Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Bini mah...ca vaz ka iesti obsiedat...iti dau lindicu sal suji si gata !!! :))))))))

• Like 1
Postat

Pisy...sujel ma fata si tu pi prostu asta. Sigur porma no sa moi vria sal suga niminea !!!

:))))))))

• Like 2
  • Oras:Undeva
Postat

Pisy...sujel ma fata si tu pi prostu asta. Sigur porma no sa moi vria sal suga niminea !!!

Taci si suge!

• Oras:In locatia mamei lui mada69
  • Oras:In locatia mamei lui mada69
Postat

Tata lumia stie sa scriie...ku iexceptia ta...nu iesti analfabiet ! Sau ai uitat ??? :)))))

Io nu ma cred intelijenta...io sint. Riezultatu ie moi mult dicit vizibil zic io. Uitati la scoruri si pina si ultimu prost rializeaza ca nui competitie. Tu iesti un prost...io o diva starleta ienorm di populara !

Ok...hai sa ni videm ! Io propun sa ni antilnim la vaporu dila gara. Tu sa ma astiepti la prova...io o sa vin dila pupa !!!

:)))))))

Idiotule !!!

Io cre ka voi prostii sinteti tati frati antri voi. Idiotu alalantu di Ienachemarus fix aceliasi creinisme spunia, ku vaporu dila gara ! Clar sintiti frati di tata ku tatii !

prova, pupa... ce de termeni marinaresti :)

Postat

Pientru ka am Goagle...si pientru ka suna moi bini dicit "bot" si "cur". Io is o doamna, cie linidicu mieu !!!

Pi buni acuma...iubi o vrut in croaziera, sa vaza fiordurili...ieam zis sasi ia vro coarda dia lui, ca io nu merg pi vapoari !!!

;)

Postat

Pientru ka am Goagle...si pientru ka suna moi bini dicit "bot" si "cur". Io is o doamna, cie linidicu mieu !!!

Pi buni acuma...iubi o vrut in croaziera, sa vaza fiordurili...ieam zis sasi ia vro coarda dia lui, ca io nu merg pi vapoari !!!

;)

Taci....si suge!

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

sugel tu cu dragostea vieti tale

• Like 1
Postat

sugel tu cu dragostea vieti tale

Wooot ? Ciai vrut sa zisi ku asta...ka io nam antieles nimika !!! Pisy, tu iesti proasta fata ???

:)

• Like 1
Postat

Wooot ? Ciai vrut sa zisi ku asta...ka io nam antieles nimika !!! Pisy, tu iesti proasta fata ???

:)

Taci si suge, infectule!

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

care vreti sa-mi sujeti pula, va astept in pm, va da fratele sa zaceti ~~~~ muieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:palermo
Postat

ti-ar sugeao ulei imbalsamat valentin dar il doare o falca de la fractura care i-a dat-o velentin magarusu meu cu zdranga sa de 35 de cm ,cind l-a omenit cu o muie olteneasca

• Like 2
  • Minus 3
Postat

ti-ar sugeao ulei imbalsamat valentin dar il doare o falca de la fractura care i-a dat-o velentin magarusu meu cu zdranga sa de 35 de cm ,cind l-a omenit cu o muie olteneasca

Taci si suge, amaratule!

Postat

uite iti trimit o poza cu mindretea mea da magar carei mai chipes decit talica si scoate fum pa o nara da placere cind e felationat de dulcea ta gurita

post-180625-0-21606400-1489421023_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 3
Postat

uite iti trimit o poza cu mindretea mea da magar carei mai chipes decit talica si scoate fum pa o nara da placere cind e felationat de dulcea ta gurita

Asta i tactu, este? Taci si suge! =)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...