Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:Undeva

Din pacati pientru tini Pisy...nam tierminat io disttactia mia ! ;)

Sa ti o tragem toti la muie,intr un stil cat mai dement! Ca in alt fel nu se poate,chiar de ai si sculament! Eu m as cam risca o data,doar asa...sa iti umplu gura toata si sa ti fac curu' galeata!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Sa ti o tragem toti la muie,intr un stil cat mai dement! Ca in alt fel nu se poate,chiar de ai si sculament! Eu m as cam risca o data,doar asa...sa iti umplu gura toata si sa ti fac curu' galeata!

Tu insisti sa vorbiesti la plural...da iesti un singur prost !!! ;)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Fa...tu dak dai 200 di grami di sloboz, ramai fara materie cenusie diloc !!! :)))))

Esti singurul prost (excluzand o pe maica ta) care el zice, el rade! Cat despre materie cenusie, eu as zice sa ai grija , am inteles ca sunt niste veverite nebune prin pomi care risca sa te lase fara aluna aia de creier pe care o mai ai !

• Like 1
Link spre comentariu

Poi dice sa nu rid ma prostule. Io ma amuz strasnic acilea. Ie distractii maxima ! Ma trizesc dimineata...pac...intru pi forum...pac pac...imi bat jok di Pisy. Porma...pac pac pac...ti fut putin an gura pi tine. Io cresc iexponential (uititi la reputatie, vizualizari, utilizator al luni) tu...ti caci pi tini la 40 di puncti di reputatie ku 2 ricenzii. Poi io iau 40 di like'uri in 2 ore !!! Tii iti trebe 3 ani !!!

Pac pac !!! :)))))

• Like 2
Link spre comentariu

Hai moi zi civa...ka azi ai fost la munca si nai pria comentat. Asa ka nam avut randamient la postari. Hai ka io un prost ka tini astiptam ka sa fiu mova pin la sfirsitu lunii !!!

Pac pac !!! :)))))

Numara mi ai ouale sa mi le numeri cand o penetrez pe fii-ta in timp ce tu ma lingi in dos :)))

Link spre comentariu

Poi pi buni ie o activitati sanatoasa asta. Trebe sa ti scremi o leaka ca asa dai drumu la creativitatia asta. Sti cum ie...ia ca atunsea cand ai dop. Doaaaamniii...di durere, ci dilatare, cum zgririie...da odata cio tricut doopu...mmmmoaaaamaaa...zish cai intrat pi poarta Raiului !!!

:)))))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Di iexemplu...mio vinit chestia asta...:))))))

Mah Valientinel Hîndel...

Pupamai pi clitoris !!! Tu şti cie ie ăla ? Nu şti...ka iesti prost !!!

Un clitoris ie un lindic,

Da mai mic,

Cari nu ie iexcitat,

Di limba ta di cacat.

Da tu poti ca să mil sugi,

Iecsccitaria so produci,

Pîna iel se faşi mare,

Pi buze ka o licoare,

Si di creşte ka o dudă,

Din teaca lui să protruda,

Tu sami dai pelea napoi,

Tu cari nu ai un coi,

Sa ti bucuri cu mirare,

Kã lai facut mare mare,

Da si ku putin bulan,

Ti stropeştie pi muian.

Pac pac !!! :))))),,,,),

• Like 6
Link spre comentariu

Mah Uleiosule...io sint Nadia Comanici la bîrnă...Ielena Udrea pi mecla lu Trian...Mata Hari la Comisia SIE. Da io zik di Mata Hari...nu di Măta...Hari nari habari ci prost o adus pi lumi sa consumi oxijien dijaba !!!

:)

SIngura barna la care te pricepi tu e barna mea de jos :))) Cat despre importanta, imi dau seama cat de important sunt numai din faptul ca mi oferi atata atentie, ce sa mai zic si de poezie...Numai ca tu nu intelegi...Nu te fut nici daca ma platesti.Lasa ma n pace, disperata mica!

Link spre comentariu

SIngura barna la care te pricepi tu e barna mea de jos :))) Cat despre importanta, imi dau seama cat de important sunt numai din faptul ca mi oferi atata atentie, ce sa mai zic si de poezie...Numai ca tu nu intelegi...Nu te fut nici daca ma platesti.Lasa ma n pace, disperata mica!

Stai asa ka nui asa...futalaule ku carici de un inch ! :)))))

Io țeam zis...tu iesti prost si kear nu prişepi...ieşti fooooarti important pientru mini...moi alies akuma...ka ma tii angrenata pîn la 5000 di postari. Porma, cînd meating obectivu...ti spîrcuiesc ku diaree daia apa chioara. Probliema ie...sa nuti placa naibii...ka porma o sa stai doar la.curu mieu sa ti spîrcuiesc miereu !!!

:))))))

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...