link spre comentariu

Da dice ti alarmiezi draga in halu aista ?

Cini tio spus tii ka discutia ie doar pientru topingu/contu tau ? Io team spus ka ajungim noi si la Pisy...ka doar acolo ie probliema problemilor...sau ti sperie cumva ideeia asta ? Cie...ti ameninta Pisy di ti aprinzi tu repidi dak discutam si acilea ???

Iara pientru cunostintili tali generali...io nu ma uit in pizdi infectate...ka mi scirba moi mari !!!

Si nu stu io cit di plictisita iesti di noi...iti spun ka nai cum sa fi moi plictisita ka mini !

:))))))

• Minus 1
Link spre comentariu

A nu ma hai veniti si luările voi la vrajeala si in cateva iesiri le duci tu mințile si le faceti femeile voastre de uita dè mama fata frați surori ca le promiteti marea cu sarea si in rest le dati pl in mana cum sa intamplat cu o grămadă de fete Iubi hai in afara ca doar asa putem sa ne realizam .

In realitate realizarea este alta le duceți pe acolo lugu lugu hai sa luam i masina Iubi sa avem cu ce umbla .

Bineinteles un bwv sa fie si apoi incepe Iubi trebuie sa ma duc panan tara am niste treaba .........

Si uite asa băieți vin agață altele ca doar ia luat Iubi masina ca doar nu lua masa dupe salariul de căcat care lavem aici.

Si asa Iubi ii trimite bani pt ceva iar iel evident că ii foloseste pt impresionarea altor fete.

Si uite asa Iubi cel cuminte dela coltul blocului unde spargea seminte a ajuns sa spargă bani ca isi permite ca sia dus cateva Iubi in afara si acum este cuminte doar vine pe la mine si imi sugereaza hai cu mine ca vrajeala cu dragostea nu mai merge .faci situ treaba ca am cateva locuri prin afara si tot felul de bălării care nu fac decat sa încurce viitorul multor persoane. Cu multă stima si putin respect Andra pysy Care nu mai halesc nimic decat atat .ai dai bani ne futem nu valea .de aceia multi naveti loc de mine.

Link spre comentariu
Vizitator proxenet
Reputație: 0

A nu ma hai veniti si luările voi la vrajeala si in cateva iesiri le duci tu mințile si le faceti femeile voastre de uita dè mama fata frați surori ca le promiteti marea cu sarea si in rest le dati pl in mana cum sa intamplat cu o grămadă de fete Iubi hai in afara ca doar asa putem sa ne realizam .

In realitate realizarea este alta le duceți pe acolo lugu lugu hai sa luam i masina Iubi sa avem cu ce umbla .

Bineinteles un bwv sa fie si apoi incepe Iubi trebuie sa ma duc panan tara am niste treaba .........

Si uite asa băieți vin agață altele ca doar ia luat Iubi masina ca doar nu lua masa dupe salariul de căcat care lavem aici.

Si asa Iubi ii trimite bani pt ceva iar iel evident că ii foloseste pt impresionarea altor fete.

Si uite asa Iubi cel cuminte dela coltul blocului unde spargea seminte a ajuns sa spargă bani ca isi permite ca sia dus cateva Iubi in afara si acum este cuminte doar vine pe la mine si imi sugereaza hai cu mine ca vrajeala cu dragostea nu mai merge .faci situ treaba ca am cateva locuri prin afara si tot felul de bălării care nu fac decat sa încurce viitorul multor persoane. Cu multă stima si putin respect Andra pysy Care nu mai halesc nimic decat atat .ai dai bani ne futem nu valea .de aceia multi naveti loc de mine.

Fa, da mare proasta mai iesti!

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Auzi fa...da lu Elena dice iai dat ku minus...ka ia pi mini ma anjura. Asa supi iesti pi ia ka vrea sai ia bmw lu iubi si ia ? Di fapt tu daia li tii ku semi-japca an cuibu tau, sa nu cumva sa greseasca ka tini si sa puna botu la alt iuby...ca cel moi bun peste tu iesti !!!

:)))))))

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

Andra Pisy... Nu stiu cine ti-a nasolit mustața in halul ăsta dar ma bucur pentru el! ;)

Salutari lu' Iubi si spune-i ca luna asta pula bani de benzina pentru "BWV " (ce marca de mașina o mai fi si asta)

Nici bani de semințe nu mai e... :)

Vorbesti de salariu de zici ca ai ieșit azi noapte in fata guvernului... ce știi tu de salariu!? S-a legalizat prostituția!? Vrei să-ți faci SRL la pescarie!? Să-mi spui si mie codul CAEN! :) Te-ai găsit sa salvezi tu fetili alea inosenti (a se citi curve proaste) din mâinile lui Iubi lor ca ăla își bate joc de ele, dar tu nu! Tu le iei banii ca sa aibă de suferit Iubi... ești o sfânta!

Ca sa citez din clasici "Fa, da mare proasta mai ești!"

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

A nu ma

hai veniti si luările voi la vrajeala si in cateva iesiri le duci tu mințile si le faceti femeile voastre de uita dè mama fata frați surori ca le promiteti marea cu sarea si in rest le dati pl in mana cum sa intamplat cu o grămadă de fete

Dieci Pisy Pestoaica...

Tu zişi ka dicît sa li ia vrunu ku vrajeală...ciel moi bini li faşi tu ku japca ! ;)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:around
  • Oras:around

draga pisy , desi e cam incoerenta naratiunea ta , incercind sa citesc printre rinduri parca inteleg faptul ca ar putea fi vorba despre un iuby ea si un iuby el , cu origini in mediul rural, si cu un mic exercitiu de imaginatie rezulta ca ar fi o aluzie fina la elena si la iuby al ei . asta avind in vedere , mersul la tara si bmw -ul, probabil cu numere de Bulgaria , plecatul cuiva afara si ocupatia nobila de a sparge seminte la colt de bloc...

am inteles eu ceva sau sau altceva doreai sa ne povestesti ?

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ia zi Pisy...Elena lo skimbat cumva pi iuby ??? Mihaidenisa nu ie vechiiu iuby ? Ka iio asa crideam. Poi dak ie vorba di un nou iuby...merita si iel un BVW...cie putulica luii spargatoari di bomboani agricole !!!

:)))))))

P.s. Astai oftika ta ma Pisy...cati fug fraerele din cuib fara di carteli telefonici si se descurka fara tini ???

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva

Pisy...nu iesti bini ! Sti ka dementa ieste un iefect di termen lung al Sifilisului ! :))))

Tu stii simptomele sifilisului cel mai bine! Le stii, pentru ca toate l au luat de la tine! Si acum te cotesti, te dai nevinovata! Cand de fapt tu esti plina...esti plina de sifilis toata!!!!! :)))

• Like 1
Link spre comentariu

Spre diosebire di tini...io sint o zdrianta cetita...si io stiu a conjuga !!!

Ti rog io mult...astai unu din topingurili meli preferati...dak mentii o linii coerenta di anjuraturi...ie ok. Adika dak vorbim di boli venerise...ka ie an spiritu acestui toping, acestui cuib...si acestei zdrente !!!

Dak o dai an balarii ka vriei sami dai limbi an cur...sa sti ka nu ma las usor impresionata...si ti iexpediez sai dai limbi la alti sifilitice...nu dam nume !!! :)))))

• Minus 1
Link spre comentariu

Spre diosebire di tini...io sint o zdrianta cetita...si io stiu a conjuga !!!

Ti rog io mult...astai unu din topingurili meli preferati...dak mentii o linii coerenta di anjuraturi...ie ok. Adika dak vorbim di boli venerise...ka ie an spiritu acestui toping, acestui cuib...si acestei zdrente !!!

Dak o dai an balarii ka vriei sami dai limbi an cur...sa sti ka nu ma las usor impresionata...si ti iexpediez sai dai limbi la alti sifilitice...nu dam nume !!! :)))))

Tu nu te vezi, esti singura care rade la propriile-i glume! Si cum primesti glume de SIFILIS, incepi sa te umpli de spume! E clar, esti de cacat , mirosi de la distanta!SI tot ce ti poate tie lumea oferi e doar o MARE CLANTA! :))

• Like 2
Link spre comentariu

Mi se filfiie mii buzili dila pizda di atmosfera di aci...sau cum tiam amputito io !!! Tu antriabati an continuare...da postiaza...ka mii nu mie nisi lene sati dau curu sal mirosi...si nisi altciva nam ci fasi ku tiimpu !!!

:))))))))

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...