mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2017 Hopa... Se pare ca ai multi dușmani si tu tot nu te dai păgubaș )Ai grijă sa nu ti-o iei )Ai grija ci fasi tu la movilita )) 1 Link spre comentariu
alibabay Reputație: -402 Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Du-te tare,vino lent,lasa-te ca n-ai talent ) Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2017 Du-te tare,vino lent,lasa-te ca n-ai talent )Sati moi spun ci zicia deea di tini ?)) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2017 pi mata o futi tuŞi io !!! )))) 1 Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 27, 2017 sclava ie mata ))Ce faci idiotule, te ai coborat la nivelul nostru? Fir-ai al dreq de avortat in fata calculatorului ce esti! Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2017 Ce faci idiotule, te ai coborat la nivelul nostru? Fir-ai al dreq de avortat in fata calculatorului ce esti! Singura cari so coborit ie mata la nivelu pulii)) 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2017 Da si la nivelu lindicului mieu ! )))) 1 Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 27, 2017 Da si la nivelu lindicului mieu ! )))) Singura cari so coborit ie mata la nivelu pulii ))Unul si acelasi....RETARD! 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2017 Dak astai concluzi ta...iti grantiez io ka moi ritard ka tini nui dicît unu singur pi Nimfomani. Ala di şio loat 3000 di puli pi gît ! Io cînd iti zik ka iesti prost tu nu vriei sa crezi...da iesti ! Prost di tăt !!! )))) 1 Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 27, 2017 Dak astai concluzi ta...iti grantiez io ka moi ritard ka tini nui dicît unu singur pi Nimfomani. Ala di şio loat 3000 di puli pi gît ! Io cînd iti zik ka iesti prost tu nu vriei sa crezi...da iesti ! Prost di tăt !!! ))))Erai mort si ingropat...ai revenit din mortii ( ma-tii) ? Mi as pl in rasa ta de boschet, care ti o tragi anal! 1 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2017 Bagatiai pula in mata si in rasa iei )) 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2017 Erai mort si ingropat...ai revenit din mortii ( ma-tii) ? Mi as pl in rasa ta de boschet, care ti o tragi anal!Mah baiete...io nam facut nisiodata pi centura anal. Ma confunzi ku măta !!! Iara tu iesti un prost...incurci ignoru mieu ku altciva ! Io imi frec lindiku azi din lipsa di alta okupații...ka altfiel nu bagam ân siama un rahat ka tini ! Io sînt videta mah pi Nimfomani...nu tampon folosit ka tini !!! )))) 1 Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 27, 2017 Mah baiete...io nam facut nisiodata pi centura anal. Ma confunzi ku măta !!! Iara tu iesti un prost...incurci ignoru mieu ku altciva ! Io imi frec lindiku azi din lipsa di alta okupații...ka altfiel nu bagam ân siama un rahat ka tini ! Io sînt videta mah pi Nimfomani...nu tampon folosit ka tini !!! )))) Bagatiai pula in mata si in rasa iei ))Imi place ca am prosti cu care sa ma intretin! ) MUIE MA! 1 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2017 Imi place ca am prosti cu care sa ma intretin! ) MUIE MA! Da si pi mata tat cu muie o intrietiniem)) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 27, 2017 Şi io !!! )))) Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 27, 2017 Da si pi mata tat cu muie o intrietiniem )) Şi io !!! ))))Lumea zice ca suferiti de boala copilului! Atentie, sa va protejati cand va futeti mamele, bine? 1 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2017 Lumea zice ca suferiti de boala copilului! Atentie, sa va protejati cand va futeti mamele, bine? Tu vieziti di mata si futio fara grija in continuari)) Link spre comentariu
miha21 Reputație: 2 Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Tu vieziti di mata si futio fara grija in continuari ))ce ratat degeaba ai vechime pe forum ca esti un handicapat 2 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2017 ce ratat degeaba ai vechime pe forum ca esti un handicapatdijeaba iti faci alti conturi ca tot iesti prost ca mata )) Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 27, 2017 dijeaba iti faci alti conturi ca tot iesti prost ca mata ))Eu zic sa te studiezi atent in oglinda, trebuie sa ai undeva scrijelit cuvantul ,,Atentie, prost din nastere"...Verifica... 1 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 27, 2017 Eu zic sa te studiezi atent in oglinda, trebuie sa ai undeva scrijelit cuvantul ,,Atentie, prost din nastere"...Verifica...Tu nu zici nimicTaci si futeo pi mata cari teo facut prost)) Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 28, 2017 Tu nu zici nimicTaci si futeo pi mata cari teo facut prost ))Mai intai termin cu ma ta, ca am ceva de muncit la ea...cred ca atunci cand o sa termin o pun direct in parcare ( cosciug), ii trag frana de mana sa nu se duca la vale ( in groapa) si ma pis ca nu cumva sa risc sa ma infectez cu vreo boala venerica! ( imi place sa mi dau drumul inauntru, sper sa nu mai faca un prost ca tine, daca seamana cu mine, clar nu! Dar daca o sa semene cu ea, mai face doi prosti! ) 1 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2017 So pui pi mata acolo si so futi pina ti termini in ia cum iti place tii)) Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Februarie 28, 2017 So pui pi mata acolo si so futi pina ti termini in ia cum iti place tii ))O fut pe ma ta pana o bag in sicriu! Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2017 Pi mata o futi pina o baji si dupe ce o baji)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum