Sari la conținut

Andra 0734327090 bruneta 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici

nu mai inteleg nimic!!! sa inteleg ca isi schimba lupul parul si fata! :)))))))))))))))))))))))

Tot ce trebuie sa intelegi tu ca s-au perindat multe fete pe la Andreea pysy si cam tot ce ajunge pe langa ea chiar daca este bun se strica imediat

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Nu este problema mea dar aici scrie clar ca ai avea o boala ! Cel mai bine du-te la niste analize ca nu te costa mult ! Analizele la sange sunt 100 lei si ginecologul 200 lei ! Iti pot recomanda unul :Peteanu Valentin e super bun ! Mi-am permis sa scriu deoarece ma gandesc la mine si la restul colegelor mele ! Boli prin transmitere sexuala se pot lua si la oral ! Asa ca daca vine un client la tine si dupaia la oricare alta din noi , ne imbolnavim ! Nu va inteleg de ce nu mergeti periodic la doctor sau de ce oferiti servicii neprotejate daca aveti probleme !? Seara frumoasa

Mersi de recomandare dar eu nu am nici o boala cine ce a luat dela mine ca nu anteleg nu au ce face decat sa se ia de mine din cauza la miste pete care le am de cand eram mica am un semn pe burta din nastere si o oparitura supt san daca era sa am vro boala nu se agrava 

Link spre comentariu

a invatat si zdreanta ca atrage mai multi clienti dak-si arata muia

ma da care e problema ta ca nu te anteleg nu ati mai fac femeile bani de ma tot musti atat de pizda si zdreanta e cine vrei tu nu eu ai anteles vad ca nu prea aveti loc de curu meu 

Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

si daca vil ofeream nu ve era frica ca luati vro boala cum se vorbeste ca asi avea

Eu zic că dacă pui curul respectiv la bătaie, pe cursa lunga, la preț promoțional din cauza riscurilor mai mult sau mai puțin, se găsesc câțiva care pun 2-3 plastice pe tirbușon, plus chirurgicale in mâini ...

Vezi, totul ar fi pregătit în principiu, mai puțin curul !! Pe când deschiderea !?

ANALizeaza cu atenție opțiunile.

;)

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator proxenet
Reputație: 0

ma da care e problema ta ca nu te anteleg nu ati mai fac femeile bani de ma tot musti atat de pizda si zdreanta e cine vrei tu nu eu ai anteles vad ca nu prea aveti loc de curu meu 

nu "antelegi"? ti se pare ca esti "vro" fumusete sau "vro" super experta in ale fututului? 

mie "ami" pare ca "supt" scalpul ala al tau nu prea exista materie cenusie. am un manual de gramatica acasa, vrei sa "til' trimit?

• Like 4
Link spre comentariu

ia zi ca faci si anal , evident protejat, sa vezi daca vin sau nu!;)

ah, mai e ceva: filmul!

te imbrac in scolarita iar eu voi fi profu de lb romana!

tu, o eleva rebela, curvistina, care nu ti-ai facit temele...hehee...si sa vezi atunci sodimizare!:))

• Like 3
Link spre comentariu

a gasit fotograf foarte bun , are 80 de poze in care  deosebesti greu ca e ea,la prima vedere, apoi multe nr de telefon iar citeodata, mai rar, mai foloseste si alte nume de sccena decit andra .

pei asta investeste mai mult in fotograf decat face ea din cascadele de pule!

Link spre comentariu

Mersi de recomandare dar eu nu am nici o boala cine ce a luat dela mine ca nu anteleg nu au ce face decat sa se ia de mine din cauza la miste pete care le am de cand eram mica am un semn pe burta din nastere si o oparitura supt san daca era sa am vro boala nu se agrava 

Pasarica,tu ai o alta boala,mult mai grava,se numeste ANALFABETISM.

Se trateaza doar cu lectii de gramatica!

• Like 1
Link spre comentariu

Pasarica,tu ai o alta boala,mult mai grava,se numeste ANALFABETISM.

Se trateaza doar cu lectii de gramatica!

http://anunturi-meditatii.ro/romana?oras=constanta

uite aici poate gasii si ea niste profesori pentru gramatica, dar daca ma uit eu prima parca as suna-o sa o intreb cat cere pe finalizare :))))))))))))))))

• Minus 3
Link spre comentariu

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Super preț! :)

Bah 'r-ați ai dreaq... nevastă-mea e profesoara de limba română! Intru la bănuieli de acum. Bine ca nu face "outcall" =))

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...