Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:Undeva

Dak astai concluzi ta...iti grantiez io ka moi ritard ka tini nui dicît unu singur pi Nimfomani. Ala di şio loat 3000 di puli pi gît !

Io cînd iti zik ka iesti prost tu nu vriei sa crezi...da iesti ! Prost di tăt !!! :)))))

Erai mort si ingropat...ai revenit din mortii ( ma-tii) ? Mi as pl in rasa ta de boschet, care ti o tragi anal! =))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Erai mort si ingropat...ai revenit din mortii ( ma-tii) ? Mi as pl in rasa ta de boschet, care ti o tragi anal!

Mah baiete...io nam facut nisiodata pi centura anal. Ma confunzi ku măta !!! ;)

Iara tu iesti un prost...incurci ignoru mieu ku altciva ! Io imi frec lindiku azi din lipsa di alta okupații...ka altfiel nu bagam ân siama un rahat ka tini ! Io sînt videta mah pi Nimfomani...nu tampon folosit ka tini !!!

:)))))

• Like 1
Link spre comentariu

Mah baiete...io nam facut nisiodata pi centura anal. Ma confunzi ku măta !!! ;)

Iara tu iesti un prost...incurci ignoru mieu ku altciva ! Io imi frec lindiku azi din lipsa di alta okupații...ka altfiel nu bagam ân siama un rahat ka tini ! Io sînt videta mah pi Nimfomani...nu tampon folosit ka tini !!!

:)))))

Bagatiai pula in mata si in rasa iei

:)))

Imi place ca am prosti cu care sa ma intretin! =))) MUIE MA! =))

• Like 1
Link spre comentariu

Tu nu zici nimic

Taci si futeo pi mata cari teo facut prost

:)))

Mai intai termin cu ma ta, ca am ceva de muncit la ea...cred ca atunci cand o sa termin o pun direct in parcare ( cosciug), ii trag frana de mana sa nu se duca la vale ( in groapa) si ma pis ca nu cumva sa risc sa ma infectez cu vreo boala venerica! ( imi place sa mi dau drumul inauntru, sper sa nu mai faca un prost ca tine, daca seamana cu mine, clar nu! Dar daca o sa semene cu ea, mai face doi prosti! =)) )

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...