Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Imi place sa ti suga mata

:)))

a recunoscut si el ca ii place sa il suga pe dumneata, mata = dumneata! 

valentine deci madalin are fantezii ascunse cu tine vrea sa te suga adic vrea sa fuga de la amelia seful lui la tine, o sa fie gelos tare matelotul amelia

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

a recunoscut si el ca ii place sa il suga pe dumneata, mata = dumneata! 

valentine deci madalin are fantezii ascunse cu tine vrea sa te suga adic vrea sa fuga de la amelia seful lui la tine, o sa fie gelos tare matelotul amelia

Astia sunt unul si acelasi ( adica UN MARE PROST). Probabil un soricel mic de birou care adoarme cu capul pe tastatura logat pe nimfomane. Altfel n are ce sa fie, l am invitat respectuos sa ne vedem sa ,,discutam" , a dat o in barci! =)) Asa ca MADA69 ( fac eu cu ma ta ,cu datorie la ea), SUGE PULA , PRIMATA INDIGNATA SI FRUSTRATA CE ESTI!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Astia sunt unul si acelasi ( adica UN MARE PROST). Probabil un soricel mic de birou care adoarme cu capul pe tastatura logat pe nimfomane. Altfel n are ce sa fie, l am invitat respectuos sa ne vedem sa ,,discutam" , a dat o in barci! =)) Asa ca MADA69 ( fac eu cu ma ta ,cu datorie la ea), SUGE PULA , PRIMATA INDIGNATA SI FRUSTRATA CE ESTI!

Singuru frustrat iesti tu asa ca futio pi mata aia primata

:))))

• Like 1
Link spre comentariu

Copia n are valoarea, prostule! Daca vrei lectii de smecherie, intra pe privat, sa te invat ! Contra cost, bineinteles! Platesti in ture cu maica ta.

Invato pi mata liectii di smecherii in pauzili dintrie numerele tali cu ia

:)))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...